iyi diyelim bebeğiim sen yoktun bu aara bi konu açtıydımm görmemişindir.. napiim kalan moral ve gücümle sınav bitsin diye bakıyom burda kafa dağıtıyorum iştee. sen naptın bakiiim iyisin dimiii
Birazdan bakarim merak ettim bak kuzum konulara hic bakamiyom ara ara girip çıkıyom kuzum. Hayırdır ne oldu bitanemm

yok kuzum sildik numaralarımızı filan. bu daha öncede olmuştu zaten yine aynısını yaptı. ben de bu sefer birşey yapmaya hiç gücüm yoktu zaten ortada bi sorunda yok tamamen kendiyle alakalı.
boşver ozaman ne o gönül eylendirmekmi bu nereye kadar gitcek sen iyi ettin dönme artik kuzum erkenken nekadar deger verdiğini görmüs oldun kuzum.
Geldimm canoo sen cagrirsinda gelmemmi aferim erken cagirdin kiz bu aksam ..
Cay iciyorum gel icelim
Askimm koy kan gibi bir cay sohbete ihtiyacım varrrr.

Mcz09 kuzu ne ediyon bakemm.
Ne yapayım ya araştırma yapıyorum. Rahmimde ince bir perde var ve düzeltilmesi lazım. Güya önümüzdeki ay aşılama deniyecektik. Bu girdi araya yarın drla görüşmeye gidrcez. Ameliyat mı olacam ne olacak belli değil. sen nasılsın ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…