- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.841
Sohbet etmeyi özledim kuzu ara ara girince bisi anlamiyomHayırlı geceler cnm
Hayırlı geceler kizlar
Sessiz kalmis buralarSohbet etmeyi özledim kuzu ara ara girince bisi anlamiyom
Hayırlı geceler canım nasilsin bitanem napiyon görüşmeyelihayırlı gecelerr kuzuu
Illa davetiye bekliyorlar ben etiket edecem prenses hatunlariSessiz kalmis buralar
Hayırlı geceler canım nasilsin bitanem napiyon görüşmeyeli
Birazdan bakarim merak ettim bak kuzum konulara hic bakamiyom ara ara girip çıkıyom kuzum. Hayırdır ne oldu bitanemmiyi diyelim bebeğiim sen yoktun bu aara bi konu açtıydımm görmemişindir.. napiim kalan moral ve gücümle sınav bitsin diye bakıyom burda kafa dağıtıyorum iştee. sen naptın bakiiim iyisin dimiii
Birazdan bakarim merak ettim bak kuzum konulara hic bakamiyom ara ara girip çıkıyom kuzum. Hayırdır ne oldu bitanemm
Aynen bitirmistim aradimi birdaha peki.fark ettim kuzum. Geçen de konuşmuştuk ya biraz senle erkek arkadaşla ilgili. ondan sonra ayrıldık biz
Aynen bitirmistim aradimi birdaha peki.
Blue_Peri balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ minik kalp0753 P Pia22 U Ufukta_bebek Kmsl Hnd A n n e y i m Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel Rakika Kara_gozlum Rakika Reyyan__ EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense Tulparr hizuran hicmakam hicmet16 2019 mutluluk 2014prenseslerim2015 Minik Duduklu Tencere
melankolimm E Eren61 Limonsuzzcay C Cay6 D Dilos06 gulse14 haydi sohbet edek..
Beklenen etiketleme geldi sonundaBlue_Peri balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ minik kalp0753 P Pia22 U Ufukta_bebek Kmsl Hnd A n n e y i m Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel Rakika Kara_gozlum Rakika Reyyan__ EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense Tulparr hizuran hicmakam hicmet16 2019 mutluluk 2014prenseslerim2015 Minik Duduklu Tencere
boşver ozaman ne o gönül eylendirmekmi bu nereye kadar gitcek sen iyi ettin dönme artik kuzum erkenken nekadar deger verdiğini görmüs oldun kuzum.yok kuzum sildik numaralarımızı filan. bu daha öncede olmuştu zaten yine aynısını yaptı. ben de bu sefer birşey yapmaya hiç gücüm yoktu zaten ortada bi sorunda yok tamamen kendiyle alakalı.
Askimm koy kan gibi bir cay sohbete ihtiyacım varrrr.Geldimm canoo sen cagrirsinda gelmemmi aferim erken cagirdin kiz bu aksam ..
Cay iciyorum gel icelim
Ne yapayım ya araştırma yapıyorum. Rahmimde ince bir perde var ve düzeltilmesi lazım. Güya önümüzdeki ay aşılama deniyecektik. Bu girdi araya yarın drla görüşmeye gidrcez. Ameliyat mı olacam ne olacak belli değil.Mcz09 kuzu ne ediyon bakemm.
Oyy başada koymuş iki gözümün çiçeğiiiiiBlue_Peri balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ minik kalp0753 P Pia22 U Ufukta_bebek Kmsl Hnd A n n e y i m Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel Rakika Kara_gozlum Rakika Reyyan__ EternaaLLove B Brunello Cicinelli Browni_intense Tulparr hizuran hicmakam hicmet16 2019 mutluluk 2014prenseslerim2015 Minik Duduklu Tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?