- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.861
napim kuzu kimse yok ayrı ayrida muhabet olmuyor.Beklenen etiketleme geldi sonundaözledik bunu
Kiz güleceğim yoktu kopyala olmaki ayni fotokobi gibi olur ahahah aklimdan hep sürekli konuştuklarimi etiket ettim otekiler aktif degil pek etiket etmedim şuanBu etiketlemeyi kopyalayipmi yapiyosun yoksa aklindan mi
boşver ozaman ne o gönül eylendirmekmi bu nereye kadar gitcek sen iyi ettin dönme artik kuzum erkenken nekadar deger verdiğini görmüs oldun kuzum.
Askimm koy kan gibi bir cay sohbete ihtiyacım varrrr.
Agzinu yediğim guzel sohbet bekliyorum sizden bigun neler yaptığınız ne konuşmadık etmedik neler yapacağınız ne yediniz içtiniz komedi geyik sallaOyy başada koymuş iki gözümün çiçeğiiiii
Aynen kuzum evlenince inan keske basta derdin kuzum bosverr hiç degmez geyik yapak eccuk dertler bitmezzz aşkım silcen gideniöyle oldu bitanem aklımda kalan birşey olmadı üzüldüm ama napayım beni yok sayıp dediğin gibi bi gelip ccanı sıkılınca gidiyo işte. dönmem artık iyice anladım. sağol kzum
Zorlu bir hayatla mücadele vermeye çalışıyorum diloş napsinkıızlar neler yapıyosunuz nasılsınız bakiim
İyiyim kuzucum sen nasılsınU Ufukta_bebek naparsın
Aynen kuzum evlenince inan keske basta derdin kuzum bosverr hiç degmez geyik yapak eccuk dertler bitmezzz aşkım silcen gideni
Delüüüüm delümAgzinu yediğim guzel sohbet bekliyorum sizden bigun neler yaptığınız ne konuşmadık etmedik neler yapacağınız ne yediniz içtiniz komedi geyik salla
EdekkkBlue_Peri @balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @ecesaygi U Ufukta_bebek @Kmsl Hnd @Anneyim Youlost16 @Kutsalll Enerjiii @Kutsal Tiramisu @Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel @Rakika @Kara_gozlum @Rakika @Reyyan__ @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Tulparr @hizuran @hicmakam @hicmet16 @2019 mutluluk @2014prenseslerim2015 @Minik meleklerim
@melankolimm @Eren61 @Limonsuzzcay @Cay6 D Dilos06 @gulse14 haydi sohbet edek..
Sabahtır güvenlik uyarısı verdi site ya sonunda girebildimBlue_Peri @balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @ecesaygi U Ufukta_bebek @Kmsl Hnd @Anneyim Youlost16 @Kutsalll Enerjiii @Kutsal Tiramisu @Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel @Rakika @Kara_gozlum @Rakika @Reyyan__ @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Tulparr @hizuran @hicmakam @hicmet16 @2019 mutluluk @2014prenseslerim2015 @Minik meleklerim
kuzu bendede az bi sekil bozuklugu rahim perdem vardi ameliyat oldum korkma hiç aci duymuyon ufak operasyon ankarada oldum ben rahim perdesinden ikinci düşüğümde diktor perde var rahminde demişti kuzum. Inşallah atlatirsin aşamaları geçersin en azindan korkulacak baska kötü bisi değil.Ne yapayım ya araştırma yapıyorum. Rahmimde ince bir perde var ve düzeltilmesi lazım. Güya önümüzdeki ay aşılama deniyecektik. Bu girdi araya yarın drla görüşmeye gidrcez. Ameliyat mı olacam ne olacak belli değil.sen nasılsın ne yapıyorsun
kk keyfi sizlerle muhabet muahhhkıızlar neler yapıyosunuz nasılsınız bakiim
Kuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.Anlat bakalım tatliş neler yaptın
Zorlu bir hayatla mücadele vermeye çalışıyorum diloş napsindimdik ayakta durmaya çalışıyorum en son cuma gününden bugüne devrildim artık
Benim yumurtalar toplandı kuzum.cuma günü per perişan oldum vücut yine su topladı kaç gün serumlarla iğneyle atmaya çalışıyorum yürümekte zorluk çektim bayabi bugün iyiyim daha da iyi olacağım embriolar donduruldu bir ay sonra bebeklerimi alicam inşallah hemde bne dinlemiş olurum bu halde doktorum sana transfer yapamam dedi diyer ay güle oynaya yaparız dedi kzuummKuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.
Haydi edek napiuon kuzum yaz geldi evde de durulmuyo tatilden erken dondum hicbirsey anlmadim esimin isleri yuzunden cok bunaldim cok sen ne durumdasin guxek annemBlue_Peri @balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @ecesaygi U Ufukta_bebek @Kmsl Hnd @Anneyim Youlost16 @Kutsalll Enerjiii @Kutsal Tiramisu @Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel @Rakika @Kara_gozlum @Rakika @Reyyan__ @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Tulparr @hizuran @hicmakam @hicmet16 @2019 mutluluk @2014prenseslerim2015 @Minik meleklerim
Toplandi cnm zor oldu benim için ama hayirlisi bakalımmücadele hep devam maleseff düşe kalka.. yumoş toplama konusu vardı dimi diloşcum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?