Beklenen etiketleme geldi sonunda özledik bunu
napim kuzu kimse yok ayrı ayrida muhabet olmuyor.
Bu etiketlemeyi kopyalayipmi yapiyosun yoksa aklindan mi
Kiz güleceğim yoktu kopyala olmaki ayni fotokobi gibi olur ahahah aklimdan hep sürekli konuştuklarimi etiket ettim otekiler aktif degil pek etiket etmedim şuan

boşver ozaman ne o gönül eylendirmekmi bu nereye kadar gitcek sen iyi ettin dönme artik kuzum erkenken nekadar deger verdiğini görmüs oldun kuzum.

Askimm koy kan gibi bir cay sohbete ihtiyacım varrrr.

öyle oldu bitanem aklımda kalan birşey olmadı üzüldüm ama napayım beni yok sayıp dediğin gibi bi gelip ccanı sıkılınca gidiyo işte. dönmem artık iyice anladım. sağol kzum

öyle oldu bitanem aklımda kalan birşey olmadı üzüldüm ama napayım beni yok sayıp dediğin gibi bi gelip ccanı sıkılınca gidiyo işte. dönmem artık iyice anladım. sağol kzum
Aynen kuzum evlenince inan keske basta derdin kuzum bosverr hiç degmez geyik yapak eccuk dertler bitmezzz aşkım silcen gideni

Agzinu yediğim guzel sohbet bekliyorum sizden bigun neler yaptığınız ne konuşmadık etmedik neler yapacağınız ne yediniz içtiniz komedi geyik salla
Delüüüüm delüm. Zeytinyağlı bilmem ne yaptım yarışmaya malum yemekte de o vardı , sen naptın nettin ne yedin ballll

kuzu bendede az bi sekil bozuklugu rahim perdem vardi ameliyat oldum korkma hiç aci duymuyon ufak operasyon ankarada oldum ben rahim perdesinden ikinci düşüğümde diktor perde var rahminde demişti kuzum. Inşallah atlatirsin aşamaları geçersin en azindan korkulacak baska kötü bisi değil.
kıızlar neler yapıyosunuz nasılsınız bakiim
kk keyfi sizlerle muhabet muahhh
Anlat bakalım tatliş neler yaptın
Kuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.

Kuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.
Benim yumurtalar toplandı kuzum.cuma günü per perişan oldum vücut yine su topladı kaç gün serumlarla iğneyle atmaya çalışıyorum yürümekte zorluk çektim bayabi bugün iyiyim daha da iyi olacağım embriolar donduruldu bir ay sonra bebeklerimi alicam inşallah hemde bne dinlemiş olurum bu halde doktorum sana transfer yapamam dedi diyer ay güle oynaya yaparız dedi kzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…