zaten nerde ne gaza getiren o kaybettii şarkısı varsa açıp açıp dinliyom
oh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmm
Delüüüüm delüm. Zeytinyağlı bilmem ne yaptım yarışmaya malum yemekte de o vardı , sen naptın nettin ne yedin ballll
ben yarin yapcam o menüyü bu hafta yaptim yaptım yoksam gidiyom ben yetiştirmem lazim yaristirmaya. Yogunm kuzu ya zaman yaklastikca ev işleri artiyor.
askommmmm ver bize dedikoduuuu
Sabahtır güvenlik uyarısı verdi site ya sonunda girebildim
Ne yapıyorsunuz bakalım kızçeler
ben girmedim pekde goremedim çalşma vardir kazi çalışması ahahaha ben iş is is offjdncjejdn
Hic yazasim falan yok vala he ben okuyom sizi hadi
Yazacaksin benenenebe e

Tamda adamına söyledin

Sen bukadar didiniyosunda evi kapatip gitmiyosun evde esin olacak kirletip pesletip dagitmasij bari evi baya da durcam.diyosun

sonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzumm
Hay

Haydi edek napiuon kuzum yaz geldi evde de durulmuyo tatilden erken dondum hicbirsey anlmadim esimin isleri yuzunden cok bunaldim cok sen ne durumdasin guxek annem ☺❤
bende yolculuk ankara cumartesi islerimi bitirmeye çalışıyom aşkım yine keyif yaparsınız iyi olunda kuzum minnak napkyor bakem.
Caylar hazir icelim guzelleselim guzel guzel sohbet edelim ...
Missss ellerine saglik güzel arkadaşım naptin bugün şekerim bakem.

Uyusam iyi olcak cnm baska zmn katılırım insAllah

Tamda adamına söyledin
ahahah bugun ne yaptın ne yemek ettin senlen uğraşan varmi bakem ahahah
Sen bukadar didiniyosunda evi kapatip gitmiyosun evde esin olacak kirletip pesletip dagitmasij bari evi baya da durcam.diyosun
Bugün esim iyibir azarladi benide yıka bare dedi nebu ya hastamisin sen dedi cidden farkli yerlere gidiyor iş dedi elimde degil bir yere giderken.

Insallah bitanm hayirli yolculuklarin olsun kuzum neden gideceksin kuzum ozel degilse askin sever seni guzeo arkadasim bnim ❤❤❤❤❤

Gecen persembeden beri hergun gezmedeydim valla bugun evde durup is gordum biraz yemek tatli yaptim yarin da babamlara gidecegim koyden misafirler akrabalarimiz geliyor onlara da kek yaptim gotueucem insallah bu hafta sonu dugun var yakin akrabamizin . Oyle iste

Bencede kuzu yap bian önce .bende belki ama yarına paylaşorım nevodan ses yok şuan

Kız yeter ben yoruldum senin temizlik yapmandan

Uyusam iyi olcak cnm baska zmn katılırım insAllah
tanm bebişim öpüyorum seni kocamannnn görüşürüz aşkım.
Insallah bitanm hayirli yolculuklarin olsun kuzum neden gideceksin kuzum ozel degilse askin sever seni guzeo arkadasim bnim ☺☺❤❤❤❤❤
baya kalcam kuzu bayrama iki uc gün kala kvlerle doncez babamda rasiz ilesmedi daha birhafta annem bir hafta kvler de kalcam işlerini görürüm iki tarafında kafa dinler gelriim alistiriyoz artik bebegim alissin artik demii.
İnsallah bitanem Sizlerin enerjisi sayesinde benim.nasil motivasyonum düşer ki Allah'a korusun
Oyys kuzum canimin içi mutlu ederim hep seni mutlu ol aşkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…