- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.881
oh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmmzaten nerde ne gaza getiren o kaybettii şarkısı varsa açıp açıp dinliyom
ben yarin yapcam o menüyü bu hafta yaptim yaptım yoksam gidiyom ben yetiştirmem lazim yaristirmaya. Yogunm kuzu ya zaman yaklastikca ev işleri artiyor.Delüüüüm delüm. Zeytinyağlı bilmem ne yaptım yarışmaya malum yemekte de o vardı , sen naptın nettin ne yedin ballll
askommmmm ver bize dedikoduuuuEdekkk
ben girmedim pekde goremedim çalşma vardir kazi çalışması ahahaha ben iş is is offjdncjejdnSabahtır güvenlik uyarısı verdi site ya sonunda girebildim
Ne yapıyorsunuz bakalım kızçeler
Yazacaksin benenenebe eHic yazasim falan yok vala he ben okuyom sizi hadi
Aynn oyle oldu cNimBeklenen etiketleme geldi sonundaözledik bunu
Toplandi cnm zor oldu benim için ama hayirlisi bakalım
Tamda adamına söyledinoh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmm
ben yarin yapcam o menüyü bu hafta yaptim yaptım yoksam gidiyom ben yetiştirmem lazim yaristirmaya. Yogunm kuzu ya zaman yaklastikca ev işleri artiyor.
askommmmm ver bize dedikoduuuu
ben girmedim pekde goremedim çalşma vardir kazi çalışması ahahaha ben iş is is offjdncjejdn
Yazacaksin benenenebe e
Caylar hazir icelim guzelleselim guzel guzel sohbet edelim ...
Sen bukadar didiniyosunda evi kapatip gitmiyosun evde esin olacak kirletip pesletip dagitmasij bari evi baya da durcam.diyosunkuzu bendede az bi sekil bozuklugu rahim perdem vardi ameliyat oldum korkma hiç aci duymuyon ufak operasyon ankarada oldum ben rahim perdesinden ikinci düşüğümde diktor perde var rahminde demişti kuzum. Inşallah atlatirsin aşamaları geçersin en azindan korkulacak baska kötü bisi değil.
kk keyfi sizlerle muhabet muahhh
Kuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.
sonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzummBenim yumurtalar toplandı kuzum.cuma günü per perişan oldum vücut yine su topladı kaç gün serumlarla iğneyle atmaya çalışıyorum yürümekte zorluk çektim bayabi bugün iyiyim daha da iyi olacağım embriolar donduruldu bir ay sonra bebeklerimi alicam inşallah hemde bne dinlemiş olurum bu halde doktorum sana transfer yapamam dedi diyer ay güle oynaya yaparız dedi kzuumm
bende yolculuk ankara cumartesi islerimi bitirmeye çalışıyom aşkım yine keyif yaparsınız iyi olunda kuzum minnak napkyor bakem.Hay
Haydi edek napiuon kuzum yaz geldi evde de durulmuyo tatilden erken dondum hicbirsey anlmadim esimin isleri yuzunden cok bunaldim cok sen ne durumdasin guxek annem ☺❤
Missss ellerine saglik güzel arkadaşım naptin bugün şekerim bakem.Caylar hazir icelim guzelleselim guzel guzel sohbet edelim ...
Uyusam iyi olcak cnm baska zmn katılırım insAllahoh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmm
ben yarin yapcam o menüyü bu hafta yaptim yaptım yoksam gidiyom ben yetiştirmem lazim yaristirmaya. Yogunm kuzu ya zaman yaklastikca ev işleri artiyor.
ben girmedim pekde goremedim çalşma vardir kazi çalışması ahahaha ben iş is is offjdncjejdn
Yazacaksin benenenebe e
ahahah bugun ne yaptın ne yemek ettin senlen uğraşan varmi bakem ahahahTamda adamına söyledin
Bugün esim iyibir azarladi benide yıka bare dedi nebu ya hastamisin sen dedi cidden farkli yerlere gidiyor iş dedi elimde degil bir yere giderken.Sen bukadar didiniyosunda evi kapatip gitmiyosun evde esin olacak kirletip pesletip dagitmasij bari evi baya da durcam.diyosun
Insallah bitanm hayirli yolculuklarin olsun kuzum neden gideceksin kuzum ozel degilsesonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzumm
bende yolculuk ankara cumartesi islerimi bitirmeye çalışıyom aşkım yine keyif yaparsınız iyi olunda kuzum minnak napkyor bakem.
Missss ellerine saglik güzel arkadaşım naptin bugün şekerim bakem.
İnsallah bitanem Sizlerin enerjisi sayesinde benim.nasil motivasyonum düşer kisonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzumm
Selam gençlerBlue_Peri @balbocuuu @MaviKuplik PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 @ecesaygi U Ufukta_bebek @Kmsl Hnd @Anneyim Youlost16 @Kutsalll Enerjiii @Kutsal Tiramisu @Hannaz @bide bele cek Fit mutlu anne HayatSevinceGuzel @Rakika @Kara_gozlum @Rakika @Reyyan__ @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Tulparr @hizuran @hicmakam @hicmet16 @2019 mutluluk @2014prenseslerim2015 Minik Duduklu Tencere
@melankolimm @Eren61 @Limonsuzzcay C Cay6 D Dilos06 @gulse14 haydi sohbet edek..
Uyumak bnde cok istiyorum ama esim gecevi malesef bekliyecegim anahtari yokUyusam iyi olcak cnm baska zmn katılırım insAllah
Gecen persembeden beri hergun gezmedeydim valla bugun evde durup is gordum biraz yemek tatli yaptim yarin da babamlara gidecegim koyden misafirler akrabalarimiz geliyor onlara da kek yaptim gotueucem insallah bu hafta sonu dugun var yakin akrabamizin . Oyle istesonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzumm
bende yolculuk ankara cumartesi islerimi bitirmeye çalışıyom aşkım yine keyif yaparsınız iyi olunda kuzum minnak napkyor bakem.
Missss ellerine saglik güzel arkadaşım naptin bugün şekerim bakem.
Allah cok buyuk sabret istedigin hersey olur insaallah canim allah gonlune gore versin insallahİnsallah bitanem Sizlerin enerjisi sayesinde benim.nasil motivasyonum düşer kiAllah'a korusun
Bencede kuzu yap bian önce .bende belki ama yarına paylaşorım nevodan ses yok şuanoh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmm
Yazacaksin benenenebe e
Kız yeter ben yoruldum senin temizlik yapmandanoh oh ben bol gaz veririm sana sen yeterki mutlu ol eylen askimmmm
Yazacaksin benenenebe e
Aminn canım hepimizin dilekleri kabul olsun mutluluğumuz hep daim olsunAllah cok buyuk sabret istedigin hersey olur insaallah canim allah gonlune gore versin insallah
tanm bebişim öpüyorum seni kocamannnn görüşürüz aşkım.Uyusam iyi olcak cnm baska zmn katılırım insAllah
baya kalcam kuzu bayrama iki uc gün kala kvlerle doncez babamda rasiz ilesmedi daha birhafta annem bir hafta kvler de kalcam işlerini görürüm iki tarafında kafa dinler gelriim alistiriyoz artik bebegim alissin artik demii.Insallah bitanm hayirli yolculuklarin olsun kuzum neden gideceksin kuzum ozel degilseaskin sever seni guzeo arkadasim bnim ☺☺❤❤❤❤❤
Oyys kuzum canimin içi mutlu ederim hep seni mutlu ol aşkım.İnsallah bitanem Sizlerin enerjisi sayesinde benim.nasil motivasyonum düşer kiAllah'a korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?