- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.901
Yok hani o da gitse anlarim da islerimi bitirim ev temiz olsun dondugumde dersin anlarim da degisik geldi bana da ... yernde olsam donunce yapardimahahah bugun ne yaptın ne yemek ettin senlen uğraşan varmi bakem ahahah
Bugün esim iyibir azarladi benide yıka bare dedi nebu ya hastamisin sen dedi cidden farkli yerlere gidiyor iş dedi elimde degil bir yere giderken.
Mmm bn alirim bir bardak cayCaylar hazir icelim guzelleselim guzel guzel sohbet edelim ...
Ohss olmuşsun canım geçmiş olsun bende aşılama tedavisinde olmuştum iki hafta varil gibi hissediyordum kendimiBenim yumurtalar toplandı kuzum.cuma günü per perişan oldum vücut yine su topladı kaç gün serumlarla iğneyle atmaya çalışıyorum yürümekte zorluk çektim bayabi bugün iyiyim daha da iyi olacağım embriolar donduruldu bir ay sonra bebeklerimi alicam inşallah hemde bne dinlemiş olurum bu halde doktorum sana transfer yapamam dedi diyer ay güle oynaya yaparız dedi kzuumm
sonu guzel olcak inşallah beklenen gun gelcek sabirla insallah kuzum morel yuksek enerjik ol kuzumm
bende yolculuk ankara cumartesi islerimi bitirmeye çalışıyom aşkım yine keyif yaparsınız iyi olunda kuzum minnak napkyor bakem.
Missss ellerine saglik güzel arkadaşım naptin bugün şekerim bakem.
Enerji içececeğim benim ballı ekmek kadayıfım aşkitommmmmOyys kuzum canimin içi mutlu ederim hep seni mutlu ol aşkım.
Canim bnim iyi.olur git kafa dinle iyi geliyor insana ben sadece uc gun kafa dinledim ama cok iyi geldi bukadar ihtiyacim oldugunu bilmiyordumtanm bebişim öpüyorum seni kocamannnn görüşürüz aşkım.
baya kalcam kuzu bayrama iki uc gün kala kvlerle doncez babamda rasiz ilesmedi daha birhafta annem bir hafta kvler de kalcam işlerini görürüm iki tarafında kafa dinler gelriim alistiriyoz artik bebegim alissin artik demii.
Oyys kuzum canimin içi mutlu ederim hep seni mutlu ol aşkım.
Hım ne kadar sürdü. Dr korunma süresi verdi mi? Korkma değilde hamilelik işi gittikçe gecikiyor bende stres oluyorumkuzu bendede az bi sekil bozuklugu rahim perdem vardi ameliyat oldum korkma hiç aci duymuyon ufak operasyon ankarada oldum ben rahim perdesinden ikinci düşüğümde diktor perde var rahminde demişti kuzum. Inşallah atlatirsin aşamaları geçersin en azindan korkulacak baska kötü bisi değil.
kk keyfi sizlerle muhabet muahhh
Kuzu kac gun komsulara yardim et sonra dun denize gittik geldik bu cumartesi ankara gidiyom basladi ev isleri aşkım yogunum ki temiz bırakıp gidim diyom sen naptin askim hastane falan.
Evet kuzum ohss oldum ilk tedavide de oldum azcik ilaçla fazla uyarılma oluyor bünye hassas ilki çok ağır ohss olmuştum esnaf son ölüyordum ama bu orta derecede yavaş yavaş gidiyor bakalım sorma kuzu şiştim tombalak bişey oldumOhss olmuşsun canım geçmiş olsun bende aşılama tedavisinde olmuştum iki hafta varil gibi hissediyordum kendimibol bol protein tüket buara daha çabuk toplarsın. İnşallah gelecek ayda güzel haberlerini alırız
selaamSelam gençler
Amin canim.benim amiiinAminn canım hepimizin dilekleri kabul olsun mutluluğumuz hep daim olsun
Napiyon kuzum bebis nasil hamislik nasil gidiyoOhss olmuşsun canım geçmiş olsun bende aşılama tedavisinde olmuştum iki hafta varil gibi hissediyordum kendimibol bol protein tüket buara daha çabuk toplarsın. İnşallah gelecek ayda güzel haberlerini alırız
Benim yumurtalar çalışmıyor diye aşılama denicez. Erken doğuma sebep olacak kadar büyük değil dedi. Ama temizlenmesi gerek. Yani kendiliğinden hamile kalma rüya benim içinCanim belki ameliyattan sonra kendilignden hamile kalabilirsinMcz09 doktor oyle bisey dedmi. Uzulme vakti ne zamansa ozaman olur canij hayirlisi olsun insaallah
Yaparız tabi ben halayın sonunda olurum yetişemem bu deli karılaraEvet kuzum ohss oldum ilk tedavide de oldum azcik ilaçla fazla uyarılma oluyor bünye hassas ilki çok ağır ohss olmuştum esnaf son ölüyordum ama bu orta derecede yavaş yavaş gidiyor bakalım sorma kuzu şiştim tombalak bişey oldumbol bol su içiyorum kuzum inşallah güzel haberi vericem sizlere kutlama yaparıkkkkk
İyiyim kuzum sen nasılsınNapiyon kuzum bebis nasil hamislik nasil gidiyo
aleyküm selam kuzum nasılsın.Selam gençler
kuzu köy bize yakin dönüş bana gecilir en azindan yorgan perdelerim yastiklarim örtülerim temiz olsun dip köşede toz leke kalmasında yeter bana.esimde tembihliyom ordada bisi bırakma sakin diye corab kiyafet is ustun hemen yika diyim yıkıyor oda ben donmeden süpürüp siliyorGecen persembeden beri hergun gezmedeydim valla bugun evde durup is gordum biraz yemek tatli yaptim yarin da babamlara gidecegim koyden misafirler akrabalarimiz geliyor onlara da kek yaptim gotueucem insallah bu hafta sonu dugun var yakin akrabamizin . Oyle iste
aynen bende yarin yapcam insallah pro olurum yawwwBencede kuzu yap bian önce .bende belki ama yarına paylaşorım nevodan ses yok şuan
napim kuzu ya bende hastalik oldu son gunler kurtulmam lazimmmKız yeter ben yoruldum senin temizlik yapmandan
kuzum yazdigmi usteki alintiya yazmisimYok hani o da gitse anlarim da islerimi bitirim ev temiz olsun dondugumde dersin anlarim da degisik geldi bana da ... yernde olsam donunce yapardim
sende çıkarsın insallah birgun bebeğimben bu ara o kadaar çok evdeyim o kadar çok evdeyim kii burnumun ucu çıksa dışarı mtlu oluyorumtatlı annecim byaa yoğunsun amaa olsuuun en azından oyalanacak birşeyler varr..tatile gidenler gezenler tozanlar memlekete gidenler benim yerime de yapıın lütfeenn
yanak uzattim öpebilirsin aşkım .Enerji içececeğim benim ballı ekmek kadayıfım aşkitommmmmseni öpeceğim öpeceğimmm
kuzum farkina varmiyorum oyle yazarkenKiz rasiz yazip duruyon bu kactir artik yazma gozunuz sevdigim rahatsiz yaz insallah allah bol sifalar versin babacigina... anne baba en hassas noktam
canimin içi sagol bitanem baya yoktun sen naptin okadar kizzCanim bnim iyi.olur git kafa dinle iyi geliyor insana ben sadece uc gun kafa dinledim ama cok iyi geldi bukadar ihtiyacim oldugunu bilmiyordumiyi ol da sen o yeter bize
Kuzum sana antibiyotik veriyor ilessin yaran diye 15 kullaninca korunuyon 3 ay falan bekle sen tam rahim toplansın sonra dene askim saglikli olsun.Hım ne kadar sürdü. Dr korunma süresi verdi mi? Korkma değilde hamilelik işi gittikçe gecikiyor bende stres oluyorumbakalım yarın dr ne dicek. Dua edin benim için kavuşalım artık
kız o kız benim gibi tatlidir ahahahİyiyim kuzum sen nasılsınbebiş iyi bugün gördüm cinsiyet için süründürüyor bizi onun dışında herşey yolunda şükürler olsun
Ne ediyon adesimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?