ahahah bugun ne yaptın ne yemek ettin senlen uğraşan varmi bakem ahahah

Bugün esim iyibir azarladi benide yıka bare dedi nebu ya hastamisin sen dedi cidden farkli yerlere gidiyor iş dedi elimde degil bir yere giderken.
Yok hani o da gitse anlarim da islerimi bitirim ev temiz olsun dondugumde dersin anlarim da degisik geldi bana da ... yernde olsam donunce yapardim

Ohss olmuşsun canım geçmiş olsun bende aşılama tedavisinde olmuştum iki hafta varil gibi hissediyordum kendimi bol bol protein tüket buara daha çabuk toplarsın. İnşallah gelecek ayda güzel haberlerini alırız

ben bu ara o kadaar çok evdeyim o kadar çok evdeyim kii burnumun ucu çıksa dışarı mtlu oluyorum tatlı annecim byaa yoğunsun amaa olsuuun en azından oyalanacak birşeyler varr..tatile gidenler gezenler tozanlar memlekete gidenler benim yerime de yapıın lütfeenn

Kiz rasiz yazip duruyon bu kactir artik yazma gozunuz sevdigim rahatsiz yaz insallah allah bol sifalar versin babacigina... anne baba en hassas noktam

Canim bnim iyi.olur git kafa dinle iyi geliyor insana ben sadece uc gun kafa dinledim ama cok iyi geldi bukadar ihtiyacim oldugunu bilmiyordum iyi ol da sen o yeter bize

Hım ne kadar sürdü. Dr korunma süresi verdi mi? Korkma değilde hamilelik işi gittikçe gecikiyor bende stres oluyorum bakalım yarın dr ne dicek. Dua edin benim için kavuşalım artık

Evet kuzum ohss oldum ilk tedavide de oldum azcik ilaçla fazla uyarılma oluyor bünye hassas ilki çok ağır ohss olmuştum esnaf son ölüyordum ama bu orta derecede yavaş yavaş gidiyor bakalım sorma kuzu şiştim tombalak bişey oldum bol bol su içiyorum kuzum inşallah güzel haberi vericem sizlere kutlama yaparıkkkkk

Napiyon kuzum bebis nasil hamislik nasil gidiyo

Canim belki ameliyattan sonra kendilignden hamile kalabilirsin Mcz09 doktor oyle bisey dedmi. Uzulme vakti ne zamansa ozaman olur canij hayirlisi olsun insaallah

Canim belki ameliyattan sonra kendilignden hamile kalabilirsin Mcz09 doktor oyle bisey dedmi. Uzulme vakti ne zamansa ozaman olur canij hayirlisi olsun insaallah
Benim yumurtalar çalışmıyor diye aşılama denicez. Erken doğuma sebep olacak kadar büyük değil dedi. Ama temizlenmesi gerek. Yani kendiliğinden hamile kalma rüya benim için

Yaparız tabi ben halayın sonunda olurum yetişemem bu deli karılara
Bana hep tavuk haşlama, hazır protein süt içecekleri önerdi. Hareket ettikçe, oynadıkça bi garip oluyordum

aleyküm selam kuzum nasılsın.
kuzu köy bize yakin dönüş bana gecilir en azindan yorgan perdelerim yastiklarim örtülerim temiz olsun dip köşede toz leke kalmasında yeter bana.esimde tembihliyom ordada bisi bırakma sakin diye corab kiyafet is ustun hemen yika diyim yıkıyor oda ben donmeden süpürüp siliyor
Bencede kuzu yap bian önce .bende belki ama yarına paylaşorım nevodan ses yok şuan
aynen bende yarin yapcam insallah pro olurum yawww
Kız yeter ben yoruldum senin temizlik yapmandan
napim kuzu ya bende hastalik oldu son gunler kurtulmam lazimmm
Yok hani o da gitse anlarim da islerimi bitirim ev temiz olsun dondugumde dersin anlarim da degisik geldi bana da ... yernde olsam donunce yapardim
kuzum yazdigmi usteki alintiya yazmisim
sende çıkarsın insallah birgun bebeğim
Enerji içececeğim benim ballı ekmek kadayıfım aşkitommmmmseni öpeceğim öpeceğimmm
yanak uzattim öpebilirsin aşkım .
Kiz rasiz yazip duruyon bu kactir artik yazma gozunuz sevdigim rahatsiz yaz insallah allah bol sifalar versin babacigina... anne baba en hassas noktam
kuzum farkina varmiyorum oyle yazarken
Canim bnim iyi.olur git kafa dinle iyi geliyor insana ben sadece uc gun kafa dinledim ama cok iyi geldi bukadar ihtiyacim oldugunu bilmiyordum iyi ol da sen o yeter bize
canimin içi sagol bitanem baya yoktun sen naptin okadar kizz
Hım ne kadar sürdü. Dr korunma süresi verdi mi? Korkma değilde hamilelik işi gittikçe gecikiyor bende stres oluyorum bakalım yarın dr ne dicek. Dua edin benim için kavuşalım artık
Kuzum sana antibiyotik veriyor ilessin yaran diye 15 kullaninca korunuyon 3 ay falan bekle sen tam rahim toplansın sonra dene askim saglikli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…