İyi geceler kızlar ama çıkıyorum uykum geldi yatacağım,üzerimde halsizlik var,hava sıcak güneşli, ama ben üşüyorum şuan başım ağrıyor,hafif ateşim var,havalardan kaynaklı sanırım.
Geçmis olsun havalar bir sicak hir soguk ondan zaten mart ayi hastalik ve ten değişim ayi

Kuzumm nereye gidiyorsun? Hayirli yolculukar simdiden
Samsuna kuzum anneamlere nisan 8 gibi dayi kizinin dugunu var annem mart basi gtti bende biraz daha erken gidicem esimde dugun haftasi gelicek azcik kafa dinliyim.. karadeniz evlerini bilrisin tepede orman ici asagisi deniz iyi gelicek bana

Samsuna kuzum anneamlere nisan 8 gibi dayi kizinin dugunu var annem mart basi gtti bende biraz daha erken gidicem esimde dugun haftasi gelicek azcik kafa dinliyim.. karadeniz evlerini bilrisin tepede orman ici asagisi deniz iyi gelicek bana
Oh mis gibi. En iyisini yapiyorsun cnm. Degisiklik olur ve kafani dinlersin

Gunaydin napiyon bakalim nasılsın canım

Hoşgeldin nasılsın canım
Kusura bakma canım şimdi yazabiliyorum. Bugün zamansızliktan acele acele girip çıktım sayfaya, çoğu bildirimleri atlamışim. Eski bir bildirim ararken gördüm
Dinginlik içinde yoğunluk yaşıyorum diyeyim gizemli bir şekilde cevap olarak..

58im suan 50 iyi boyuma ama simdi 2 kiloyada ragziyim cok sistimm hic bsieyim olmuyo herkes kilo almisin diyo sinir oluyorm 45le evlendim cok aldim
Dogrudur cnm. Insan rahat etmesi gerek vücudunda. Bazen 1 kilo bile fazlalik gibi geliyor. Insallah istedigin kiloya ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…