- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.461
Canım uzun zamandır giremedim çok yoğun haftalar geçiriyorum tatilim bitti tekrar iş derken giremedim. Napıyorsun nasılsın ?
Seninde eline saglik afiyet olsun canimOo eline sağlık :) ben de waffle yaptım onu yedim az önce
Geçmis olsun havalar bir sicak hir soguk ondan zaten mart ayi hastalik ve ten değişim ayiİyi geceler kızlar ama çıkıyorum uykum geldi yatacağım,üzerimde halsizlik var,hava sıcak güneşli, ama ben üşüyorum şuan başım ağrıyor,hafif ateşim var,havalardan kaynaklı sanırım.
Ben böyle zarif şeyleri severm kalın naylonlu değil mavisi yeşili bordosu vardı
Bol bile gelebikirg
Sglll cnmmm caya gelirim bende gitmdddn kocacigimin gonlunu yapiyorm misir patlattim onuda getireyimHayirli yolculuklar canim arada haber ver kendine iyi bak
Kuzumm nereye gidiyorsun? Hayirli yolculukar simdidenSglll cnmmm caya gelirim bende gitmdddn kocacigimin gonlunu yapiyorm misir patlattim onuda getireyim
Samsuna kuzum anneamlere nisan 8 gibi dayi kizinin dugunu var annem mart basi gtti bende biraz daha erken gidicem esimde dugun haftasi gelicek azcik kafa dinliyim.. karadeniz evlerini bilrisin tepede orman ici asagisi deniz iyi gelicek banaKuzumm nereye gidiyorsun? Hayirli yolculukar simdiden
Samsuna kuzum anneamlere nisan 8 gibi dayi kizinin dugunu var annem mart basi gtti bende biraz daha erken gidicem esimde dugun haftasi gelicek azcik kafa dinliyim.. karadeniz evlerini bilrisin tepede orman ici asagisi deniz iyi gelicek bana
Aynn cnm karar verdm yesil cayda aldim.hergun yokusu inip cikicam yemek az yicem 2 haftada bakalm kilo verebilcekmiyimOh mis gibi. En iyisini yapiyorsun cnm. Degisiklik olur ve kafani dinlersin
Hayırlı yolculuklar canim.. !! Nasıl geçtiğini anlatırsın bize insallah...S
Slm cnmm bu gece yola cikiyromm gttigm yerde net yok kendi netim bitmezse girerm yoksa artik nisan 10 faln anca gelirim
Sglll cnmm manzara resmi atarim.burayaHayırlı yolculuklar canim.. !! Nasıl geçtiğini anlatırsın bize insallah...
Verirsin tabikiiAynn cnm karar verdm yesil cayda aldim.hergun yokusu inip cikicam yemek az yicem 2 haftada bakalm kilo verebilcekmiyim
Kendine iyi bak canim çok geçmiş olsun...!!İyi geceler kızlar ama çıkıyorum uykum geldi yatacağım,üzerimde halsizlik var,hava sıcak güneşli, ama ben üşüyorum şuan başım ağrıyor,hafif ateşim var,havalardan kaynaklı sanırım.
Aynn cnm.tartildmm 2 kiloya ragziyimVerirsin tabikiideniz havasi, yesil cay, tepe .. gitmeden önce tartil ve geldikten sonra tartil bakalim
SüpersinnAynn cnm.tartildmm 2 kiloya ragziyim
58im suan 50 iyi boyuma ama simdi 2 kiloyada ragziyim cok sistimm hic bsieyim olmuyo herkes kilo almisin diyo sinir oluyorm 45le evlendim cok aldimSüpersinn2 kilocuk yeter mi? Onu yaparsin cnm ya sorun etme
Kusura bakma canım şimdi yazabiliyorum. Bugün zamansızliktan acele acele girip çıktım sayfaya, çoğu bildirimleri atlamışim. Eski bir bildirim ararken gördümGunaydin napiyon bakalim nasılsın canım
Hoşgeldin nasılsın canım
Ne diyelim o zaman kolay gelsin...Kusura bakma canım şimdi yazabiliyorum. Bugün zamansızliktan acele acele girip çıktım sayfaya, çoğu bildirimleri atlamışim. Eski bir bildirim ararken gördüm
Dinginlik içinde yoğunluk yaşıyorum diyeyim gizemli bir şekilde cevap olarak..
Ne diyelim o zaman kolay gelsin...
Dogrudur cnm. Insan rahat etmesi gerek vücudunda. Bazen 1 kilo bile fazlalik gibi geliyor. Insallah istedigin kiloya ulasirsin58im suan 50 iyi boyuma ama simdi 2 kiloyada ragziyim cok sistimm hic bsieyim olmuyo herkes kilo almisin diyo sinir oluyorm 45le evlendim cok aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?