- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.481
Inss cnmm hicte yesik cay icmedim ihlamur bile icemem ins onu denicem limonlu aldim.bakalm ödem atmaya yardim etsin yeyerDogrudur cnm. Insan rahat etmesi gerek vücudunda. Bazen 1 kilo bile fazlalik gibi geliyor. Insallah istedigin kiloya ulasirsin
Yesil caya limon kattin mi tadi güzel oluyorInss cnmm hicte yesik cay icmedim ihlamur bile icemem ins onu denicem limonlu aldim.bakalm ödem atmaya yardim etsin yeyer
Iyi uykullrr cnmmmmYesil caya limon kattin mi tadi güzel oluyorihlamura bayilirimm
Ben yatiyorum cnm uykum geldi. Insallah yarin görüsürüz
İyi geceler canim... grsrzzYesil caya limon kattin mi tadi güzel oluyorihlamura bayilirimm
Ben yatiyorum cnm uykum geldi. Insallah yarin görüsürüz
Tatlimm neymis zarif olan cok merak ettim
Günaydın canimHuhu günaydın pociklerim
GünaydınHuhu günaydın pociklerim
Ayy evett zarif deyler daha gösterisli oluyorElbise cnm modeli dantelli zarif şeyler severim onu diyodm:)
Huhu günaydın pociklerim
Eee burdanda bir gunaydin gelsin canlar
Mutlu sabahlar canim ..Ayy evett zarif deyler daha gösterisli oluyor
Herkese hayirli huzurlu mutlu ve en önemlisi saglikli sabahlar
Oohh afiyet olsun bizim yerimize de çek o temiz havayı içine :)Eki Görüntüle 2129254 samsundan slm canlarr sisli bugun hava ama.olsun denize karsi kahveye beklerim
Başarılar dilerim canım Allah çalışmalarının karşılığını versin insallahSelam kızlar
Bugün sınavım var dua edin...
Kahvalti yapcam sen napion kuzumGünaydın kızlar napıyorsunuz
Afiyet bal seker olsun iyi gelir ne güzelEki Görüntüle 2129254 samsundan slm canlarr sisli bugun hava ama.olsun denize karsi kahveye beklerim
Aleyküm selam allah rast getirsin sınavın güzel sakın kafayla gecersin inşallah bol besmeleSelam kızlar
Başarılar canim...Selam kızlar
Daha iyi misin canım bebeğin nasıl?Kahvalti yapcam sen napion kuzum
Afiyet bal seker olsun iyi gelir ne güzel
Aleyküm selam allah rast getirsin sınavın güzel sakın kafayla gecersin inşallah bol besmele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?