- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.501
Afiyet olsun canim. Biz kahvaltı yapalı çok oldu meyvemizi yedik hatta yine acıktık. Ne yesek diye düşünüyorum canım hiç bişey istemiyorKahvalti yapcam sen napion kuzum
Afiyet bal seker olsun iyi gelir ne güzel
Aleyküm selam allah rast getirsin sınavın güzel sakın kafayla gecersin inşallah bol besmele
Şükür iiyim kızlar belim agriyor egilip kalkarken diz kapaklar kasik batıyor öle :) sen nasılsın canımDaha iyi misin canım bebeğin nasıl?
Yeye bal seker olsunAfiyet olsun canim. Biz kahvaltı yapalı çok oldu meyvemizi yedik hatta yine acıktık. Ne yesek diye düşünüyorum canım hiç bişey istemiyor
Ya ben izleyemedim kac gündür. Şu antep tarafında bi kadın kayıptı kocasından şüpheleniyorlardi o muKizlarr..!! Müge Anlidaki olayı duydunuz mu? Acaba heyecan dorukta..
Bende açtım bakiyom tansuyaKizlarr..!! Müge Anlidaki olayı duydunuz mu? Acaba heyecan dorukta..
Benim de kızım hasta her gün hastanedeyizŞükür iiyim kızlar belim agriyor egilip kalkarken diz kapaklar kasik batıyor öle :) sen nasılsın canım
Canim o kadının vefat haberi geldi yaYa ben izleyemedim kac gündür. Şu antep tarafında bi kadın kayıptı kocasından şüpheleniyorlardi o mu
DNA açıklandı mı? Tansu nun ben izleyemedim bugünBende açtım bakiyom tansuya
Aynen bende takipteyimBende açtım bakiyom tansuya
Aa kocası kafasına sıktı diye bişey çıkmıştı öyle mi olmuş.Canim o kadının vefat haberi geldi ya
Yaa hayrdir ne olduBenim de kızım hasta her gün hastanedeyizüstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Henüz değil açıyorrr sonucuDNA açıklandı mı? Tansu nun ben izleyemedim bugün
Geçmiş olsun Allah şifa versin insallahBenim de kızım hasta her gün hastanedeyizüstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
Evet canim çok üzüldümAa kocası kafasına sıktı diye bişey çıkmıştı öyle mi olmuş.
Hadi yaa bende üzüldüm bi umut kadını bi yere kapatmıştır diye düşünüyordum. Allah cezasını versin şerefsizin. Ruh hastasiEvet canim çok üzüldüm
Kist varmış almamız lazım dedi doktor,nedir nasıldır bilmiyorum bile ben adetim bitmedi bugün 8.gun hiç azalmadan devam ediyor onun için gitmiştim başka sorun çıktıYaa hayrdir ne olducanım çok geçmiş olsun üzüldüm ne yin var
Rabbim acil şifalar versin insallah canim iyi olursun insallah..Benim de kızım hasta her gün hastanedeyizüstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
İnşallah annesidir yaHenüz değil açıyorrr sonucu
çok teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun Allah şifa versin insallah
Offf nede guzel olur orda cay icmek gezmek bizim yerimede gez kafa dagit da gelEki Görüntüle 2129254 samsundan slm canlarr sisli bugun hava ama.olsun denize karsi kahveye beklerim
İnşallah teşekkür ederim canım sen nasılsınRabbim acil şifalar versin insallah canim iyi olursun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?