- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.521
Kist benim kardeşimde de var senelerdir çekiyor ama ameliyat olmadı acaba seninki ne boyutta. Onunkini ilaç ile küçülttülerKist varmış almamız lazım dedi doktor,nedir nasıldır bilmiyorum bile ben adetim bitmedi bugün 8.gun hiç azalmadan devam ediyor onun için gitmiştim başka sorun çıktı
Sağol canım
Ya tüm herşey onu işaret ediyordu ya çok sevindim peki Tansu ne tepki verdi kıyamam ben ona çok üzüldüm ya bı hayat mahvoldu bir kişi yüzündenKizzzlarrr annesiymiş yaa!!!
Allah yardım etsin, ikimize de şifalar dilerim.. İnşallah kolay ve çabuk geçer zor günlerin..Benim de kızım hasta her gün hastanedeyizüstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Allahım hakkında ne ise onu eylesin baska yere gösterip öle emin oldun mu canimKist varmış almamız lazım dedi doktor,nedir nasıldır bilmiyorum bile ben adetim bitmedi bugün 8.gun hiç azalmadan devam ediyor onun için gitmiştim başka sorun çıktı
Sağol canım
Ben tam olarak anlayamadım zaten doktor almamiz lazım çok büyümüş dedi ama ölçülerini bilmiyorum yarın tekrar gideceğim,Kist benim kardeşimde de var senelerdir çekiyor ama ameliyat olmadı acaba seninki ne boyutta. Onunkini ilaç ile küçülttüler
Ayy evett zarif deyler daha gösterisli oluyor
Herkese hayirli huzurlu mutlu ve en önemlisi saglikli sabahlar
Çok teşekkür ederim sağolun, kızım iyilessin inşallah da kendimi çok da düşünmüyorumAllah yardım etsin, ikimize de şifalar dilerim.. İnşallah kolay ve çabuk geçer zor günlerin..
Allahım hakkında ne ise onu eylesin baska yere gösterip öle emin oldun mu canim
Çok ağladılar canim yaa!!Ya tüm herşey onu işaret ediyordu ya çok sevindim peki Tansu ne tepki verdi kıyamam ben ona çok üzüldüm ya bı hayat mahvoldu bir kişi yüzünden
Ben izlemiyorum ama acaba duyduğum olay mı? Hani annesi erkek çıkmış, sahte kimlikle hemşirelik yapıp çalıştığı hastaneden çalmış kızı da..Kizzzlarrr annesiymiş yaa!!!
Ben bu konuda Nail ç.ye çok kızgınım ya madem kadın olmak istiyorsun ameliyat ol devam et hayatına neden bı bebeği ailesinden kopardıÇok ağladılar canim yaa!!
Senin kasik ağrın çok oluyor mu. Kardeşim acillik oluyordu her seferinde. Bazen adet değilken bile ağrı çekiyor. Onun 6 cm falandı. 3 gün hastanede yattı. Ameliyat dediler ama bekar olduğu için yapmadılar ameliyat şimdi yeni evlendi hala ameliyat olmadı. Çocuğum olmaz diye korkuyor yazikBen tam olarak anlayamadım zaten doktor almamiz lazım çok büyümüş dedi ama ölçülerini bilmiyorum yarın tekrar gideceğim,
Size de geçmiş olsun.kist nasıl bişey çok da bilmiyorum şimdiye kadar hiç başıma gelmemişti sadece duyuyordum
Evet canim o olay Tansu gerçek annesine kavuştuBen izlemiyorum ama acaba duyduğum olay mı? Hani annesi erkek çıkmış, sahte kimlikle hemşirelik yapıp çalıştığı hastaneden çalmış kızı da..
Doğru mu anladım, olay yalan ve iftira mı yani?
Inşallah düzelir korkma canım sebebi veren sebebi vardırT Tatlianne20 çok teşekkür ederim canım çoklu cevap yazayım dedim seninkini yazamadım
Devlet hastanesine gittim böyle dedi bir de özele gideyim diyorum ama ilaç falan vermeden almamız lazım deyince korktum biraz, komşularım da ilaçla tedavisi var kücultuyorlar falan dediler ama valla ben de bilmiyorum işte
Ben hiç kendimde ne var ne yok gitmemiştim kadın doğum aSenin kasik ağrın çok oluyor mu. Kardeşim acillik oluyordu her seferinde. Bazen adet değilken bile ağrı çekiyor. Onun 6 cm falandı. 3 gün hastanede yattı. Ameliyat dediler ama bekar olduğu için yapmadılar ameliyat şimdi yeni evlendi hala ameliyat olmadı. Çocuğum olmaz diye korkuyor yazik
Çok seyler yaşanmış canim ya!! Ne desek boşş!!Ben bu konuda Nail ç.ye çok kızgınım ya madem kadın olmak istiyorsun ameliyat ol devam et hayatına neden bı bebeği ailesinden kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?