Kist varmış almamız lazım dedi doktor,nedir nasıldır bilmiyorum bile ben adetim bitmedi bugün 8.gun hiç azalmadan devam ediyor onun için gitmiştim başka sorun çıktı
Sağol canım
Kist benim kardeşimde de var senelerdir çekiyor ama ameliyat olmadı acaba seninki ne boyutta. Onunkini ilaç ile küçülttüler

Benim de kızım hasta her gün hastanedeyiz üstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Allah yardım etsin, ikimize de şifalar dilerim.. İnşallah kolay ve çabuk geçer zor günlerin..

Kist varmış almamız lazım dedi doktor,nedir nasıldır bilmiyorum bile ben adetim bitmedi bugün 8.gun hiç azalmadan devam ediyor onun için gitmiştim başka sorun çıktı
Sağol canım
Allahım hakkında ne ise onu eylesin baska yere gösterip öle emin oldun mu canim

Kist benim kardeşimde de var senelerdir çekiyor ama ameliyat olmadı acaba seninki ne boyutta. Onunkini ilaç ile küçülttüler
Ben tam olarak anlayamadım zaten doktor almamiz lazım çok büyümüş dedi ama ölçülerini bilmiyorum yarın tekrar gideceğim,
Size de geçmiş olsun.kist nasıl bişey çok da bilmiyorum şimdiye kadar hiç başıma gelmemişti sadece duyuyordum

Allah yardım etsin, ikimize de şifalar dilerim.. İnşallah kolay ve çabuk geçer zor günlerin..
Çok teşekkür ederim sağolun, kızım iyilessin inşallah da kendimi çok da düşünmüyorum4.gunumuz atesimiz bı iniyor bı çıkıyorherha gün bı sağlık ocağı bı hastane indiremedik

Allahım hakkında ne ise onu eylesin baska yere gösterip öle emin oldun mu canim

T Tatlianne20 çok teşekkür ederim canım çoklu cevap yazayım dedim seninkini yazamadım
Devlet hastanesine gittim böyle dedi bir de özele gideyim diyorum ama ilaç falan vermeden almamız lazım deyince korktum biraz, komşularım da ilaçla tedavisi var kücultuyorlar falan dediler ama valla ben de bilmiyorum işte

Senin kasik ağrın çok oluyor mu. Kardeşim acillik oluyordu her seferinde. Bazen adet değilken bile ağrı çekiyor. Onun 6 cm falandı. 3 gün hastanede yattı. Ameliyat dediler ama bekar olduğu için yapmadılar ameliyat şimdi yeni evlendi hala ameliyat olmadı. Çocuğum olmaz diye korkuyor yazik

Inşallah düzelir korkma canım sebebi veren sebebi vardır

Ben hiç kendimde ne var ne yok gitmemiştim kadın doğum a
Hamileliklerimde gittim bı
Ama bildim bileli hep adet sancısı çekerim ilk 3 gün çok sancılı olur 7.gunde biterdi
Ama bu hafta azalmadı da yerimden kalkarken kasiklarima bıçak saplanıyor gibi ağrım var ben de bı hap verir adet kesici zannederek gittim ama doktor almam lazım çok büyümüş dedi..kist ben de uzun zamandır mi var yeni mi oldu hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…