- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.541
Öyle canım bu günümüze şükür,ne dertlilerimiz var Rabbim önce onlara şifa versin çare aratmasın.Inşallah düzelir korkma canım sebebi veren sebebi vardır
Tek bi yere bağlı kalma yinede bi doktora daha görün canım. Inşallah geçer Allah şifa versinBen hiç kendimde ne var ne yok gitmemiştim kadın doğum a
Hamileliklerimde gittim bı
Ama bildim bileli hep adet sancısı çekerim ilk 3 gün çok sancılı olur 7.gunde biterdi
Ama bu hafta azalmadı da yerimden kalkarken kasiklarima bıçak saplanıyor gibi ağrım var ben de bı hap verir adet kesici zannederek gittim ama doktor almam lazım çok büyümüş dedi..kist ben de uzun zamandır mi var yeni mi oldu hiç bilmiyorum
Boş aynen adam öldü geride herkes perişanÇok seyler yaşanmış canim ya!! Ne desek boşş!!
Aynen kuzum benimÖyle canım bu günümüze şükür,ne dertlilerimiz var Rabbim önce onlara şifa versin çare aratmasın.
Yarın gel dedi bana sabahtan, eğer hemen ameliyat falan derse , zaten şu ara olamam kızım da hasta.sagol canım gideyim başka doktoraTek bi yere bağlı kalma yinede bi doktora daha görün canım. Inşallah geçer Allah şifa versin
Yani gerçek annesi sandığı kişi gerçekten erkekmis öyle mi? Ben de bu olayı yalan sandım . Gerçek annesini bulduğuna sevindim .. tam filmlik bir olay. Kız için ne zordur, bir de bütün Türkiye öğrendi. Çevresindeki insanların tepkileriyle başa çıkmak çok yıpratır. Ben olayım bu tarafindayim en çok..Evet canim o olay Tansu gerçek annesine kavuştu
Evet canim şimdi oturuyorlar birbirlerine sarildilar agladilar ....Boş aynen adam öldü geride herkes perişan
Peki şimdi nasıllar izliyormusun?
Adam bı kerelik birliktelik yaşamış onda da Nail ç.hamileyim demiş.ama nasıl anlamadı orasının cevabı yok, çıkıp konuşmuyor adamYani gerçek annesi sandığı kişi gerçekten erkekmis öyle mi? Ben de bu olayı yalan sandım . Gerçek annesini bulduğuna sevindim .. tam filmlik bir olay. Kız için ne zordur, bir de bütün Türkiye öğrendi. Çevresindeki insanların tepkileriyle başa çıkmak çok yıpratır. Ben olayım bu tarafindayim en çok..
Garip ve hatta gerçeğe aykırı bir durum.var ama ortada. Adam karısının erkek olduğunu bu kadar zaman anlamamış mı?
Ya ben izleyemiyorum da biri bunu da anlatir.mi bana?
Kocası diyormus ki sacmaliga bak beraberlik olmadı anlamadim ama cocugum olduğunu ogrenince beraber olduk ama bir birliktelik olmadi diyor bunda bir gariplik var adamda isin içinde bole atliyor kendini herkes diyor madem beraber olmadi cocuk nasıl oluyor imkansiz mis cocuk olmasiYani gerçek annesi sandığı kişi gerçekten erkekmis öyle mi? Ben de bu olayı yalan sandım . Gerçek annesini bulduğuna sevindim .. tam filmlik bir olay. Kız için ne zordur, bir de bütün Türkiye öğrendi. Çevresindeki insanların tepkileriyle başa çıkmak çok yıpratır. Ben olayım bu tarafindayim en çok..
Garip ve hatta gerçeğe aykırı bir durum.var ama ortada. Adam karısının erkek olduğunu bu kadar zaman anlamamış mı?
Daha önce varmıydı sendeKızlar ben bebegin esinden parça aldirirken doktorlar bisi demedi ama miyon şu dedi karnimda ultrasyon gezdirirken sordum demediler kafama takıldı acaba miyonmu oluştu bende kimse demedi bole bisi rahim ameliyatida oldum kontrole giderken onuda baktircam merak ettim
Yok ilkkez duyuyorm doktorlar konuşurken kendi aralarında duydum bana demedilerrDaha önce varmıydı sende
Hımm ilginç. Senin kontrol ne zaman tekrarYok ilkkez duyuyorm doktorlar konuşurken kendi aralarında duydum bana demedilerr
Evet canim öyleymiş ... Tam filmlik bir olay evet..Yani gerçek annesi sandığı kişi gerçekten erkekmis öyle mi? Ben de bu olayı yalan sandım . Gerçek annesini bulduğuna sevindim .. tam filmlik bir olay. Kız için ne zordur, bir de bütün Türkiye öğrendi. Çevresindeki insanların tepkileriyle başa çıkmak çok yıpratır. Ben olayım bu tarafindayim en çok..
Ankarada o da burda carsamba dahiliyem var randevum erken gidip kendi doktoruma da gitcem yarin ilerliyormu bu ense kalinligi ne durumda cinsiyet belli mi miyyomuda dicemHımm ilginç. Senin kontrol ne zaman tekrar
Ogrendikce şaşkınlığım artıyor..Adam bı kerelik birliktelik yaşamış onda da Nail ç.hamileyim demiş.ama nasıl anlamadı orasının cevabı yok, çıkıp konuşmuyor adam
Bir de kimse sorgulamamis ki ameliyatla kadın olsa bile nasıl doğuruyor diye herkes inanmış
Tansunun kimliği zaten okul yaşına gelince çıkmış
Gecen sene yayın yasağı koydulardi o zaman da çıkmadı adam ama çıkıp en azından Tansu ya bı açıklama borçlu!!belki de evet escinseldi yani insan sarhoş olsa bile anlar karşısındaki kız mı erkek miOgrendikce şaşkınlığım artıyor..
Madem erkek, niye çocuk sahibi olmak istemiş çocuk çalacak kadar, o kadar mı kadın hissediyormuş kendini??
Acaba kocası da eşcinsel miydi?aklıma sadece bu ihtimal geliyor.. adam ameliyat olmadıysa anlamamak imkansız. Ilk gecede mi yaşamamış??
Adam ifşa olmamak için çıkmıyordur belki de..
Ense kalınlığı ilerleyen bir şey mi?Ankarada o da burda carsamba dahiliyem var randevum erken gidip kendi doktoruma da gitcem yarin ilerliyormu bu ense kalinligi ne durumda cinsiyet belli mi miyyomuda dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?