Tek bi yere bağlı kalma yinede bi doktora daha görün canım. Inşallah geçer Allah şifa versin

Evet canim o olay Tansu gerçek annesine kavuştu
Yani gerçek annesi sandığı kişi gerçekten erkekmis öyle mi? Ben de bu olayı yalan sandım . Gerçek annesini bulduğuna sevindim .. tam filmlik bir olay. Kız için ne zordur, bir de bütün Türkiye öğrendi. Çevresindeki insanların tepkileriyle başa çıkmak çok yıpratır. Ben olayım bu tarafindayim en çok..
Garip ve hatta gerçeğe aykırı bir durum.var ama ortada. Adam karısının erkek olduğunu bu kadar zaman anlamamış mı?
Ya ben izleyemiyorum da biri bunu da anlatir.mi bana?

Kızlar ben bebegin esinden parça aldirirken doktorlar bisi demedi ama miyon şu dedi karnimda ultrasyon gezdirirken sordum demediler kafama takıldı acaba miyonmu oluştu bende kimse demedi bole bisi rahim ameliyatida oldum kontrole giderken onuda baktircam merak ettim

Adam bı kerelik birliktelik yaşamış onda da Nail ç.hamileyim demiş.ama nasıl anlamadı orasının cevabı yok, çıkıp konuşmuyor adam
Bir de kimse sorgulamamis ki ameliyatla kadın olsa bile nasıl doğuruyor diye herkes inanmış
Tansunun kimliği zaten okul yaşına gelince çıkmış

Kocası diyormus ki sacmaliga bak beraberlik olmadı anlamadim ama cocugum olduğunu ogrenince beraber olduk ama bir birliktelik olmadi diyor bunda bir gariplik var adamda isin içinde bole atliyor kendini herkes diyor madem beraber olmadi cocuk nasıl oluyor imkansiz mis cocuk olmasi

Daha önce varmıydı sende

Evet canim öyleymiş ... Tam filmlik bir olay evet..
Yaa! Canim biliyomustur bilmez mi ? bana inandırıcı gelmedi o kısmı ...

Ogrendikce şaşkınlığım artıyor..
Madem erkek, niye çocuk sahibi olmak istemiş çocuk çalacak kadar, o kadar mı kadın hissediyormuş kendini??
Acaba kocası da eşcinsel miydi?aklıma sadece bu ihtimal geliyor.. adam ameliyat olmadıysa anlamamak imkansız. Ilk gecede mi yaşamamış??
Adam ifşa olmamak için çıkmıyordur belki de..

Gecen sene yayın yasağı koydulardi o zaman da çıkmadı adam ama çıkıp en azından Tansu ya bı açıklama borçlu!!belki de evet escinseldi yani insan sarhoş olsa bile anlar karşısındaki kız mı erkek mi

Ankarada o da burda carsamba dahiliyem var randevum erken gidip kendi doktoruma da gitcem yarin ilerliyormu bu ense kalinligi ne durumda cinsiyet belli mi miyyomuda dicem
Ense kalınlığı ilerleyen bir şey mi?
Inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…