Bilmiyorum ki canim başka doktora da gittin halbuki ??

Ense kalınlığı ilerleyen bir şey mi?
Inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin..
Canım 11 haftalik öğrendim erken dedi bisi demek için 12 haftalik 6.5 mm oldu suan nekadar oldu bilmiyom inşallah ilerlemez cok yuksek benim cok

Ankarada o da burda carsamba dahiliyem var randevum erken gidip kendi doktoruma da gitcem yarin ilerliyormu bu ense kalinligi ne durumda cinsiyet belli mi miyyomuda dicem
Bende onu diyecektim sor bakalım bi. Miyom çok önemli değil diye biliyorum onu takma kafana. Normal doğumda temizleniyormuş rahim

İnşallah iyileşecek tatlianne20@ bebeğin sen üzülüp kendini yıpratma olur mu herşey Allah'tan bizler için ama ona guvenmeliyiz
Aynen yok şükür ayaktayim ferah içim ama herseye hazirlikliyim inaniin bebegimi sevemiyom pek alistirmak istemiom

Aynen biliyordu bence hepsi senaryo dan ibaret..

Sev sen nolursa olsun elini karnına koy konuş onunla o da kendini iyi hissedecektir canım kıyamam sana hepimizin imtihanı türlü türlü
Aynen öle haklisin çok ama icimde hep bir gerilik var varla yok arasi rabbim affetsin niye bole oluyorsa

Inşallah sonucu bekliyom riskli olursa alacaz dediler ama size bağlı yine dediler
Geçen hafta kızımın arkadaşının doğum gününe gittik bı annenin çocuğu 14 yaşında engelli ama öyle neşe dolularki anne oğul sevgilerine hayran kaldım inan.hatta annesi diyorki ikinci bebeğin sağlıklı olur dediler ama istemiyorum oğlum benim bu hayatta herseyim diyo sabret canım herşey daha da güzel olsun

Aynen haklısın bende buyuk bir karar vercem ben kaldira bilirim bunu ama bakalim oan ne olcak esimle konusup olursede dogup olsun biz kiymayalim dicem nekadar risk olsada hep hazirliyom kendimi de karışık kafam

Aynen haklısın bende buyuk bir karar vercem ben kaldira bilirim bunu ama bakalim oan ne olcak esimle konusup olursede dogup olsun biz kiymayalim dicem nekadar risk olsada hep hazirliyom kendimi de karışık kafam
Allah'ım herşeyin en iyisini bilir canım.. ben olsam aldıramam aldırırım demek dile kolay tabi ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…