- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.561
Bilmiyorum ki canim başka doktora da gittin halbuki ??Kızlar ben bebegin esinden parça aldirirken doktorlar bisi demedi ama miyon şu dedi karnimda ultrasyon gezdirirken sordum demediler kafama takıldı acaba miyonmu oluştu bende kimse demedi bole bisi rahim ameliyatida oldum kontrole giderken onuda baktircam merak ettim
Canım 11 haftalik öğrendim erken dedi bisi demek için 12 haftalik 6.5 mm oldu suan nekadar oldu bilmiyom inşallah ilerlemez cok yuksek benim cokEnse kalınlığı ilerleyen bir şey mi?
Inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin..
Bende onu diyecektim sor bakalım bi. Miyom çok önemli değil diye biliyorum onu takma kafana. Normal doğumda temizleniyormuş rahimAnkarada o da burda carsamba dahiliyem var randevum erken gidip kendi doktoruma da gitcem yarin ilerliyormu bu ense kalinligi ne durumda cinsiyet belli mi miyyomuda dicem
Aynen canım oda derdiBilmiyorum ki canim başka doktora da gittin halbuki ??
Ultrason bazen de yanıltıyor inşallah Allahm sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım 11 haftalik öğrendim erken dedi bisi demek için 12 haftalik 6.5 mm oldu suan nekadar oldu bilmiyom inşallah ilerlemez cok yuksek benim cok
Aynen yok şükür ayaktayim ferah içim ama herseye hazirlikliyim inaniin bebegimi sevemiyom pek alistirmak istemiomİnşallah iyileşecek tatlianne20@ bebeğin sen üzülüp kendini yıpratma olur muherşey Allah'tan bizler için ama ona guvenmeliyiz
Aynen biliyordu bence hepsi senaryo dan ibaret..Kocası diyormus ki sacmaliga bak beraberlik olmadı anlamadim ama cocugum olduğunu ogrenince beraber olduk ama bir birliktelik olmadi diyor bunda bir gariplik var adamda isin içinde bole atliyor kendini herkes diyor madem beraber olmadi cocuk nasıl oluyor imkansiz mis cocuk olmasi
Inşallah sonucu bekliyom riskli olursa alacaz dediler ama size bağlı yine dedilerUltrason bazen de yanıltıyor inşallah Allahm sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sev sen nolursa olsun elini karnına koy konuş onunla o da kendini iyi hissedecektir canım kıyamam sana hepimizin imtihanı türlü türlüAynen yok şükür ayaktayim ferah içim ama herseye hazirlikliyim inaniin bebegimi sevemiyom pek alistirmak istemiom
Aynen kuzumAynen biliyordu bence hepsi senaryo dan ibaret..
Inşallah yoktur da oan ole duydum belki yalnista duymuşumdurBende onu diyecektim sor bakalım bi. Miyom çok önemli değil diye biliyorum onu takma kafana. Normal doğumda temizleniyormuş rahim
Aynen öle haklisin çok ama icimde hep bir gerilik var varla yok arasi rabbim affetsin niye bole oluyorsaSev sen nolursa olsun elini karnına koy konuş onunla o da kendini iyi hissedecektir canım kıyamam sana hepimizin imtihanı türlü türlü
Bağlanmaktan korkuyorsun o yüzden. Inşallah sağlıkla doğar canım yaa dua ediyoruz bizdeAynen öle haklisin çok ama icimde hep bir gerilik var varla yok arasi rabbim affetsin niye bole oluyorsa
Psikolojik bir şey canim , bir tarafın acaba öylemi diyorsun!!Aynen öle haklisin çok ama icimde hep bir gerilik var varla yok arasi rabbim affetsin niye bole oluyorsa
İnsallah sağlıklidir..Psikolojik bir şey canim , bir tarafın acaba öylemi diyorsun!!
Geçen hafta kızımın arkadaşının doğum gününe gittik bı annenin çocuğu 14 yaşında engelli ama öyle neşe dolularki anne oğul sevgilerine hayran kaldım inan.hatta annesi diyorki ikinci bebeğin sağlıklı olur dediler ama istemiyorum oğlum benim bu hayatta herseyim diyo sabret canım herşey daha da güzel olsunInşallah sonucu bekliyom riskli olursa alacaz dediler ama size bağlı yine dediler
kolay değil canım üzülüyorsunAynen öle haklisin çok ama icimde hep bir gerilik var varla yok arasi rabbim affetsin niye bole oluyorsa
İnşallah bebeğin çok iyi desin düzelmiş sorun desin inşallahAynen öle kızlar yarın kontrole gidecem inşallah gelişme var der .
Aynen haklısın bende buyuk bir karar vercem ben kaldira bilirim bunu ama bakalim oan ne olcak esimle konusup olursede dogup olsun biz kiymayalim dicem nekadar risk olsada hep hazirliyom kendimi de karışık kafamGeçen hafta kızımın arkadaşının doğum gününe gittik bı annenin çocuğu 14 yaşında engelli ama öyle neşe dolularki anne oğul sevgilerine hayran kaldım inan.hatta annesi diyorki ikinci bebeğin sağlıklı olur dediler ama istemiyorum oğlum benim bu hayatta herseyim diyo sabret canım herşey daha da güzel olsun
Allah'ım herşeyin en iyisini bilir canım.. ben olsam aldıramam aldırırım demek dile kolay tabiAynen haklısın bende buyuk bir karar vercem ben kaldira bilirim bunu ama bakalim oan ne olcak esimle konusup olursede dogup olsun biz kiymayalim dicem nekadar risk olsada hep hazirliyom kendimi de karışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?