İnşallah bebeğin çok iyi desin düzelmiş sorun desin inşallah
Sonuç 1 aya vitamin bitti verecekmi ense ilerlemis mi inşallah mucize olup geriliyor der netten okumuştum birinde ilerlemis ama onun 3mm bende hep ilerledi 6.5mm

Allah'ım herşeyin en iyisini bilir canım.. ben olsam aldıramam aldırırım demek dile kolay tabi ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aynen bende ole dusunuyom ilk diyom ya bilmedigim için alcaklar riskli baya dediler dogurma falan bilemedim oan ama suan okadar yasayan azda olsa atlatan var veya sakat deyip saglam olan yanilan olduğu için bende bir cana kiymak istemiyom onun canını ben vermedim ben alayim hep dusunuyom ilerde saglam oldu dogarken engelli ne ederim bunu ölürüm heral buyuk gunah herseyi dusunuyom

Fikir olurmu bilmiyorum canım bana da kızım için kendinizi hazırlayın yaşamaz demişlerdi,çok şükür iyiyiz bebeğim benimle ama çok zorluklar atlattık 4 ay hastanede geçti doğunca üzülme sen sırtını yaratana yasla o senin için en iyisini bilir

Aynen ole canım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…