- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.581
Sonuç 1 aya vitamin bitti verecekmi ense ilerlemis mi inşallah mucize olup geriliyor der netten okumuştum birinde ilerlemis ama onun 3mm bende hep ilerledi 6.5mmİnşallah bebeğin çok iyi desin düzelmiş sorun desin inşallah
Aynen haklısın bende buyuk bir karar vercem ben kaldira bilirim bunu ama bakalim oan ne olcak esimle konusup olursede dogup olsun biz kiymayalim dicem nekadar risk olsada hep hazirliyom kendimi de karışık kafam
Çok da araştırma canım kafan iyice karışmasın,yarın doktoruna herşeyi sor amaSonuç 1 aya vitamin bitti verecekmi ense ilerlemis mi inşallah mucize olup geriliyor der netten okumuştum birinde ilerlemis ama onun 3mm bende hep ilerledi 6.5mm
Aynen bende ole dusunuyom ilk diyom ya bilmedigim için alcaklar riskli baya dediler dogurma falan bilemedim oan ama suan okadar yasayan azda olsa atlatan var veya sakat deyip saglam olan yanilan olduğu için bende bir cana kiymak istemiyom onun canını ben vermedim ben alayim hep dusunuyom ilerde saglam oldu dogarken engelli ne ederim bunu ölürüm heral buyuk gunah herseyi dusunuyomAllah'ım herşeyin en iyisini bilir canım.. ben olsam aldıramam aldırırım demek dile kolay tabiama hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Çok arastiriyom desem ama çoğu ümitli kimi sonlandirmis kimi de saglikli olmuşÇok da araştırma canım kafan iyice karışmasın,yarın doktoruna herşeyi sor ama
Fikir olurmu bilmiyorum canım bana da kızım için kendinizi hazırlayın yaşamaz demişlerdi,çok şükür iyiyiz bebeğim benimle ama çok zorluklar atlattık 4 ay hastanede geçti doğuncaAynen bende ole dusunuyom ilk diyom ya bilmedigim için alcaklar riskli baya dediler dogurma falan bilemedim oan ama suan okadar yasayan azda olsa atlatan var veya sakat deyip saglam olan yanilan olduğu için bende bir cana kiymak istemiyom onun canını ben vermedim ben alayim hep dusunuyom ilerde saglam oldu dogarken engelli ne ederim bunu ölürüm heral buyuk gunah herseyi dusunuyom
Çok şükür, inşallah senin bebeğin de sağlıkli olur canımÇok arastiriyom desem ama çoğu ümitli kimi sonlandirmis kimi de saglikli olmuş
Aynen ole canım haklısınFikir olurmu bilmiyorum canım bana da kızım için kendinizi hazırlayın yaşamaz demişlerdi,çok şükür iyiyiz bebeğim benimle ama çok zorluklar atlattık 4 ay hastanede geçti doğuncaüzülme sen sırtını yaratana yasla o senin için en iyisini bilir
Konusuyoruz kuzum sen napiyon elbise naptin karar verdinmiNeler oluyor burada
Konusuyoruz kuzum sen napiyon elbise naptin karar verdinmi
Güle güle giy kuzum uzerinde yakiscagina eminim dantel islemelilerim bende çok severimEvet cnm sipariş verdim dünkünü
Güle güle giy kuzum uzerinde yakiscagina eminim dantel islemelilerim bende çok severim
Bende oleyim ama boy yok 1 56 elbise anca topuklu olur:)Zayıfım zaten herşey bol geliyor bende hep kibar şeyleri severim biraz boydan uzun gelecek ama bakalım
Bende oleyim ama boy yok 1 56 elbise anca topuklu olur:)
Ya baya uygun guzel ben onu baglamali zannettim bende alasim var birtane elbisem var oda nisanliliktaki ondada dantel var güzel ama:) normalde danteli hiç sevmem evde falan çeyiz olarak ama kıyfette sevyrm. Elbisenin fiyatı 40 tl:)
Kemeri var ben onu arkadan bağlarım. İstenmezse de kullanılmaz gerçi uygunken yapıştım direkYa baya uygun guzel ben onu baglamali zannettim bende alasim var birtane elbisem var oda nisanliliktaki ondada dantel var güzel ama
Olsun fiyat uygunmus giyersin normal zamanda da tesettur guzelKemeri var ben onu arkadan bağlarım. İstenmezse de kullanılmaz gerçi uygunken yapıştım direk
Teşekkür ederimKendine iyi bak canim çok geçmiş olsun...!!
Teşekkür ederim aynen öyle,şimdide aşırı sıcak hava dışarıda terliyor insan bildiğinGeçmis olsun havalar bir sicak hir soguk ondan zaten mart ayi hastalik ve ten değişim ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?