Eki Görüntüle 2129254 samsundan slm canlarr sisli bugun hava ama.olsun denize karsi kahveye beklerim
Her saniyenin tadini cikar tm bizim icin de ic cay kahve denize karsi

Selam kızlar
Bugün sınavım var dua edin...
Allah zihin acikligi versin canim insallah istedigin sonucu alirsin

Kizlarr..!! Müge Anlidaki olayı duydunuz mu? Acaba heyecan dorukta..
Ben izlemiyorum ne olmus ki

Benim de kızım hasta her gün hastanedeyiz üstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Gecmis olsun cnm
Senin ameliyatin acil mi?

Canim çikolata kisti mi acaba??

Kız zaten konuşmuş bu olayı çelişkili cevaplar vermiş adam..

Belki yanlış duydun canim hani Tıp terimleri farklıya sana öyle gelmiştir..
Inşallah canım benim kendi annemle konustuk asla aldirma sana birseyi olmadığı sürece aldirma diyor ben soyleyim dedi bende ole dusunuyom kaynanam farkli düşüncede esime yok özürlü yok sole derler bisiler demis hastanedeyken annem o istemiyor bence ama günaha girme sana zarari olmazsa alma istemezlerse ben bakarim gelirsin dedi sana aldır derlerse diye kendi ölürse olsun bende öle dusunuyom suan esim bisi dedigi yok iç biraz farklı konusuyor

Şu an kafan karışık anlıyorum seni bir tarafın öyle diyor , diğer tarafın böyle diyor Allah’a sığın canim o herşeyin en iyisini bilir..!! Çok dua et , yalvar Allah’a dilerim güzel sonuçlar alırsın ...!!

Annem kayinvalidem eşim gitmistik doktor sıkıntılı demisti kvde hemen doktora şikayet eder gibi beklemeden hamile kaldi yeni kurtaj oldu dedi doktor da alakasi yok dedi sonra bunu bana arada dior sinir oluyorum doktor ada sordum ozellikle yok 1 sene 2 sene dinlendir sole bole ben parça verirken bile annem diyor ordaki birine anlatmis ben geldim kadın kızına de beklesin dinlendirsin hemen hamile kalmasin falan bisi demedim diyor esimede ilerde sıkıntı olur biri bisi der zoruna gider bi anne bole dermi annem diyor resmeb allaha şirk kosuyor olsa esimin cocuga baglanip para turmuyor bizimki hep kardesleri ailesi köşeye koyduğumuz bile gidiyor yediriyor çocuğum olmasini belli etmiyor ama istemiyor birken yasamistik bunlari annemde kotu de çıksa aldirma diyor kv bisi dersede çık gel bende kavga etmem anne karışma diyon derim kızım istemiyor ben bakarim diyor ole durum olsa napcam yasadillarim da göze alirsak bilmiyom

Aynen öle haklisin kafam çok karışık çok napcam kaldim öle allahim yüzüme baksin

Her saniyenin tadini cikar tm bizim icin de ic cay kahve denize karsi

Allah zihin acikligi versin canim insallah istedigin sonucu alirsin

Ben izlemiyorum ne olmus ki

Gecmis olsun cnm
Senin ameliyatin acil mi?
Sağol canım doktor yarın gelmemi söyledi hemen almam lazım dedi ama bakam ben yarın bı de başka doktora gidicem daha ne olduğunu bile bilmiyorum ki tek dediği kist var almam lazım bu kadar

Canim kürtaj sonrasıyla bence de alakasi yok ..
Allah ‘tan canim ya bu senin imtihanın..!!
İşin yoksa kayınvalidenle uğraş bu hassas döneminde moral vereceği yerde habire kızdırıyor insani o tür insanlarla uğraşması zor canim ya eşinin annesi diye katlanacan mecbur onun hatırına ....sabırlar diliyorum ...

İyi olur canim.. bakalım o ne diyecek bu sefer iyice sor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…