- 28 Ocak 2009
- 34.630
- 58.631
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.601
Teşekkür ederim.Iyi geceler canim dikkat et hasta olabilirsin yat dinlen iyice
Olsun fiyat uygunmus giyersin normal zamanda da tesettur guzel
Her saniyenin tadini cikar tm bizim icin de ic cay kahve denize karsiEki Görüntüle 2129254 samsundan slm canlarr sisli bugun hava ama.olsun denize karsi kahveye beklerim
Allah zihin acikligi versin canim insallah istedigin sonucu alirsinSelam kızlar
Bugün sınavım var dua edin...
Ben izlemiyorum ne olmus kiKizlarr..!! Müge Anlidaki olayı duydunuz mu? Acaba heyecan dorukta..
Gecmis olsun cnmBenim de kızım hasta her gün hastanedeyizüstüne benim de bı ameliyat olma durumum çıktı pek iyi değilim
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Canim çikolata kisti mi acaba??Ben tam olarak anlayamadım zaten doktor almamiz lazım çok büyümüş dedi ama ölçülerini bilmiyorum yarın tekrar gideceğim,
Size de geçmiş olsun.kist nasıl bişey çok da bilmiyorum şimdiye kadar hiç başıma gelmemişti sadece duyuyordum
Cikolata kistini burada hep okuyorum basliklarda nedir ki o?Canim çikolata kisti mi acaba??
Kız zaten konuşmuş bu olayı çelişkili cevaplar vermiş adam..Ogrendikce şaşkınlığım artıyor..
Madem erkek, niye çocuk sahibi olmak istemiş çocuk çalacak kadar, o kadar mı kadın hissediyormuş kendini??
Acaba kocası da eşcinsel miydi?aklıma sadece bu ihtimal geliyor.. adam ameliyat olmadıysa anlamamak imkansız. Ilk gecede mi yaşamamış??
Adam ifşa olmamak için çıkmıyordur belki de..
Belki yanlış duydun canim hani Tıp terimleri farklıya sana öyle gelmiştir..Aynen kuzum
Inşallah yoktur da oan ole duydum belki yalnista duymuşumdur
Inşallah canım benim kendi annemle konustuk asla aldirma sana birseyi olmadığı sürece aldirma diyor ben soyleyim dedi bende ole dusunuyom kaynanam farkli düşüncede esime yok özürlü yok sole derler bisiler demis hastanedeyken annem o istemiyor bence ama günaha girme sana zarari olmazsa alma istemezlerse ben bakarim gelirsin dedi sana aldır derlerse diye kendi ölürse olsun bende öle dusunuyom suan esim bisi dedigi yok iç biraz farklı konusuyorBelki yanlış duydun canim hani Tıp terimleri farklıya sana öyle gelmiştir..
Canim bende tam bilmiyorumda acil tedavi gerektiren bir rahatsızlıkCikolata kistini burada hep okuyorum basliklarda nedir ki o?
Şu an kafan karışık anlıyorum seni bir tarafın öyle diyor , diğer tarafın böyle diyor Allah’a sığın canim o herşeyin en iyisini bilir..!! Çok dua et , yalvar Allah’a dilerim güzel sonuçlar alırsın ...!!Inşallah canım benim kendi annemle konustuk asla aldirma sana birseyi olmadığı sürece aldirma diyor ben soyleyim dedi bende ole dusunuyom kaynanam farkli düşüncede esime yok özürlü yok sole derler bisiler demis hastanedeyken annem o istemiyor bence ama günaha girme sana zarari olmazsa alma istemezlerse ben bakarim gelirsin dedi sana aldır derlerse diye kendi ölürse olsun bende öle dusunuyom suan esim bisi dedigi yok iç biraz farklı konusuyor
Aynen öle haklisin kafam çok karışık çok napcam kaldim öle allahim yüzüme baksinŞu an kafan karışık anlıyorum seni bir tarafın öyle diyor , diğer tarafın böyle diyor Allah’a sığın canim o herşeyin en iyisini bilir..!! Çok dua et , yalvar Allah’a dilerim güzel sonuçlar alırsın ...!!
Valla bilmiyorum canım doktor hiç bişey demedi bana burda başka sayfaya da yazmıştım meğer açıklama yapiyirlarmiş bı de kızdım sabah beri aklım gidiyorCanim çikolata kisti mi acaba??
Sağol canım doktor yarın gelmemi söyledi hemen almam lazım dedi ama bakam ben yarın bı de başka doktora gidicem daha ne olduğunu bile bilmiyorum ki tek dediği kist var almam lazım bu kadarHer saniyenin tadini cikar tm bizim icin de ic cay kahve denize karsi
Allah zihin acikligi versin canim insallah istedigin sonucu alirsin
Ben izlemiyorum ne olmus ki
Gecmis olsun cnm
Senin ameliyatin acil mi?
Canim kürtaj sonrasıyla bence de alakasi yok ..Annem kayinvalidem eşim gitmistik doktor sıkıntılı demisti kvde hemen doktora şikayet eder gibi beklemeden hamile kaldi yeni kurtaj oldu dedi doktor da alakasi yok dedi sonra bunu bana arada dior sinir oluyorum doktor ada sordum ozellikle yok 1 sene 2 sene dinlendir sole bole ben parça verirken bile annem diyor ordaki birine anlatmis ben geldim kadın kızına de beklesin dinlendirsin hemen hamile kalmasin falan bisi demedim diyor esimede ilerde sıkıntı olur biri bisi der zoruna gider bi anne bole dermi annem diyor resmeb allaha şirk kosuyor olsa esimin cocuga baglanip para turmuyor bizimki hep kardesleri ailesi köşeye koyduğumuz bile gidiyor yediriyor çocuğum olmasini belli etmiyor ama istemiyor birken yasamistik bunlari annemde kotu de çıksa aldirma diyor kv bisi dersede çık gel bende kavga etmem anne karışma diyon derim kızım istemiyor ben bakarim diyor ole durum olsa napcam yasadillarim da göze alirsak bilmiyom
İyi olur canim.. bakalım o ne diyecek bu sefer iyice sor ???Valla bilmiyorum canım doktor hiç bişey demedi bana burda başka sayfaya da yazmıştım meğer açıklama yapiyirlarmiş bı de kızdım sabah beri aklım gidiyoryarın başka doktora gitcem bakam özelden bı baksın
Benim saflığım ya bilmiyorum o an noldu niye sormadan ciktimİyi olur canim.. bakalım o ne diyecek bu sefer iyice sor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?