Şimdiden kafaya takma zamanla belki bu duşundugun sikintilar duzelir kendine sikinti yapma, ve evet seni çok iyi anliyorum esinin elde para tutmamasi ve ailesine kendi yuvasindan daha cok harcamisi meselesini ben cok yasamistim ama insallah bebegin dunyaya gelince onunla uğrasmaktan ve ona harcama yapmaktan bu meselede duzelir

Sağol canım doktor yarın gelmemi söyledi hemen almam lazım dedi ama bakam ben yarın bı de başka doktora gidicem daha ne olduğunu bile bilmiyorum ki tek dediği kist var almam lazım bu kadar
Hemen bir dr'un dediğini yapma bence bir kac dr da git yaa bakalim onlar ne diolar cogu kist tedaviyke geciyor bu nsil bir kistmis ki aldirmak zorinda ve hiç bir dogru durust bilgin yok

Hemen bir dr dediğini yapma bence bir kac dr da git yaa bakalim onlar ne diolar cogu kist tedaviyke geciyor bu nsil bir kistmis ki aldirmak zorinda ve hiç bir dogru durust bilgin yok
Ya ben kızımı götürdüm sabah ateşi inmedi, gelmişken bakarlarsa diye kadın doğum bölümüne geçtim,bı doktor boşmus baktı sağolsun randevusuz falan ama elimde kistin ne olduğu büyüklüğü ile ilgili kağıt yok ne kisti bilmiyorum yarın tekrar gel hemen almam lazım dedi,çok akıllı ben de tamam dedim çıktım geldim,burda size yazmasam bı iki kişiye daha sormasam gitcem yarın artık nedir ne değildir bilmeden
Hangi saatime denk geldi de ben böyle kaldım anlamıyorum ya

Tahlil falan tutmadan muane etmeden mi ekindeki kagada bakip boyle dedi

Aynen takmiyom kıskanç miyim hayır asla aile konusunda herseyi alir beni aileme bir kere eli dolu gitmemistir bikere oda muhtacda degiller mont annesine telefon benden gizli babasina mont artık okadar yapiorki bir evi olduğunu düşünmüyor evlenince birbirine bağlı aile oldu ama inan parasi olmasa umursayan olmaz yeni yeni masi yukseliyor kendini toparliyor bana ben bayramda bir alisveris yaparim yada yapmam bisi alsin kiskaniyor el değilim ben kardeslerine ayakkabı mont demiyor tutun bende birsey görsün tutunun veya laf sokuyor geçen gittigimde birkere demedim niye aldin diye ama 4 sene oldi ben disari cikmam gezmem yemem esim senelerdir ailesi bir kurban kesmemis okadar maddi durumlari kotu degil simdi bizimki benim yemedigim biriktirdiğim parayi kurban kescekmis babsinim adına evlat olarak koyde ne kardesi ne babasi almiycakmis onlarin gozlerine girmek için paraylan herseyi yapiyor allaha bıraktım hep hakkim gidiyor.yapmasini gectim bana yapilan

Harcamayarak en büyük hatayı yapıyorsun canım al ne istiyorsan ancak o zaman kıymetin olur

Kuzum sen kaç yıllık evlisin bide esin kaç yaşında. Genelde ilk 1 sene böyle şeyler oluyor ama sonra erkekler bi evi olduğunu anlıyor. Özellikle çocuk olduktan sonra

Harcamayarak en büyük hatayı yapıyorsun canım al ne istiyorsan ancak o zaman kıymetin olur
Çoook doğru. Ben de zamanında yaptım o hataları şimdi bide hamileyim hiç kısmıyorum. Ben yemesem başkası yiyor çünkü. Bari benim çocuğum faydalansın vitamin alsın

Çoook doğru. Ben de zamanında yaptım o hataları şimdi bide hamileyim hiç kısmıyorum. Ben yemesem başkası yiyor çünkü. Bari benim çocuğum faydalansın vitamin alsın
Kesinlikle öyle,eskiler boşa dememiş erkeğin evde 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye.. onlar ailesi tamam alsın ama eşine de almalı yapmalı hatta fazlasını eşe yapmali

Kuzum sen kaç yıllık evlisin bide esin kaç yaşında. Genelde ilk 1 sene böyle şeyler oluyor ama sonra erkekler bi evi olduğunu anlıyor. Özellikle çocuk olduktan sonra
Ben 4 yıllık 20 yasindaim eşim 30a girdi annesi nde evi ayırıma önceki kadar degil ama yapiyor bunlari ole bir baskın annesi varki 4 oglan var kız gibi yapmis annesine koyamadılar sole bole benim evi bile yönetiyor diyorum ya az kaldi biryerden patliycam esimi seviyom tamm evine bakiyor bisi ediyor ama parasini tutmasini bilmiyor vs

Kesinlikle öyle,eskiler boşa dememiş erkeğin evde 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye.. onlar ailesi tamam alsın ama eşine de almalı yapmalı hatta fazlasını eşe yapmali
Bende bunu kassediyorum ailesine yapyoyr susuyom ama bana yemiyom icmiyom bir yere götürsün birşey yapsin karışıyor

Kuzum sen 16 yaşında mi evlendin. Baya küçük evlenmişsin sabret düzelir esin zamanla. Çocuk olunca çok değişiyor erkekler. Sen canını sıkma. Bide yaşın küçük olduğu için kv o şekilde kocanın aklına daha rahat giriyordur. Sen de kocanı çevirmeyi bil. Onu en iyi sen tanıyorsun sonuçta

Kuzum benim eşimde öyle.
Kaynanama
Kayinbabama ayakkabısı montu hep alır.
Doğum gününü aksatmaz.
Ama bizimkilere yapmaz.
Sadece giderken eli boş gitmemeye çalışır babamlara.

Ben babannemdeyken yukarı bile çıkmaz.
Görmezden gelmeye çalışıyorum

Kendi ailesi.
Ama sen değer vermezsen kendi ailene o da değer vermez.

Kayin babam yapmiyor da annesi ole acindiriyor hep kayin babam emekli emekli maaşı eve gidiyor ayriyetten 2.400 tl calisiyor ne sigara ne kahve bisi yok borç desen oda pek yok ufak tefek yeme icme stndart 2 oglan calismiyor kocaman 25 27 yaşlarında bekar biri de 13 yaşında bizimkini arayıp hic senelerdir bitmiyor borcu babam diyor onlar gizli gizli birikim yapıyor dur bende artik supeleniom kaynanam okadar baskinki cocuklarina bizimkide dogum günü ben gelin gittigimde kutlamaya basladi bende aielmin birkere kutlamadim bilmezler. Inşallah çocuk olunca aynısı devam ederse ozaman konuscam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…