Konusuyom anlayana ben erkek o bayan ben aileme duskun olmam lazimken aman allah bilsin devam ederse birdaha evimin esimin bana aldigina karisir bir yere gittigimde karisir ise degsir hersey sizler neler yapiyoniz

Kesinlikle öyle,eskiler boşa dememiş erkeğin evde 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye.. onlar ailesi tamam alsın ama eşine de almalı yapmalı hatta fazlasını eşe yapmali
Eskiden bende hep aman idare edeyim derdim. Baktım ben sıktıkça eşim dayılarına para veriyor. Hatta ne zorluklarla araba aldık daha borcu bitmeden sattı bütün parayi gitti dayisna verdi. Dahabunun gibi neler neler. Ama şimdi yapamıyor çünkü ben yiyorum

Haklısın canim cok

Konusuyom anlayana ben erkek o bayan ben aileme duskun olmam lazimken aman allah bilsin devam ederse birdaha evimin esimin bana aldigina karisir bir yere gittigimde karisir ise degsir hersey sizler neler yapiyoniz

Canım özellikle yapılan bişey yok. Yani canin ne istiyorsa ye aldır giy. O ev senin evin ihtiyaçlarını da sen biliyorsun. Gezeceginiz yere de kimse karışamaz. Ama sen eşinle kavga ederek yapma bunları. Kv sakın şikayet etme eşine. Mesela alttan eleştiri yap ama alttan alttan

Deniycem artık bi şekil suan birsey yok olursa yapacam:)

Siz neler yapiyonuz bakalım kendinizden bahsetmedin kız olcak esin ne dedi sevindimi
Eşim 2.de oğlan olsun istiyor çok da sevinmedi. Kendinin erkek kardeşi yok diye oğlumuzun erkek kardeşi olsun destek olsunlar birbirlerine istiyor. Ben çok mutluyum ama inşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur

Ay olsun hem oglan hem kızın tadına bakmış olursun benim doktor yokmus yarın acaba baskasi bakarmiki doktoru degistirmek istemiyom yada cuma giderim belki

Inşallah küçülmüştür ense kalınlığı. Ben bugün araştırdım biraz çok kişi var zamanla küçülen. Sen dualarını eksik etme canım
Insallah canım ya vallahi ezan okunuyor rabbim duysun aldirmiycam ne olursa ama saglikli sağ salim alayim anneye riskli doğum bole sole derlerse alırim ama anneye riskli demeyip bisi olmaz derlerse bilmiyom bakacam oan

Insallah canım ya vallahi ezan okunuyor rabbim duysun aldirmiycam ne olursa ama saglikli sağ salim alayim anneye riskli doğum bole sole derlerse alırim ama anneye riskli demeyip bisi olmaz derlerse bilmiyom bakacam oan
Aynen canım. Biz her zaman her türlü kararında sana destek olmak için burdayiz

İyi yaparsın canim tamam aileside , sizde olmuşsunuz bir aile ... hayret bisey kendinin de fikir etmesi lazım çocuk değil ya!!

Aynen sonuçta rzkiniz bolunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…