- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.661
Öyle demesin kim ne olacağı belli mi...bu zamanda...Eşim 2.de oğlan olsun istiyor çok da sevinmedi. Kendinin erkek kardeşi yok diye oğlumuzun erkek kardeşi olsun destek olsunlar birbirlerine istiyor. Ben çok mutluyum ama inşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur
Valla bende diyorum kız berekettir diye. Hem bak kızlar bıcır bıcır oluyor ona aklın gidecek senin diyorum birazda oglumuzdan çok sevecek diye korkuyor galiba ben öyle hissettim. Çünkü ilk bebekte hep kız istedi oğlumuz oldu şimdi de erkek olsun diyor anlamadım ben bu işiÖyle demesin kim ne olacağı belli mi...bu zamanda...
Elbette bunlarin mukafatini alicaksin merak etme bunlarda gecici seyler ama insan ister istemez tabi boyle gereksiz şeyler yaşamak istemiyorAynen takmiyom kıskanç miyim hayır asla aile konusunda herseyi alir beni aileme bir kere eli dolu gitmemistir bikere oda muhtacda degiller mont annesine telefon benden gizli babasina mont artık okadar yapiorki bir evi olduğunu düşünmüyor evlenince birbirine bağlı aile oldu ama inan parasi olmasa umursayan olmaz yeni yeni masi yukseliyor kendini toparliyor bana ben bayramda bir alisveris yaparim yada yapmam bisi alsin kiskaniyor el değilim ben kardeslerine ayakkabı mont demiyor tutun bende birsey görsün tutunun veya laf sokuyor geçen gittigimde birkere demedim niye aldin diye ama 4 sene oldi ben disari cikmam gezmem yemem esim senelerdir ailesi bir kurban kesmemis okadar maddi durumlari kotu degil simdi bizimki benim yemedigim biriktirdiğim parayi kurban kescekmis babsinim adına evlat olarak koyde ne kardesi ne babasi almiycakmis onlarin gozlerine girmek için paraylan herseyi yapiyor allaha bıraktım hep hakkim gidiyor.yapmasini gectim bana yapilan
Katiliyim canim ne kadar dusunursen o kadar geri kaliyon bu umursamayanlar daha mutlu daha hayati keyfinxe yasiyolarHarcamayarak en büyük hatayı yapıyorsun canım al ne istiyorsan ancak o zaman kıymetin olur
Hele bir o baba kizin şirinliklerni gorsun bak baklim kizina daha duskun baba olmuyomu.?olmuyomu..tabi simdi iye der ama o tadi yaşayincaEşim 2.de oğlan olsun istiyor çok da sevinmedi. Kendinin erkek kardeşi yok diye oğlumuzun erkek kardeşi olsun destek olsunlar birbirlerine istiyor. Ben çok mutluyum ama inşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur
Aynen canım bende oyle düşünüyorum. Ya iste esim tek erkek ya ondan o da 2 oglumuz olsun ilerde birbirlerine destek olsun istiyorHele bir o baba kizin şirinliklerni gorsun bak baklim kizina daha duskun baba olmuyomu.?olmuyomu..tabi simdi iye der ama o tadi yaşayinca
Üçüncusü erkek kardeş gelir belkiAynen canım bende oyle düşünüyorum. Ya iste esim tek erkek ya ondan o da 2 oglumuz olsun ilerde birbirlerine destek olsun istiyor
Üçüncusü erkek kardeş gelir belkiAynen canım bende oyle düşünüyorum. Ya iste esim tek erkek ya ondan o da 2 oglumuz olsun ilerde birbirlerine destek olsun istiyor
Ayy yok 2.yi bile zor cesaretle yaptım :) tabi nasip Allah verirse olur :)Üçüncusü erkek kardeş gelir belki
Sağlıklı olsun da canim sağ salim kucağına al da farketmezValla bende diyorum kız berekettir diye. Hem bak kızlar bıcır bıcır oluyor ona aklın gidecek senin diyorum birazda oglumuzdan çok sevecek diye korkuyor galiba ben öyle hissettim. Çünkü ilk bebekte hep kız istedi oğlumuz oldu şimdi de erkek olsun diyor anlamadım ben bu işi
Olabilir tabii nasipAyy yok 2.yi bile zor cesaretle yaptım :) tabi nasip Allah verirse olur :)
Öyle tabi sağlıklı olsun da. Senin kız kaç yaşındaSağlıklı olsun da canim sağ salim kucağına al da farketmez
Benim kız 15 aylık canimÖyle tabi sağlıklı olsun da. Senin kız kaç yaşında
Maşallah ona bıcır bicirdir şimdi. Yürüyor muBenim kız 15 aylık canim
Evet canim peşindeyim cekmece dolap bırakmıyor dağıtıyor her yeriÖyle tabi sağlıklı olsun da. Senin kız kaç yaşında
Canim benim bebeğim de 8 yıl sonra oldu..Maşallah ona bıcır bicirdir şimdi. Yürüyor mu
Allah bağışlasın. Biraz büyüyünce bırakıyorlar çekmece dökmeyi ama bie üst seviyeye geçiyor yaramazlar :) tüp bebek mi canım Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesinCanim benim bebeğim de 8 yıl sonra oldu..
Amin canim evet tüp bebek ..Allah bağışlasın. Biraz büyüyünce bırakıyorlar çekmece dökmeyi ama bie üst seviyeye geçiyor yaramazlar :) tüp bebek mi canım Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin
Masalah nasil tatlidir simdi opup isirmaya doyulmuyodurEvet canim peşindeyim cekmece dolap bırakmıyor dağıtıyor her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?