- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.681
Evet öyle canim sevimli şimdi balonla oynuyorMasalah nasil tatlidir simdi opup isirmaya doyulmuyodur
Açık cay iç canim ... afiyet olsunnBulaşık yikadim 2 gün biriktirdim:) adamda uymus içerde misir patlatmistim ellemedim isigi sondurdum çay mısır kendim yiyiom: )
Olsun canım bak ne güzel Allah evlat sahibi etmiş. Büyür de sana arkadaş olur inşallah :)Amin canim evet tüp bebek ..
Aynen canim çok sağol .. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın insallah ..Olsun canım bak ne güzel Allah evlat sahibi etmiş. Büyür de sana arkadaş olur inşallah :)
Afiyet olsun şekerimBulaşık yikadim 2 gün biriktirdim:) adamda uymus içerde misir patlatmistim ellemedim isigi sondurdum çay mısır kendim yiyiom: )
AminnnAynen canim çok sağol .. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın insallah ..
Ayy yerim ben onuEvet öyle canim sevimli şimdi balonla oynuyor
Sağol canım beraber olsun:) sizler ne yemek yaptiniz canlarAfiyet olsun şekerim
Rabbim sana da vicdanlı merhametli iyi bir eş ve huzurlu yuva nasip etsin ardından hayırlı bir evlat nasip etsin insallah...!!Ayy yerim ben onu
Benim bugün mide bulantim çoktu. Aksam eşim gelince patates kızarttı ekmek arası yapıp yedik. 2 aydır adam akıllı yemek yapmıyorum adama da yazık başının çaresine bakiyorSağol canım beraber olsun:) sizler ne yemek yaptiniz canlar
Aminnn hayırlısı olsun arkadasimizaRabbim sana da vicdanlı merhametli iyi bir eş ve huzurlu yuva nasip etsin ardından hayırlı bir evlat nasip etsin insallah...!!
Ben bugün fırın yemeği yaptım canim ...Sağol canım beraber olsun:) sizler ne yemek yaptiniz canlar
Elinden gelmiyor mu?? Yemek işiBenim bugün mide bulantim çoktu. Aksam eşim gelince patates kızarttı ekmek arası yapıp yedik. 2 aydır adam akıllı yemek yapmıyorum adama da yazık başının çaresine bakiyor
Benim kine arada da olsa yapmaya çalışıyordum zorla çok bulaniyordu ama nezaman geccek merak ediyordum sanki bole gicek gibi allaha şükür okadar degil yediğim direk lavaboda buluyordum buzdolabi acinca onun kokusu da mahvediyor du inşallah atlatirsinBenim bugün mide bulantim çoktu. Aksam eşim gelince patates kızarttı ekmek arası yapıp yedik. 2 aydır adam akıllı yemek yapmıyorum adama da yazık başının çaresine bakiyor
Yapıyor Allahtan çoğu şeyi. Köfte pilav falan biliyor bi tek sulu yemek yapamaz.Elinden gelmiyor mu?? Yemek işi
inşalllaaahhhh canim allah razi olsun belki buraya yazarim kim bilebilir dimiRabbim sana da vicdanlı merhametli iyi bir eş ve huzurlu yuva nasip etsin ardından hayırlı bir evlat nasip etsin insallah...!!
Inşallah canım yaa yemek yemeği özledim vallaBenim kine arada da olsa yapmaya çalışıyordum zorla çok bulaniyordu ama nezaman geccek merak ediyordum sanki bole gicek gibi allaha şükür okadar degil yediğim direk lavaboda buluyordum buzdolabi acinca onun kokusu da mahvediyor du inşallah atlatirsin
afiyet olsun hic olmassa kiymetini bilir belkiBenim bugün mide bulantim çoktu. Aksam eşim gelince patates kızarttı ekmek arası yapıp yedik. 2 aydır adam akıllı yemek yapmıyorum adama da yazık başının çaresine bakiyor
Oh afiyet olsun bende bayadir yapmadim ellerine saglikBen bugün fırın yemeği yaptım canim ...
11 12 haftalik azalmisti simdi okadar değil arada pis kokular bulaniyorInşallah canım yaa yemek yemeği özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?