- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.701
Saol canim benimAminnn hayırlısı olsun arkadasimiza
O konuda hakkını yiyemem gerçekten iyi yemeği hiç sorun etmez temizliğe yardım eder çamaşır asar toplar. Arada bi kızıyorum ama benim de hataların var tabi tek o hatalı değil :)afiyet olsun hic olmassa kiymetini bilir belki
13.haftaya girdim bugün geçer insallah11 12 haftalik azalmisti simdi okadar değil arada pis kokular bulaniyor
Hımm.. iyiymiş o zaman benim eşimde yapar öyle. Aç kalmaz ...!!Yapıyor Allahtan çoğu şeyi. Köfte pilav falan biliyor bi tek sulu yemek yapamaz.
O zaman senin adina sevindim canimO konuda hakkını yiyemem gerçekten iyi yemeği hiç sorun etmez temizliğe yardım eder çamaşır asar toplar. Arada bi kızıyorum ama benim de hataların var tabi tek o hatalı değil :)
Ayni andayiz canım yarin doktor yokmus dahiliye giderken kadindogumada ugrayim dedim cuma yada persembe gitcem13.haftaya girdim bugün geçer insallah
Sağol canım ...Oh afiyet olsun bende bayadir yapmadim ellerine saglik
Yemek yoksa olay çıkaran su ıçmeye bile kalkmayan erkekler var. Çok şükür yinedeHımm.. iyiymiş o zaman benim eşimde yapar öyle. Aç kalmaz ...!!
Git bakalım güzel sonuçlarla dön inşallahAyni andayiz canım yarin doktor yokmus dahiliye giderken kadindogumada ugrayim dedim cuma yada persembe gitcem
İnsallah..Ayni andayiz canım yarin doktor yokmus dahiliye giderken kadindogumada ugrayim dedim cuma yada persembe gitcem
Malesef biliyorum cunki cok yasadimYemek yoksa olay çıkaran su ıçmeye bile kalkmayan erkekler var. Çok şükür yinede
Tabi tabi aynen var ...Yemek yoksa olay çıkaran su ıçmeye bile kalkmayan erkekler var. Çok şükür yinede
Küçük bi çocuğa bakmak gibidir herhalde öyle biri ile evli olmak. Inşallah sende çok mutlu olacağın biri ile hayatını birlestirirsin tekrarMalesef biliyorum cunki cok yasadim
Evet malesef ve bazen kuçuk cocuk bile yaninda az kalir kendini bile bazen unutuyorsunKüçük bi çocuğa bakmak gibidir herhalde öyle biri ile evli olmak. Inşallah sende çok mutlu olacağın biri ile hayatını birlestirirsin tekrar
Aaaaa!! Neden olmasın insallah ... benim de kardeşimin sözü oldu dün...inşalllaaahhhh canim allah razi olsun belki buraya yazarim kim bilebilir dimi
Ben adamın ailesine yaptığı yardıma karşı değilim elbet yapsın n'olacak onlarda ailesi neticede.amaa anne baba kardeş akrabalara yardım ederken evindeki eşi kendine düzgünce alışveriş yapamıyorsa hep idare modundaysa o iş olmaz,ya aradaki dengeyi sağlayacak yahut evlenmeyecek,ama hep derim ne kadar harcatirsan bir adama o kadar değerin oluyorEskiden bende hep aman idare edeyim derdim. Baktım ben sıktıkça eşim dayılarına para veriyor. Hatta ne zorluklarla araba aldık daha borcu bitmeden sattı bütün parayi gitti dayisna verdi. Dahabunun gibi neler neler. Ama şimdi yapamıyor çünkü ben yiyorum
Hımm...nefissBende bu aksam pilav yaptim ama iran pilavi cok guzel oluyir tavuk sote ve ayran
Canım mesela bı çanta diyelim 50 liraya aldığın çantayla 300 liraya aldığın çanta arasında fark var dimi,yani çok para vererek aldığın çantayı aşarken bıle bı dikkat edersin aman bişey olmasın diye..Aynen ole annemde diyor annesi kardesi yer hiç bisi sahibi olmaz diyor.
Haklısın ...Ben adamın ailesine yaptığı yardıma karşı değilim elbet yapsın n'olacak onlarda ailesi neticede.amaa anne baba kardeş akrabalara yardım ederken evindeki eşi kendine düzgünce alışveriş yapamıyorsa hep idare modundaysa o iş olmaz,ya aradaki dengeyi sağlayacak yahut evlenmeyecek,ama hep derim ne kadar harcatirsan bir adama o kadar değerin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?