afiyet olsun hic olmassa kiymetini bilir belki
O konuda hakkını yiyemem gerçekten iyi yemeği hiç sorun etmez temizliğe yardım eder çamaşır asar toplar. Arada bi kızıyorum ama benim de hataların var tabi tek o hatalı değil :)

Küçük bi çocuğa bakmak gibidir herhalde öyle biri ile evli olmak. Inşallah sende çok mutlu olacağın biri ile hayatını birlestirirsin tekrar
Evet malesef ve bazen kuçuk cocuk bile yaninda az kalir kendini bile bazen unutuyorsun

Ben adamın ailesine yaptığı yardıma karşı değilim elbet yapsın n'olacak onlarda ailesi neticede.amaa anne baba kardeş akrabalara yardım ederken evindeki eşi kendine düzgünce alışveriş yapamıyorsa hep idare modundaysa o iş olmaz,ya aradaki dengeyi sağlayacak yahut evlenmeyecek,ama hep derim ne kadar harcatirsan bir adama o kadar değerin oluyor

Aynen ole annemde diyor annesi kardesi yer hiç bisi sahibi olmaz diyor.
Canım mesela bı çanta diyelim 50 liraya aldığın çantayla 300 liraya aldığın çanta arasında fark var dimi,yani çok para vererek aldığın çantayı aşarken bıle bı dikkat edersin aman bişey olmasın diye..

Haklısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…