- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.721
Yok öyle bı dünya canım sen devamlı fedakarlık yapmışsın tamam normalde haklısın iyi yapıyorsun ama kendine de değer ver almak zorunda eşin deBende bunu kassediyorum ailesine yapyoyr susuyom ama bana yemiyom icmiyom bir yere götürsün birşey yapsin karışıyor
Haklısın beni tarif ettin desem yeminleBen adamın ailesine yaptığı yardıma karşı değilim elbet yapsın n'olacak onlarda ailesi neticede.amaa anne baba kardeş akrabalara yardım ederken evindeki eşi kendine düzgünce alışveriş yapamıyorsa hep idare modundaysa o iş olmaz,ya aradaki dengeyi sağlayacak yahut evlenmeyecek,ama hep derim ne kadar harcatirsan bir adama o kadar değerin oluyor
Ben bunu 4 sene sonra anladım canimBen adamın ailesine yaptığı yardıma karşı değilim elbet yapsın n'olacak onlarda ailesi neticede.amaa anne baba kardeş akrabalara yardım ederken evindeki eşi kendine düzgünce alışveriş yapamıyorsa hep idare modundaysa o iş olmaz,ya aradaki dengeyi sağlayacak yahut evlenmeyecek,ama hep derim ne kadar harcatirsan bir adama o kadar değerin oluyor
Canım benim sen ne iyisinHaklısın beni tarif ettin desem yeminle
Senin gene 4 sene iyi,ben 7 senede anladımBen bunu 4 sene sonra anladım canim
Canim insan yasayamadan öğrenemiyor maaleseff ... hayatın gerçeklerini ...Ben bunu 4 sene sonra anladım canim
Birde disarda bekarlikdan aliskin değilim ayda bir alisveris yapariz gelirken o alir herseyi canimin bisi istesede alir inkar etmem ama okadar masrafimiz yoktur.anlatsam baya sasirin allah bilsin canim anladin sen birazdaha sabır diyomYok öyle bı dünya canım sen devamlı fedakarlık yapmışsın tamam normalde haklısın iyi yapıyorsun ama kendine de değer ver almak zorunda eşin de
Canım benim Rabbim öncelikle içindeki yavruna sağlık versin,senin kucağına sağlıkla geldiği günleri göstersin ve yuvandaki mutluluğun hep daim olsunBirde disarda bekarlikdan aliskin değilim ayda bir alisveris yapariz gelirken o alir herseyi canimin bisi istesede alir inkar etmem ama okadar masrafimiz yoktur.anlatsam baya sasirin allah bilsin canim anladin sen birazdaha sabır diyom
Valla zararın neresinden dönersek kâr. Eşim şimdi kardeşleri ile küs. Görümcelerimi çok seviyorum ama eşimin huyunu bildikleri için biri evli olduğu halde her hafta eşimden 50 lira harçlık alırdı canının istedikleri cabası. Diğeri bekardı o zamanlar abi kola abi pasta abi çikolata derdi. Alsin tabiki kardeşi ama onlar biraz işi ben yiyim hesabına dökerlerdi. Restorana giderdik en pahalısını secerlerdi ben sırf paramız azalmasın sıkışmayalım diye en ucuzunu seçerdim. Ama şimdi geçti o günlerSenin gene 4 sene iyi,ben 7 senede anladım
Sana inan annemde aynisini diyor bu adam olmaz biriktir babanda uzerine koyar ev alir yada ye icine atma bide bana senede ayda bir aldığını kiskanmasa laf sokmasa geçen ben hastaneden sevk ettiler ya esim mont aldi bana oda ben istemedim vallahi kardesi 15 tattilerde yaz tatillerde gelir bizde kalir daha geçen sene mont almislar esimde 200tl alda umut mont alalim ben sadece dedimki daha yeni uzerindeki ne gerek var içimden geldi al babamlar durumu yok ucuz aliyor nese aldim ama belli etmedim şu guzel şunu alsin dedim yakismis dedim oan bizimki sende al dedi gerek yok dedim zorla aldi ama kayinvalideye demedim aldim diye gosteris sevmem dicek hava atiyor kendi gorurse derim bu ankara'ya gittimizde montumu gördü surati düştü anladim ben neyse mutfaga gitti bende yanina gittim oturdum laf atiyom zorla konuşur gibi bana demesin mi öteki oglu kaban almis 6 sene önce onu diyor allah razi olsun xin aldığı mont altı senedir giyiyom demiski anne ben işe gireyim sana alacam yine yere koymus eşim montumuda degisik değişik giy dedi ilk evlendigimizde aldi oda yeni gibi farkli olsun diye aldi bole dedi bende sesimi cikartmadim anladim neyse iceri girerken montumu yerden kaldirdim dedim hakan 100liraya aldi indirime düşmüş deidm aa o senin montmuydu bende oglunun montuna benzetmis o sanmış yere düşeni kardesine alirken banada aldi dedim bilerek istemedim dedim iceri girdim insan banada der parasini verip alirdim dedi esime oda anne vallahi bilsem bedenini sanada alirdim dedi yok saka diyom dedi esim degisik olsun dusmus indirimde diye aldim bende 6senedir ayni giyiyom düğmesi kopmuş ama allah razi olsun ortanci oglu xbana ise girince anne alcam diyor yinede sağol dedi ben orda alttan almazsam benlen itisiyor morel bozuk gelmisim konuyu kapattik dedim anne bakariz uygun bulursak aliriz sanada deidm yok sağol ben uygunmus iyi olmus dedi sonradan.Canım benim sen ne iyisinama biraz da kendine değer ver canın bişey istedi içine atma,sen yemezsen yiyen çok oluyor
İşte aklımız başımıza geliyor ama gene giden bizden gidiyor dimiValla zararın neresinden dönersek kâr. Eşim şimdi kardeşleri ile küs. Görümcelerimi çok seviyorum ama eşimin huyunu bildikleri için biri evli olduğu halde her hafta eşimden 50 lira harçlık alırdı canının istedikleri cabası. Diğeri bekardı o zamanlar abi kola abi pasta abi çikolata derdi. Alsin tabiki kardeşi ama onlar biraz işi ben yiyim hesabına dökerlerdi. Restorana giderdik en pahalısını secerlerdi ben sırf paramız azalmasın sıkışmayalım diye en ucuzunu seçerdim. Ama şimdi geçti o günler
Canim iki kişinin ne masrafı olur ki öyle büyük seyler almadıktan sonra..!!Birde disarda bekarlikdan aliskin değilim ayda bir alisveris yapariz gelirken o alir herseyi canimin bisi istesede alir inkar etmem ama okadar masrafimiz yoktur.anlatsam baya sasirin allah bilsin canim anladin sen birazdaha sabır diyom
Amin canım benimCanım benim Rabbim öncelikle içindeki yavruna sağlık versin,senin kucağına sağlıkla geldiği günleri göstersin ve yuvandaki mutluluğun hep daim olsun
Evet maalesef. Sağlık olsun artık ne yapalımİşte aklımız başımıza geliyor ama gene giden bizden gidiyor dimi
Gelini misin eltisi mi yani kayinvaliden de hakikaten kiskancmisSana inan annemde aynisini diyor bu adam olmaz biriktir babanda uzerine koyar ev alir yada ye icine atma bide bana senede ayda bir aldığını kiskanmasa laf sokmasa geçen ben hastaneden sevk ettiler ya esim mont aldi bana oda ben istemedim vallahi kardesi 15 tattilerde yaz tatillerde gelir bizde kalir daha geçen sene mont almislar esimde 200tl alda umut mont alalim ben sadece dedimki daha yeni uzerindeki ne gerek var içimden geldi al babamlar durumu yok ucuz aliyor nese aldim ama belli etmedim şu guzel şunu alsin dedim yakismis dedim oan bizimki sende al dedi gerek yok dedim zorla aldi ama kayinvalideye demedim aldim diye gosteris sevmem dicek hava atiyor kendi gorurse derim bu ankara'ya gittimizde montumu gördü surati düştü anladim ben neyse mutfaga gitti bende yanina gittim oturdum laf atiyom zorla konuşur gibi bana demesin mi öteki oglu kaban almis 6 sene önce onu diyor allah razi olsun xin aldığı mont altı senedir giyiyom demiski anne ben işe gireyim sana alacam yine yere koymus eşim montumuda degisik değişik giy dedi ilk evlendigimizde aldi oda yeni gibi farkli olsun diye aldi bole dedi bende sesimi cikartmadim anladim neyse iceri girerken montumu yerden kaldirdim dedim hakan 100liraya aldi indirime düşmüş deidm aa o senin montmuydu bende oglunun montuna benzetmis o sanmış yere düşeni kardesine alirken banada aldi dedim bilerek istemedim dedim iceri girdim insan banada der parasini verip alirdim dedi esime oda anne vallahi bilsem bedenini sanada alirdim dedi yok saka diyom dedi esim degisik olsun dusmus indirimde diye aldim bende 6senedir ayni giyiyom düğmesi kopmuş ama allah razi olsun ortanci oglu xbana ise girince anne alcam diyor yinede sağol dedi ben orda alttan almazsam benlen itisiyor morel bozuk gelmisim konuyu kapattik dedim anne bakariz uygun bulursak aliriz sanada deidm yok sağol ben uygunmus iyi olmus dedi sonradan.
Aynen bizim yok diyom ya esim evlenirken benle 4 kredi kart kapatti bekarken yaptigi simdi de 30 milyar borç var oda bekarken o duruyor odemedide kaldi ole baska birşey yok buraya tasinali 2 sene oldu 1 400 masla gecindik şimdi allaha şükür yinede düşün ben 200 300 artiriyordim oda ya onlar gelirdi guzel bisi hazirlayim diye yada kus olurduk gonul almaya giderdik ankaraya hep ozur diletirdi esim simdi maaş 2800 oldu kurdurdu biriktiriyor ona da kurban kescekmis tek babasinin adina köydeCanim iki kişinin ne masrafı olur ki öyle büyük seyler almadıktan sonra..!!
Canim senin kaynanan hangi türden Allah askına çocuk gibi davranıyor , onun demesi lazım oğlum birikim yapın eviniz olsun arabanız olsun diye öyle değilmi?? Böyle bir şey sahibi de olamaz , annen doğru söylemiş hakikatli kadınmış helal olsun ...Sana inan annemde aynisini diyor bu adam olmaz biriktir babanda uzerine koyar ev alir yada ye icine atma bide bana senede ayda bir aldığını kiskanmasa laf sokmasa geçen ben hastaneden sevk ettiler ya esim mont aldi bana oda ben istemedim vallahi kardesi 15 tattilerde yaz tatillerde gelir bizde kalir daha geçen sene mont almislar esimde 200tl alda umut mont alalim ben sadece dedimki daha yeni uzerindeki ne gerek var içimden geldi al babamlar durumu yok ucuz aliyor nese aldim ama belli etmedim şu guzel şunu alsin dedim yakismis dedim oan bizimki sende al dedi gerek yok dedim zorla aldi ama kayinvalideye demedim aldim diye gosteris sevmem dicek hava atiyor kendi gorurse derim bu ankara'ya gittimizde montumu gördü surati düştü anladim ben neyse mutfaga gitti bende yanina gittim oturdum laf atiyom zorla konuşur gibi bana demesin mi öteki oglu kaban almis 6 sene önce onu diyor allah razi olsun xin aldığı mont altı senedir giyiyom demiski anne ben işe gireyim sana alacam yine yere koymus eşim montumuda degisik değişik giy dedi ilk evlendigimizde aldi oda yeni gibi farkli olsun diye aldi bole dedi bende sesimi cikartmadim anladim neyse iceri girerken montumu yerden kaldirdim dedim hakan 100liraya aldi indirime düşmüş deidm aa o senin montmuydu bende oglunun montuna benzetmis o sanmış yere düşeni kardesine alirken banada aldi dedim bilerek istemedim dedim iceri girdim insan banada der parasini verip alirdim dedi esime oda anne vallahi bilsem bedenini sanada alirdim dedi yok saka diyom dedi esim degisik olsun dusmus indirimde diye aldim bende 6senedir ayni giyiyom düğmesi kopmuş ama allah razi olsun ortanci oglu xbana ise girince anne alcam diyor yinede sağol dedi ben orda alttan almazsam benlen itisiyor morel bozuk gelmisim konuyu kapattik dedim anne bakariz uygun bulursak aliriz sanada deidm yok sağol ben uygunmus iyi olmus dedi sonradan.
Şimdi ben de artık akillandim markete gitsek hep en ucuzuna giderdi elim ama ne lazımsa onu alıyorum,bu ay gardrobumda ne var ne yok verdim belediyeye yeniledim eskiden olsa almazdim idare edeyim derdim ama yok artık herkes güzel güzel giyinirken ben eskileri giyerdim.Evet maalesef. Sağlık olsun artık ne yapalım
Diyor ama lafta diyor.Canim senin kaynanan hangi türden Allah askına çocuk gibi davranıyor , onun demesi lazım oğlum birikim yapın eviniz olsun arabanız olsun diye öyle değilmi?? Böyle bir şey sahibi de olamaz , annen doğru söylemiş hakikatli kadınmış helal olsun ...
En iyisi canim ..Şimdi ben de artık akillandim markete gitsek hep en ucuzuna giderdi elim ama ne lazımsa onu alıyorum,bu ay gardrobumda ne var ne yok verdim belediyeye yeniledim eskiden olsa almazdim idare edeyim derdim ama yok artık herkes güzel güzel giyinirken ben eskileri giyerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?