Aynen bende öyle. Oğluma bile adam akıllı kıyafet almadim hemen küçülüyor diye. Dayisinin çocukları marka giyiyor karısı alvinadan başka şey giymiyor ama benim eşim para veriyor onlara hep. Herkes zevkinin peşine gidiyor. Şimdi hamileyim özel hastaneye gidiyorum ne istersem yiyorum bakacak mecbur bana. Hatta dayısı geçen yine sıkışmış kusura bakma dayi bende sıkışığım dedi artik

En iyisi canim ..
O kadar çok şeyden kastım ki ben oo ama noldu ben ayakkabı alamazken para yok diye kayinvalidem hadi alışverişe çıkalım der kendine bayramlık aldırır 500-600 liraya düşün yani ee bana para yok ama herkese var böyle böyle almaya başladım ben de

Ah işte bunları en başta yapabilseydik dimi ama şükür dediğin gibi zararın neresinden dönersek kâr,, şimdi herkese diyorum yeni evleneceklere özellikle alın alın:)

Canim gençsin tabi ki giyecen şimdi giymeyipte ne zaman giyecen...

Benim eltim yok ama eltiden beter yengeleri var eşimin. Hele biri var bir para harcıyor hiç kimse onun kocasından para isteyemiyor yazık evine anca bakıyor diyolar. Ee ne oluyor yengesi yiyor başkaları durumları ona göre diyor geçiyor

Ah işte bunları en başta yapabilseydik dimi ama şükür dediğin gibi zararın neresinden dönersek kâr,, şimdi herkese diyorum yeni evleneceklere özellikle alın alın:)
Bende kardeşime çok dedim ama pek dinlemedi beni. Inşallah mutlu olur

Canim gençsin tabi ki giyecen şimdi giymeyipte ne zaman giyecen...
Canım işte 30tan sonra akıllandım bir 20 liralık babeti iki yaz giydim ben en son parçalandı da öyle aldım düşün, değil ki kıyafet kombini falan yapmak,ama şimdi çıktık mi önce kendime illaki 1 tane bile olsa alıyorum.evde de öyle bu yazı da geçirelim halıları atacağım ama önceden olsa halı örtüsü alalım derdim demeyeceğim artık banane benim evim yaşlı evi gibi ama kayinvalidemin evi yeni gelin programındaki evler gibi

Kizlar bugun esimle hem kurban hemde bebegimize halen bisey almadigimizi konustum
Kurban için biriktirelim dedim.
Bebeğin de bir sürü ihtiyacı var dedim saydım.
Bebek arabasını bebek doğunca amcası alçak
Beşiğini babannenesi alcak dedi.

Yanı gidip kafalarına göre alcaklar
Benim ilk çocuğum herşey istediğim gibi olsun kullanışlı olsun istiyorum ama herkes kendi kafasına göre alcak .

Sende gidersin diyor ama ben doğum yapmış halimle nereye gidicem. Ailesi gizli saklı alır zaten.
Biz niye almıyoruz diyorum
Islerimiz bir . Ailem benim onlar alsın Doğum parası odycm ben diyor

Kendi ihtiyaçlarımı söylüyorumhastane için elzem olanları
zaten bir çocuk ben doguruyormusum gibi bir laf etti.

Bende kızdım AÇIKÇASI

Evlenmeyi ailesine güveniyor.
Çocuğu için ailesine güveniyor.
Ben ne istedim de bana bunu demeyi hak gördü
Çevremdekilere bakıyorum. Binbir türlü şey yapıyorlar el üstundeler . Evlendigime pisman ettigini soyledim. Hâlâ sinirliyim çünkü.

Aklıma ne geldi bak anlatayım size. Eşimin annanesi aileyi yöneten bi kadın. Yengeleri de dedim ya hep marka giyer giydirirler. Benim marka takıntim hiç bi zaman olmadı. Bi gün bu yengelerden birine annane bişey almış bende güzelmiş dedim annane bana dediki sen önemli değilsin herşeyi giyersin de onlar öyle değil dedi bana. Çok zoruma gitmisti

Allaha hep diyom bunlari geçtim bana yaptiklari baska bisi demiyom inanin hastanede yatarken aglamakla gecti yanimdaki hasta bile dedi sendeki sabir ne oda ayrilmis esinden ben katlanamam hamile kiza bukadar yukenilmez biri kapatiyo biri ariyor esinle annesinin ağzı bir ben disardan bu kadar gördüm dedi allah sabir versin istiyorki ben kimselen paylasmayim derdimi anlatmayim annem halama anlatmis durumumu niye anlatiyor diyor kendide demedigi insan kalmadi kiskaniyor neler yapti orda sinir krizi geçirdim resmen ya anne kimsem yok annemde halama anlatmis sağ sola anlatmamisya yok ortada fol yok simdi derlerki filancanin çocuğu özürlü ardindan esim oda niye diyon ya halamlar aradi üzülme yoktur diyom annemde dedi aynsiini beni delirtceniz dedim annen reklam ediyor kolu komsu demediği kalmiyor dedim orda ne yasatti fındık kabugu doldurmaz inanin yaşadıklarım sonra korktular bisi olcak diye aradılar teli kapatmadim doktor geldi agladigimi görünce çocuk için sandi bole giderse dusuk yapcan dedi teli kapatmadim esimde duydu tansiyon dusmus nabız yukselmis ozur mesaji atti sonra

Kadın yeniliği seviyor desene .. alırsin canim herşey hallolur ...

Ay ne kötü bisi ya benim gibi 10liralik ne bulsan giyersin bende ole

Pek anlamadım canim yaa !! Yani seni küçük mü gördü o zaman

Hakliisn canım. Madem onlar alıyor bul netten alın o zaman bunu ben bunu istiyorum de. Çok gıcık oluyorum böyle başkaları seçince yaa.

Bende öyle.
Geçen gittik. Pahalı diye yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…