- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.741
Aynen bende öyle. Oğluma bile adam akıllı kıyafet almadim hemen küçülüyor diye. Dayisinin çocukları marka giyiyor karısı alvinadan başka şey giymiyor ama benim eşim para veriyor onlara hep. Herkes zevkinin peşine gidiyor. Şimdi hamileyim özel hastaneye gidiyorum ne istersem yiyorum bakacak mecbur bana. Hatta dayısı geçen yine sıkışmış kusura bakma dayi bende sıkışığım dedi artikŞimdi ben de artık akillandim markete gitsek hep en ucuzuna giderdi elim ama ne lazımsa onu alıyorum,bu ay gardrobumda ne var ne yok verdim belediyeye yeniledim eskiden olsa almazdim idare edeyim derdim ama yok artık herkes güzel güzel giyinirken ben eskileri giyerdim.
Canim borç var diyorsun önce onu ödesin bitirsin olmaz mi !!! Sonuçta o ödeyecekDiyor ama lafta diyor.
O kadar çok şeyden kastım ki ben oo ama noldu ben ayakkabı alamazken para yok diye kayinvalidem hadi alışverişe çıkalım der kendine bayramlık aldırır 500-600 liraya düşün yani ee bana para yok ama herkese var böyle böyle almaya başladım ben deEn iyisi canim ..
Ah işte bunları en başta yapabilseydik dimi ama şükür dediğin gibi zararın neresinden dönersek kâr,, şimdi herkese diyorum yeni evleneceklere özellikle alın alın:)Aynen bende öyle. Oğluma bile adam akıllı kıyafet almadim hemen küçülüyor diye. Dayisinin çocukları marka giyiyor karısı alvinadan başka şey giymiyor ama benim eşim para veriyor onlara hep. Herkes zevkinin peşine gidiyor. Şimdi hamileyim özel hastaneye gidiyorum ne istersem yiyorum bakacak mecbur bana. Hatta dayısı geçen yine sıkışmış kusura bakma dayi bende sıkışığım dedi artik
Canim gençsin tabi ki giyecen şimdi giymeyipte ne zaman giyecen...O kadar çok şeyden kastım ki ben oo ama noldu ben ayakkabı alamazken para yok diye kayinvalidem hadi alışverişe çıkalım der kendine bayramlık aldırır 500-600 liraya düşün yani ee bana para yok ama herkese var böyle böyle almaya başladım ben de
Bende kardeşime çok dedim ama pek dinlemedi beni. Inşallah mutlu olurAh işte bunları en başta yapabilseydik dimi ama şükür dediğin gibi zararın neresinden dönersek kâr,, şimdi herkese diyorum yeni evleneceklere özellikle alın alın:)
Canım işte 30tan sonra akıllandımCanim gençsin tabi ki giyecen şimdi giymeyipte ne zaman giyecen...
Kadın yeniliği seviyor desene .. alırsin canim herşey hallolur ...Canım işte 30tan sonra akıllandımbir 20 liralık babeti iki yaz giydim ben en son parçalandı da öyle aldım düşün, değil ki kıyafet kombini falan yapmak,ama şimdi çıktık mi önce kendime illaki 1 tane bile olsa alıyorum.evde de öyle bu yazı da geçirelim halıları atacağım ama önceden olsa halı örtüsü alalım derdim demeyeceğim artık banane benim evim yaşlı evi gibi ama kayinvalidemin evi yeni gelin programındaki evler gibi
Ay ne kötü bisi ya benim gibi 10liralik ne bulsan giyersin bende oleAklıma ne geldi bak anlatayım size. Eşimin annanesi aileyi yöneten bi kadın. Yengeleri de dedim ya hep marka giyer giydirirler. Benim marka takıntim hiç bi zaman olmadı. Bi gün bu yengelerden birine annane bişey almış bende güzelmiş dedim annane bana dediki sen önemli değilsin herşeyi giyersin de onlar öyle değil dedi bana. Çok zoruma gitmisti
Pek anlamadım canim yaa !! Yani seni küçük mü gördü o zamanAklıma ne geldi bak anlatayım size. Eşimin annanesi aileyi yöneten bi kadın. Yengeleri de dedim ya hep marka giyer giydirirler. Benim marka takıntim hiç bi zaman olmadı. Bi gün bu yengelerden birine annane bişey almış bende güzelmiş dedim annane bana dediki sen önemli değilsin herşeyi giyersin de onlar öyle değil dedi bana. Çok zoruma gitmisti
Hakliisn canım. Madem onlar alıyor bul netten alın o zaman bunu ben bunu istiyorum de. Çok gıcık oluyorum böyle başkaları seçince yaa.Kizlar bugun esimle hem kurban hemde bebegimize halen bisey almadigimizi konustum
Kurban için biriktirelim dedim.
Bebeğin de bir sürü ihtiyacı var dedim saydım.
Bebek arabasını bebek doğunca amcası alçak
Beşiğini babannenesi alcak dedi.
Yanı gidip kafalarına göre alcaklar
Benim ilk çocuğum herşey istediğim gibi olsun kullanışlı olsun istiyorum ama herkes kendi kafasına göre alcak .
Sende gidersin diyor ama ben doğum yapmış halimle nereye gidicem. Ailesi gizli saklı alır zaten.
Biz niye almıyoruz diyorum
Islerimiz bir . Ailem benim onlar alsın Doğum parası odycm ben diyor
Kendi ihtiyaçlarımı söylüyorumhastane için elzem olanları
zaten bir çocuk ben doguruyormusum gibi bir laf etti.
Bende kızdım AÇIKÇASI
Evlenmeyi ailesine güveniyor.
Çocuğu için ailesine güveniyor.
Ben ne istedim de bana bunu demeyi hak gördü
Çevremdekilere bakıyorum. Binbir türlü şey yapıyorlar el üstundeler . Evlendigime pisman ettigini soyledim. Hâlâ sinirliyim çünkü.
Valla zararın neresinden dönersek kâr. Eşim şimdi kardeşleri ile küs. Görümcelerimi çok seviyorum ama eşimin huyunu bildikleri için biri evli olduğu halde her hafta eşimden 50 lira harçlık alırdı canının istedikleri cabası. Diğeri bekardı o zamanlar abi kola abi pasta abi çikolata derdi. Alsin tabiki kardeşi ama onlar biraz işi ben yiyim hesabına dökerlerdi. Restorana giderdik en pahalısını secerlerdi ben sırf paramız azalmasın sıkışmayalım diye en ucuzunu seçerdim. Ama şimdi geçti o günler
Aynen küçük görüyor beni. Alçak gönüllü olduğum içinPek anlamadım canim yaa !! Yani seni küçük mü gördü o zaman
Aman dilimde tuy bitti karismiyom borcu varken kurban mi kabul olur yedi icti bekarken uzerine dusmuyor birgun alirlar iceriCanim borç var diyorsun önce onu ödesin bitirsin olmaz mi !!! Sonuçta o ödeyecek
Hamilesin sen hic acıma yeBende öyle.
Geçen gittik. Pahalı diye yemedim.
Haklısın ben alistirdim yapamiyomAh işte bunları en başta yapabilseydik dimi ama şükür dediğin gibi zararın neresinden dönersek kâr,, şimdi herkese diyorum yeni evleneceklere özellikle alın alın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?