- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.761
Canim önemli olan giydiğini kendine yakıştırmak tır ...illa pahalı seyler giyince şık olunmaz ki..!!!Ay ne kötü bisi ya benim gibi 10liralik ne bulsan giyersin bende ole
Aynen ole o cümle kötü olmuş hiç inanin annem her gittigimde bir takim alir borclan allah razi olsun dolabim dolu bayramda ayda bir disari çıkmada ole giymiyom onem vermiymCanim önemli olan giydiğini kendine yakıştırmak tır ...illa pahalı seyler giyince şık olunmaz ki..!!!
Ne alakası var canim mütevazı oluyorsun..!!Aynen küçük görüyor beni. Alçak gönüllü olduğum için
Aynen katılıyorum. Inanın ben çok ucuza giyiniyorum kendileri pahalı ama görseniz benimkilere hayran kalıyorlar nerden aldın diyeCanim önemli olan giydiğini kendine yakıştırmak tır ...illa pahalı seyler giyince şık olunmaz ki..!!!
Ayy evet yaa hepimiz de aynıymışızHepimizin içi nekadarda dolu
Hakliisn canım. Madem onlar alıyor bul netten alın o zaman bunu ben bunu istiyorum de. Çok gıcık oluyorum böyle başkaları seçince yaa.
İçimize de atamıyoruz orası da dolu...!!Hepimizin içi nekadarda dolu
En iisi yapiyon uygun al istedigini alAynen katılıyorum. Inanın ben çok ucuza giyiniyorum kendileri pahalı ama görseniz benimkilere hayran kalıyorlar nerden aldın diye
Çünkü böyle şeyler herkese anlatılmıyor canım. Ben anneme kardeşime bile anlatmam kötü bilmesinler diye. Çok fazla arkadşım var benim ama ben 1 tane dost görmüyorum kendime. O yüzden size açılmak bana da iyi geldiBende konu konuyu acarken neler cikiyor okadar çok dertler anlatcak şey varki icini dokesi geliyor buraya
Senin icin bir tecrübe olmuş canim yaa!!Daha onların da alacaklarından haberi yok.
Eşim söylemedi bence.
Millete güvenip son dakika iş halletmeye kalkıp sıkışip beni gercek.
Keşke demekten hiç hoşlanmıyorum
Ama keşke bazı şeyler olmasaydı hiç
Şimdi herşey içimde kalıyor.
Kayinvalideme şunu alın bunu alın diyemem canım.
Bugün daha hicbir hazırlık yapmadık diye konu actim hiçbişey demedi.
Bir keresinde Bebeğe görümcem hediye almıştı. Onu da ben kaç saattir orda oturmaama rağmen eşim gelince eşime gösterdi. Yani Her şeyi gizliyorlar.
Hamilesin sen hic acıma ye
Valla kuzum isteyemem yok millet ağzını açıp her şeyi istiyor. Biraz yüzsüzlükten anlıyor bunlar. Onların kendisi almaları lazım sen daha demeden ama almıyorlarsa aldıracaksınDaha onların da alacaklarından haberi yok.
Eşim söylemedi bence.
Millete güvenip son dakika iş halletmeye kalkıp sıkışip beni gercek.
Keşke demekten hiç hoşlanmıyorum
Ama keşke bazı şeyler olmasaydı hiç
Şimdi herşey içimde kalıyor.
Kayinvalideme şunu alın bunu alın diyemem canım.
Bugün daha hicbir hazırlık yapmadık diye konu actim hiçbişey demedi.
Bir keresinde Bebeğe görümcem hediye almıştı. Onu da ben kaç saattir orda oturmaama rağmen eşim gelince eşime gösterdi. Yani Her şeyi gizliyorlar.
Bak yine gözleri sende...!!Aynen katılıyorum. Inanın ben çok ucuza giyiniyorum kendileri pahalı ama görseniz benimkilere hayran kalıyorlar nerden aldın diye
Biz komşu oldugumuzdan annemin kulagina gidiyordu bende anlatmiyim babam anneme okizin hali iyi degil demiş abilerim bile varsa bisi soyle baskalari istemez biz sahip cikiyoz anlatmiyon diyor yeni yeni baristilar bende pek anlatmiorm ama kayinvalidem birazda olsa belli ediyor eşiğinde anneci davranmasi annem goruyor uzuluyor bana yapilani ben yok desemde ben onlarin ne mal olduğunu biliyom diyor sen elimi kolumu bagliyon diyor yoksa arkamdalar birdakine kafaya koydum son sanslari esim de uzerime gelirse dusuncem bisiler sevdiğinden kiyamiyom evimiz ayri ilgileniyor bosver diyom ama olmuyorÇünkü böyle şeyler herkese anlatılmıyor canım. Ben anneme kardeşime bile anlatmam kötü bilmesinler diye. Çok fazla arkadşım var benim ama ben 1 tane dost görmüyorum kendime. O yüzden size açılmak bana da iyi geldi
O bende de var. Yüzüme tükürseler aman boşver der yine gülerim. Öyle olmasaydım benim evliliğim çoktan biterdi amaAcıya acıya aacincak hale düştüm resmen
Yaptıkları aklıma geldikçe üzüntüden kahroluyorum
Kin tutamıyorum keşke tutsam.
Yüzüne bakmasam
Valla kuzum isteyemem yok millet ağzını açıp her şeyi istiyor. Biraz yüzsüzlükten anlıyor bunlar. Onların kendisi almaları lazım sen daha demeden ama almıyorlarsa aldıracaksın
Öyle is sende bitiyor ...Valla kuzum isteyemem yok millet ağzını açıp her şeyi istiyor. Biraz yüzsüzlükten anlıyor bunlar. Onların kendisi almaları lazım sen daha demeden ama almıyorlarsa aldıracaksın
Kiyamam sana bendede kin yok hemen sevsin sarilsin yada gönül almaya ben yaklasiyomAcıya acıya aacincak hale düştüm resmen
Yaptıkları aklıma geldikçe üzüntüden kahroluyorum
Kin tutamıyorum keşke tutsam.
Yüzüne bakmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?