- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.781
Haklısın canim zor valla yaa Allah yardımcımız olsunBiz komşu oldugumuzdan annemin kulagina gidiyordu bende anlatmiyim babam anneme okizin hali iyi degil demiş abilerim bile varsa bisi soyle baskalari istemez biz sahip cikiyoz anlatmiyon diyor yeni yeni baristilar bende pek anlatmiorm ama kayinvalidem birazda olsa belli ediyor eşiğinde anneci davranmasi annem goruyor uzuluyor bana yapilani ben yok desemde ben onlarin ne mal olduğunu biliyom diyor sen elimi kolumu bagliyon diyor yoksa arkamdalar birdakine kafaya koydum son sanslari esim de uzerime gelirse dusuncem bisiler sevdiğinden kiyamiyom evimiz ayri ilgileniyor bosver diyom ama olmuyor
Kuzum ben gülemiyorumO bende de var. Yüzüme tükürseler aman boşver der yine gülerim. Öyle olmasaydım benim evliliğim çoktan biterdi ama
Kiyamam sana bendede kin yok hemen sevsin sarilsin yada gönül almaya ben yaklasiyom
O zaman eşine söyle resmini göster senin istediğin olsun yinede. Whatsapp diye bişey var sen gidemezsen ceksinler resimleri atsınlar sana hangisini istersen onu alirlarEşimde ondan sanırım onlara aldircak ama istediğim gibi olmadiktan sonra alsalar nolcak ki.
Ben geçici rolümü yapcam sanki.
Canim sen kaçarak mi evlenmiştin??Biz komşu oldugumuzdan annemin kulagina gidiyordu bende anlatmiyim babam anneme okizin hali iyi degil demiş abilerim bile varsa bisi soyle baskalari istemez biz sahip cikiyoz anlatmiyon diyor yeni yeni baristilar bende pek anlatmiorm ama kayinvalidem birazda olsa belli ediyor eşiğinde anneci davranmasi annem goruyor uzuluyor bana yapilani ben yok desemde ben onlarin ne mal olduğunu biliyom diyor sen elimi kolumu bagliyon diyor yoksa arkamdalar birdakine kafaya koydum son sanslari esim de uzerime gelirse dusuncem bisiler sevdiğinden kiyamiyom evimiz ayri ilgileniyor bosver diyom ama olmuyor
Bizimkindede annesi de kinci bana ders olsun diye uzak duruyor ben dayanamiyom yada birgun kaliorsak o yada ben yaklasiyoz laf atarak birazda korkuyor kendime birşey yaparim diye kalkistim bikere ama artik tak etmisti birdaha olsa deymez asla yapmamBenimki asla gönül almaz
Uzulsugumden bile haberi olmuyor tv başından kalkmadığı için.
O zaman eşine söyle resmini göster senin istediğin olsun yinede. Whatsapp diye bişey var sen gidemezsen ceksinler resimleri atsınlar sana hangisini istersen onu alirlar
Aynen bende öyle canım. Ben bide aileme uzağım o daha zor. O kadar yalnız hissediyroum ki bazen. Ağlama canım sende bebeğin var bak o hissederKuzum ben gülemiyorum
Bak şuan hatırladım
Birikmiş çünkü içimde artık
Kapattım odaya kendimi ağlıyorum
Ne aileme anlatıyorum
Ne başkasına. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.
Kendi canımı sıkıyorum. Sonra yine aynı şekilde devam ediyorum.
E eşine baskı yapsanOnların öyle huyu yok cnm
Yok canım severek görücü usulü biliyor babam halen bilmiyor abilerim dedemlere dedim onlar vesile oldu babama laf dusmedi kimseye vermeyen adam verdi bana sordular istedim bende ama 2 günde evlilik karari aldik inanin sevgili olmadik sen taniyon ben taniyom birbirimizi diye anneme dedim biCanim sen kaçarak mi evlenmiştin??
Canim sen onu alıştırmışsın trip at birazBenimki asla gönül almaz
Uzulsugumden bile haberi olmuyor tv başından kalkmadığı için.
Allah mutlu etsin canım. Baya erken evlenmişsin iyi ceserat kız sendeki :)Yok canım severek görücü usulü biliyor babam halen bilmiyor abilerim dedemlere dedim onlar vesile oldu babama laf dusmedi kimseye vermeyen adam verdi bana sordular istedim bende ama 2 günde evlilik karari aldik inanin sevgili olmadik sen taniyon ben taniyom birbirimizi diye anneme dedim bi
Jet hızıyla olmuş anladım cnmYok canım severek görücü usulü biliyor babam halen bilmiyor abilerim dedemlere dedim onlar vesile oldu babama laf dusmedi kimseye vermeyen adam verdi bana sordular istedim bende ama 2 günde evlilik karari aldik inanin sevgili olmadik sen taniyon ben taniyom birbirimizi diye anneme dedim bi
Biz yakın olsak nolur canım ayda bir anca görüşüyoruz... doldum artkAynen bende öyle canım. Ben bide aileme uzağım o daha zor. O kadar yalnız hissediyroum ki bazen. Ağlama canım sende bebeğin var bak o hisseder
Konuştuk zaten bunu bir daha açılırsa anlamasını sağlıcam...E eşine baskı yapsan
Canim sen onu alıştırmışsın trip at biraz
Valla öyle adamla da zor be kuzum. Her şey tv mi. Insan karısıyla muhabbet eder derdini dinler aynı şekilde sen de onun. Sen iletişim kurmaya çalıştın mi peki. Bide hep mi böyleydi yani evlendiginizden beriBiz yakın olsak nolur canım ayda bir anca görüşüyoruz... doldum artk
Konuştuk zaten bunu bir daha açılırsa anlamasını sağlıcam...
Tripten anlaması için aramızda yakın bir iletişimin olması.
Tek iletisimimiz ailesinde yemek yiyip çay içip eve gelince onun geç sâate kadar tv izlemesi .
Benim ise uyumam.
Anlamaz yani.
Tavşan dağa küsmüş . Dağın haberi olmamış misali.
Bir danışmana gidin terapiste felan olmaz mi ? Sizin evliliğiniz bana pek iyi gelmedi canim..Biz yakın olsak nolur canım ayda bir anca görüşüyoruz... doldum artk
Konuştuk zaten bunu bir daha açılırsa anlamasını sağlıcam...
Tripten anlaması için aramızda yakın bir iletişimin olması.
Tek iletisimimiz ailesinde yemek yiyip çay içip eve gelince onun geç sâate kadar tv izlemesi .
Benim ise uyumam.
Anlamaz yani.
Tavşan dağa küsmüş . Dağın haberi olmamış misali.
Ben 17 yeni girmistim bizimki 26 yaşındaydıAllah mutlu etsin canım. Baya erken evlenmişsin iyi ceserat kız sendeki :)
İnşallah mutlu huzurlu olsun yeni gelinken bizim de aklımız havadaydi ama tecrübelere kulak aşmak lazım aslında..Bende kardeşime çok dedim ama pek dinlemedi beni. Inşallah mutlu olur
Çok haklısınız çokKizlar bugun esimle hem kurban hemde bebegimize halen bisey almadigimizi konustum
Kurban için biriktirelim dedim.
Bebeğin de bir sürü ihtiyacı var dedim saydım.
Bebek arabasını bebek doğunca amcası alçak
Beşiğini babannenesi alcak dedi.
Yanı gidip kafalarına göre alcaklar
Benim ilk çocuğum herşey istediğim gibi olsun kullanışlı olsun istiyorum ama herkes kendi kafasına göre alcak .
Sende gidersin diyor ama ben doğum yapmış halimle nereye gidicem. Ailesi gizli saklı alır zaten.
Biz niye almıyoruz diyorum
Islerimiz bir . Ailem benim onlar alsın Doğum parası odycm ben diyor
Kendi ihtiyaçlarımı söylüyorumhastane için elzem olanları
zaten bir çocuk ben doguruyormusum gibi bir laf etti.
Bende kızdım AÇIKÇASI
Evlenmeyi ailesine güveniyor.
Çocuğu için ailesine güveniyor.
Ben ne istedim de bana bunu demeyi hak gördü
Çevremdekilere bakıyorum. Binbir türlü şey yapıyorlar el üstundeler . Evlendigime pisman ettigini soyledim. Hâlâ sinirliyim çünkü.
Bak ya bı de alttan alttan neler diyorlar boşver canım sen,Allah sana herşeyin daha güzelini versinAklıma ne geldi bak anlatayım size. Eşimin annanesi aileyi yöneten bi kadın. Yengeleri de dedim ya hep marka giyer giydirirler. Benim marka takıntim hiç bi zaman olmadı. Bi gün bu yengelerden birine annane bişey almış bende güzelmiş dedim annane bana dediki sen önemli değilsin herşeyi giyersin de onlar öyle değil dedi bana. Çok zoruma gitmisti
Aynen canım.insallahKadın yeniliği seviyor desene .. alırsin canim herşey hallolur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?