Haklısın canim zor valla yaa Allah yardımcımız olsun

O bende de var. Yüzüme tükürseler aman boşver der yine gülerim. Öyle olmasaydım benim evliliğim çoktan biterdi ama
Kuzum ben gülemiyorum
Bak şuan hatırladım
Birikmiş çünkü içimde artık

Kapattım odaya kendimi ağlıyorum

Ne aileme anlatıyorum

Ne başkasına. Kimse kimsenin halinden anlamıyor.

Kendi canımı sıkıyorum. Sonra yine aynı şekilde devam ediyorum.

Eşimde ondan sanırım onlara aldircak ama istediğim gibi olmadiktan sonra alsalar nolcak ki.
Ben geçici rolümü yapcam sanki.
O zaman eşine söyle resmini göster senin istediğin olsun yinede. Whatsapp diye bişey var sen gidemezsen ceksinler resimleri atsınlar sana hangisini istersen onu alirlar

Canim sen kaçarak mi evlenmiştin??

Benimki asla gönül almaz
Uzulsugumden bile haberi olmuyor tv başından kalkmadığı için.
Bizimkindede annesi de kinci bana ders olsun diye uzak duruyor ben dayanamiyom yada birgun kaliorsak o yada ben yaklasiyoz laf atarak birazda korkuyor kendime birşey yaparim diye kalkistim bikere ama artik tak etmisti birdaha olsa deymez asla yapmam

Aynen bende öyle canım. Ben bide aileme uzağım o daha zor. O kadar yalnız hissediyroum ki bazen. Ağlama canım sende bebeğin var bak o hisseder

Canim sen kaçarak mi evlenmiştin??
Yok canım severek görücü usulü biliyor babam halen bilmiyor abilerim dedemlere dedim onlar vesile oldu babama laf dusmedi kimseye vermeyen adam verdi bana sordular istedim bende ama 2 günde evlilik karari aldik inanin sevgili olmadik sen taniyon ben taniyom birbirimizi diye anneme dedim bi

Allah mutlu etsin canım. Baya erken evlenmişsin iyi ceserat kız sendeki :)

Jet hızıyla olmuş anladım cnm

Aynen bende öyle canım. Ben bide aileme uzağım o daha zor. O kadar yalnız hissediyroum ki bazen. Ağlama canım sende bebeğin var bak o hisseder
Biz yakın olsak nolur canım ayda bir anca görüşüyoruz... doldum artk

E eşine baskı yapsan
Konuştuk zaten bunu bir daha açılırsa anlamasını sağlıcam...

Canim sen onu alıştırmışsın trip at biraz

Tripten anlaması için aramızda yakın bir iletişimin olması.
Tek iletisimimiz ailesinde yemek yiyip çay içip eve gelince onun geç sâate kadar tv izlemesi .
Benim ise uyumam.
Anlamaz yani.

Tavşan dağa küsmüş . Dağın haberi olmamış misali.

Kiyamam sizlere canım bende gülüyorum desem inanirmisin espiri amacli okadar dertliyizki benimde ailem uzakta 2 bucuk saatlik mesafe var ama kayinvalidem 15 tatil yaz tatil bayramlarda hep burdalar köye gidiyoruz 2 bayramdir annemelre gitmiyom ailemin zoruna gidior onceden köy düşkünü değillerdi simdi kiymetli oldu burya gelip burdan köye bayramlari koyde sonra esim ise baslar halbuki ankarada olsalar biz hem annemlere hem kvlere gideriz onalr olunca gitmiyoz hep bole esimde demiyor 2 gün gecirek gidelim kendi ailesini birakmiyor annem sen diyemiyon benim ailemde var bir bayramda gidelim onalr geliyor bilerek siz buralara gelmeyin diye hiç dusunen yok annemlere inanin 4 sene oldu daha beraber çarşıya gitmemisiz laftan sozden kiskancligindan kayinvalideye heryeri alt ust ediyoz geziyoruz ama yok laf götürüp laf taşıyor annemlere geceyim ole beni ne yapiyor ne ediyor daha sola soruyor bıktım inanin

Valla öyle adamla da zor be kuzum. Her şey tv mi. Insan karısıyla muhabbet eder derdini dinler aynı şekilde sen de onun. Sen iletişim kurmaya çalıştın mi peki. Bide hep mi böyleydi yani evlendiginizden beri

Bir danışmana gidin terapiste felan olmaz mi ? Sizin evliliğiniz bana pek iyi gelmedi canim..

Bende kardeşime çok dedim ama pek dinlemedi beni. Inşallah mutlu olur
İnşallah mutlu huzurlu olsun yeni gelinken bizim de aklımız havadaydi ama tecrübelere kulak aşmak lazım aslında..

Çok haklısınız çok

Bak ya bı de alttan alttan neler diyorlar boşver canım sen,Allah sana herşeyin daha güzelini versin
Kadın yeniliği seviyor desene .. alırsin canim herşey hallolur ...
Aynen canım.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…