Hepimiz bir dokun bin ah işit olmusuz valla. Bende evlendiğimden beri 1 tane bayram geçirmedim ailemle

Valla öyle adamla da zor be kuzum. Her şey tv mi. Insan karısıyla muhabbet eder derdini dinler aynı şekilde sen de onun. Sen iletişim kurmaya çalıştın mi peki. Bide hep mi böyleydi yani evlendiginizden beri

Yok işte aramızda muhabet
Konuşursak reklam aralarında.
O da sigara içmek için balkona çıkıyor bana dokunuyor çünkü

Gebelikte kötü etkiledi. Önceden en azından haftada bir sinema vs bir yere giderdk . Şimdi o da yok..

Hepimiz bir dokun bin ah işit olmusuz valla. Bende evlendiğimden beri 1 tane bayram geçirmedim ailemle
Aynen öle vallhi bunlari duyunca hep diyom benden beteri vardır boşver diyom ama elde degil onceden anlamazdim ama simdi aklima geliyor yaş oturdukca insan anliyor.

Aynen öle vallhi bunlari duyunca hep diyom benden beteri vardır boşver diyom ama elde degil onceden anlamazdim ama simdi aklima geliyor yaş oturdukca insan anliyor.
Çok erken evlenmissin canım ama inşallah bundan sonrası iyi olur eşine merhamet versin Rabbim

Çocuk olunca o gezmeler pek kalmıyor zaten. Canim sen iletişime geç bence. Sende kendini çekmişsin gibi görünüyor. Mesela bi kahve bi çay yap geç karşına bugün neler yaptın de bi yerden konu aç. Ama konu her seferinde masraflara gelmesin. Sen eşinle iletişim kur aranız güzel olsun iyice sonra yavaş yavaş kur yap naz yap istediğin şeyleri tek tek söyle. 1 kerede söyleyince erkeklerin gözü korkuyor

Arada yaş farkı nasıl etkiliyor evliliği. Mutlu ol da kuzum tek. Ben 21 yaşında evlendim aramızda pek de fark yok bak sorunlar aynı
Aynen ole canım benim yinede bole diyom ama içim merhametli esime uzuluyom annesi yapiyor diye ama bazen koca adam diyom ama kiyamiyom ona halen bile gitsem ne olcak ne yapar kendine uzuluyom halbuki seven adam karisina bunlari yasatmaz aileleri ortada tutar

Tabiki seni seviyor ama sadece tek taraflı düşünüyor senin acından bakmıyor olaylara. Benim de oğlum var okudukça ben böyle kaynana olmayacağım diyorum olmam insallah

Çok erken evlenmissin canım ama inşallah bundan sonrası iyi olur eşine merhamet versin Rabbim
Amin iyi olmasina iyi ama aile iste inada sabir cekiyom ne kadar kızgın olsamda hep avutuyom benden de kotuler var evin ayri yemen icmen sukur ama bole mudahale olununca evine biraz takiyon ama inşallah atlatacam olmazsada kendileri bilcekler.

Aynen canım inşallah daha da iyi olursunuz, kayinvaliden biraz elini eteğini çekmesi lazım.buyuk olarak yardım etmeli ama müdahale değil

Eskiden tek adamla değil ailesi ile de evleniyorsun derlerdi de ben ne alaka derdim. Kapımı kapatırım hepsi dışarda derdim ama öyle olmuyor anladik

Aynen canım inşallah daha da iyi olursunuz, kayinvaliden biraz elini eteğini çekmesi lazım.buyuk olarak yardım etmeli ama müdahale değil
Aynen ole canım allahim diyorum gidebildigi yerekadar uzulen onlar olcak yinede bozulmasin yuvam duzelir insallah

Daha 3 gelin alcak ilk gelin benim bakalim onlar esleriyle kafeye gitsin kariscakmi annesinden kalsın kariscakmi benim gibi 2 günde bir ariycakmi hediyeler alcakmi komsulari arkadaslari olsun komusturcakmi akrabalarina kariscakmi cok merak ediyom derdini kayin validesine anlatcaklar mi kocalari ozel ginde veya bana aldin annenede al dicekmi ben yapamadim gelen gelinler yapsin

Emin ol onlar yapar. Çok da güzel el üstünde olurlar

Ben çabalamaktan yoruldum açıkçası
Kuzum zaten konuşmak için özel zmn ayırmasını istedim. Dün istedim. Bugün fırsat bulduk düşün.

Emin ol onlar yapar. Çok da güzel el üstünde olurlar
Aynen ole kayin babam en son tartışmamız sen bu kiza yapiyon otekiler agzina siccaklar dedi yok ben kötü olmam diyo bide sucsuz yere bana bunlari yapıyor ev birken boşanma raddesine gelmeden rabbim yardım etti evi uzağa taşıdık bunlarin da açısı cikcak elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…