Ben çabalamaktan yoruldum açıkçası
Kuzum zaten konuşmak için özel zmn ayırmasını istedim. Dün istedim. Bugün fırsat bulduk düşün.
Canım bak sen diyorsun zaman ayır konuşalım diye. Bu kez ne oluyor adam kendi keyfine göre ayar veriyor sana. O ortamı sen hazırlayacaksın. Sen kadınsın unutma. Biraz çabalasan belki eşini istediğin gibi biri yaoacaksi ama sende de hal kalmamış belli

O zaman en iyi gelin sen olursun bak, çünkü kimse çekmez canım,benim arkadaşım ooo neler yapıyor kayinvalidesine ama el üstünde bebek gibi bakılıyor üstelik, kayınpederi bile evlerine gittiğinde sırtına yastık koyar.ama ben anam ağlar kayinvalidenjn temizliğini yemeğini yapacağım iye evlerinde yerim bile yoktur oturacak

Canım konuşmak için girdiğimde bu sefer tv den başını kaldırıp dinlemiyor.
Yapmadığım şey kalmadı.
Ben de onun gibi olayım dedim .
Yine tam olamadim ama ona rağmen değişen bise yok

Inşallah canım inşallah surda konusuyoz allah biliyor içimizi sağ sola elaleme guvenmektense insallah mukafaatlandircak bizleri mutlu aile oluruz insallah

Canım konuşmak için girdiğimde bu sefer tv den başını kaldırıp dinlemiyor.
Yapmadığım şey kalmadı.
Ben de onun gibi olayım dedim .
Yine tam olamadim ama ona rağmen değişen bise yok
Ya ne bileyim canım sıkıldı valla. Akşam yemekten sonra birlikte yürüyüşe çıkmayı teklif etsen. Elini tut koluna gir. Temas çok önemli. Eğer sen uzak kalırsan o da uzak kalır. Bide hamile olduğun için belki de böyledir

Yok canım kabul etmiyor.
Başka zaman başka zaman onun bir yere gitmek istediğimde ki favori sözü
Dokunsam
Dur dur da ikinci favori sözü
Sürekli reddedilmekte canımı skyor artık.

Yok canım kabul etmiyor.
Dokunsam
Haklısın valla canım ya kıyamam sana üzülme inşallah toplar esin kendini. Ama ben sana diyim bak doğuma kadar çabala. Inan çocuk olunca o iletişim hepten kopar hatta yerini kavgaya bırakır Allah korusun. Çünkü çocuk doğunca ilk zamanlar hatta sonrası bile çok gerginlik oluyor. Uykusuzluk yorgunluk vs girince işin icine

Yok canım kabul etmiyor.
Dokunsam
Seninde zor canım benide aglatcan ha tamm kapatalim baya strest yaptik şunlar yüzünden hamileyiz dusunen yok bizi inan bebeklerimiz dusunelim yavrularimiz etkilenmesin ben otekilerde baya strest yapmıştım sorunda olsa uzuntuyle gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…