- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.821
Canım bak sen diyorsun zaman ayır konuşalım diye. Bu kez ne oluyor adam kendi keyfine göre ayar veriyor sana. O ortamı sen hazırlayacaksın. Sen kadınsın unutma. Biraz çabalasan belki eşini istediğin gibi biri yaoacaksi ama sende de hal kalmamış belliBen çabalamaktan yoruldum açıkçası
Kuzum zaten konuşmak için özel zmn ayırmasını istedim. Dün istedim. Bugün fırsat bulduk düşün.
O zaman en iyi gelin sen olursun bak, çünkü kimse çekmez canım,benim arkadaşım ooo neler yapıyor kayinvalidesine ama el üstünde bebek gibi bakılıyor üstelik, kayınpederi bile evlerine gittiğinde sırtına yastık koyar.ama ben anam ağlar kayinvalidenjn temizliğini yemeğini yapacağım iye evlerinde yerim bile yoktur oturacakAynen ole kayin babam en son tartışmamız sen bu kiza yapiyon otekiler agzina siccaklar dedi yok ben kötü olmam diyo bide sucsuz yere bana bunlari yapıyor ev birken boşanma raddesine gelmeden rabbim yardım etti evi uzağa taşıdık bunlarin da açısı cikcak elbette
Canım bak sen diyorsun zaman ayır konuşalım diye. Bu kez ne oluyor adam kendi keyfine göre ayar veriyor sana. O ortamı sen hazırlayacaksın. Sen kadınsın unutma. Biraz çabalasan belki eşini istediğin gibi biri yaoacaksi ama sende de hal kalmamış belli
Inşallah canım inşallah surda konusuyoz allah biliyor içimizi sağ sola elaleme guvenmektense insallah mukafaatlandircak bizleri mutlu aile oluruz insallahO zaman en iyi gelin sen olursun bak, çünkü kimse çekmez canım,benim arkadaşım ooo neler yapıyor kayinvalidesine ama el üstünde bebek gibi bakılıyor üstelik, kayınpederi bile evlerine gittiğinde sırtına yastık koyar.ama ben anam ağlar kayinvalidenjn temizliğini yemeğini yapacağım iye evlerinde yerim bile yoktur oturacak
İnşallah canım evlilik bazen çok zor olabiliyorInşallah canım inşallah surda konusuyoz allah biliyor içimizi sağ sola elaleme guvenmektense insallah mukafaatlandircak bizleri mutlu aile oluruz insallah
Hayırlı geceler canımİyi geceler
Hayırlı geceler canım
İyi gecelerHayırlı geceler canım
Ya ne bileyim canım sıkıldı valla. Akşam yemekten sonra birlikte yürüyüşe çıkmayı teklif etsen. Elini tut koluna gir. Temas çok önemli. Eğer sen uzak kalırsan o da uzak kalır. Bide hamile olduğun için belki de böyledirCanım konuşmak için girdiğimde bu sefer tv den başını kaldırıp dinlemiyor.
Yapmadığım şey kalmadı.
Ben de onun gibi olayım dedim .
Yine tam olamadim ama ona rağmen değişen bise yok
Size yazıyordum karıştı:) iyi gecelerNasılsın bakalım
Sohbet koyu dalmışiz dertlesiyoz sen nasılsınNasılsın bakalım
Dicektim tam gitmiyom bir yere:)Size yazıyordum karıştı:) iyi geceler
Yok canım kabul etmiyor.Ya ne bileyim canım sıkıldı valla. Akşam yemekten sonra birlikte yürüyüşe çıkmayı teklif etsen. Elini tut koluna gir. Temas çok önemli. Eğer sen uzak kalırsan o da uzak kalır. Bide hamile olduğun için belki de böyledir
Size yazıyordum karıştı:) iyi geceler
Sohbet koyu dalmışiz dertlesiyoz sen nasılsın
Zor değilmiş site diyordum ama bazen karıştırıyorum.gecen de bir derdim var da cevabı başka konuya yazmışım bı de biraz sertttiDicektim tam gitmiyom bir yere:)
Yatmak istiyorum yatamıyorum:) kızım dönüp duruyor yatağında,sen nasılsınTeşekkürler cnm napysun
İyiym cnm eşimle film izledik sonrada masaj yaptı oh iyiyim şu an:)
Haklısın valla canım ya kıyamam sana üzülme inşallah toplar esin kendini. Ama ben sana diyim bak doğuma kadar çabala. Inan çocuk olunca o iletişim hepten kopar hatta yerini kavgaya bırakır Allah korusun. Çünkü çocuk doğunca ilk zamanlar hatta sonrası bile çok gerginlik oluyor. Uykusuzluk yorgunluk vs girince işin icineYok canım kabul etmiyor.
Başka zaman başka zaman onun bir yere gitmek istediğimde ki favori sözü
Dokunsam
Dur dur da ikinci favori sözü
Sürekli reddedilmekte canımı skyor artık.
Seninde zor canım benide aglatcan ha tamm kapatalim baya strest yaptik şunlar yüzünden hamileyiz dusunen yok bizi inan bebeklerimiz dusunelim yavrularimiz etkilenmesin ben otekilerde baya strest yapmıştım sorunda olsa uzuntuyle gittiYok canım kabul etmiyor.
Başka zaman başka zaman onun bir yere gitmek istediğimde ki favori sözü
Dokunsam
Dur dur da ikinci favori sözü
Sürekli reddedilmekte canımı skyor artık.
Mutlulukr dilerim onlara haklarinda hyirlii olur insallahAaaaa!! Neden olmasın insallah ... benim de kardeşimin sözü oldu dün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?