- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.841
Yatmak istiyorum yatamıyorum:) kızım dönüp duruyor yatağında,sen nasılsın
2 ye girecek inşallah ama hastayız bu aralar üşütmüşüz atesliyozBende iyiyim cnm kızın kaç yaşında
Oh neguzel canım bende tv buraya takiliyom adam uyudu koltuk da genelde uyumz cok yorgun olduğunda uyuyya kalirTeşekkürler cnm napysun
İyiym cnm eşimle film izledik sonrada masaj yaptı oh iyiyim şu an:)
2 ye girecek inşallah ama hastayız bu aralar üşütmüşüz atesliyoz
Oh neguzel canım bende tv buraya takiliyom adam uyudu koltuk da genelde uyumz cok yorgun olduğunda uyuyya kalir
Esma:) sağol canım inşallah geçer çok nazliyiz hep kucakta duruyor uyku yok ben de hastayım iyice yoruldum bu araGeçmiş olsun cnm ismi ne prensesin
Esma:) sağol canım inşallah geçer çok nazliyiz hep kucakta duruyor uyku yok ben de hastayım iyice yoruldum bu ara
Ben hiç sevmiyorum doktorları yaŞifayı kapmışsınız cnm ailecek doktora görünün bi
Ben hiç sevmiyorum doktorları yaama Allah aratmasin da ellerine de düşürmesin derler ya şu anda tam o durumdayım
Onu her gün götürüyorum şu 3gundur inan,birden ateşi çıkıyor ben de korkarım ateşten havale olur diyeÇocuk için gidin bari cnm bünyeleri narin çunku
İyi gecelerKızlar ben yatıyorum. Iyi geceler
Onu her gün götürüyorum şu 3gundur inan,birden ateşi çıkıyor ben de korkarım ateşten havale olur diyeeşim de kızıyor bana pinpiriklisin diye ama napayım
Hele bi oğlan uyusun benim uyumam kolay. Süt içiyor bakalım uyur kalır birazdan. Seninki de uyur insalah hemen:) hadi ben kaçtımİyi gecelerbenim yerime de uyu:)
Canim bu cocukca degil gelinin eline dusecegine bize gelsin para oo yiyecegine biz yiyelim biz giyelim parayi ona harcanmasin die gelin rahat etmektense biz mutlu olalaim kafasinda oldugu icin asla ogluna parani biriktir demez....!!!Canim senin kaynanan hangi türden Allah askına çocuk gibi davranıyor , onun demesi lazım oğlum birikim yapın eviniz olsun arabanız olsun diye öyle değilmi?? Böyle bir şey sahibi de olamaz , annen doğru söylemiş hakikatli kadınmış helal olsun ...
Evde ölçüyorum 38 çıkıyor,bizim bazı ateş düşürücü suruplara alerjimiz çıktı bı de,fitil kullan dedi doktor ama bilemem bişey olur alet bozuktur deyip soluğu hastanede alıyoruz,belki kötü yapıyorum ama panik var ben de bı de kendimi sakinleştirmeye kalksam ooo:/Geçirebilir çok çıkarsa. Bence sen temkinlisin bu da gzl
İnşallah canım hoşçakalHele bi oğlan uyusun benim uyumam kolay. Süt içiyor bakalım uyur kalır birazdan. Seninki de uyur insalah hemen:) hadi ben kaçtım
Boşver en iyisi doktorun bakmasıEvde ölçüyorum 38 çıkıyor,bizim bazı ateş düşürücü suruplara alerjimiz çıktı bı de,fitil kullan dedi doktor ama bilemem bişey olur alet bozuktur deyip soluğu hastanede alıyoruz,belki kötü yapıyorum ama panik var ben de bı de kendimi sakinleştirmeye kalksam ooo:/
Aynen,sen evlimisin çocuğun varmı?Boşver en iyisi doktorun bakması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?