Haklısın hemde cokk

Inşallah canım bukadar yuksek cikip ta olede olsa yasadi bile deseler yeter allahim bana hikmeti
Ben çok duydum aslında bebeğin down sendromlu olacak denilip sağlıklı doğan, sağlıklı denilip de engelli olan,o yüzden en iyisini Rabbim bilir canım senin yüreğini yakmasin inşallah güzel yorumlar gelir umut olurlar sana

Sağol desteklerin için ama olmuyor.
Ben bu evlilikten ümidimi kestim
Ders çalışma bahanesiyle yanında da yatmycm bu gece.
Kalbim çok kırgın.

Aynen ole ama aldirmiycam korkuyom o vicdani yasayamam ben kalbi atan bebek ben sonlandircam olmaz eşimle konusmadim ama sonuç kötü gelse de dusunuyom aldirmamak

Sağol desteklerin için ama olmuyor.
Ben bu evlilikten ümidimi kestim
Ders çalışma bahanesiyle yanında da yatmycm bu gece.
Kalbim çok kırgın.
Allahim seni duyuyor bizleri kalbimizi bozmayalim. Inşallah birgün bunlara yapilanlara uzaktan bakacaz uzdugimuze demeyecek.

Hayirli geceler kizlar,

Bugün annemdeydim cok güzel vakit gecirdik özlemisim cok.

Arkadaslar 20-30 sayfa okumusumdur belki. Allah hepimize sabir kocalarimiza da akil fikir versin.
Dertlerinizi paylasmissiniz. Insallah tez zamanda düzelir.
Kolay degil biliyorum ama ben pazar günü sadiclik yaptigin geline bakinca kendi halime binlerce sükür ettim. En azindan bizim arkamizda anne babamiz ve ailemiz var o kizcagizin annesi rahmetli olmus babasinlada arasi bozukmus aile zaten varmi yokmu belli degil! Inanirmisiniz oglan tarafini görseniz dügünü herseyi resmen belese getirmis. Daha kiz genc 18 yasinda el yaninda büyümüs damat tarafida firsat bilmis demek.. okadar acidim ki anlatsam aglamaYa baslarim.

Demek istedigim beterin beteri var. Halimize sükür edelim bol bol dua edelim.

Aynen canım ailem şükür arkamda bunları düşündüğüm için şükür ediyom.allah ole insanlari sabir versin korusun ezdirmesin.

Selam kizlar aksam uyumuşum bu sabah okudum bakiyom aksam ic dokme gecesiymiş herkes icini dokup bir nebzede olsa belki nefes alabilmiştir insallah sikintilar dertler hastaliklar zamanla ďahada duzelecek ve bugunu hatirlayinca şukretcez ( Her gecenin karanligi ertesi gun yine sabahin aydinligiyla uyandirir o yuzden bugun daha guzel olur hepimiz icin .amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…