- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.861
Aynen,sen evlimisin çocuğun varmı?
Evliliğin keyfini çıkarın bol bolEvliyim çocuk yok
Olduğu kadar artk cnmEvliliğin keyfini çıkarın bol bol
Okudum şimdi canım ümidimizi kaybetmiyoruz, Allah büyükKonu açtım bakalim inşallah benim gibi yasayan vardir bir umut iste
Haklısın hemde cokkKizlar bugun esimle hem kurban hemde bebegimize halen bisey almadigimizi konustum
Kurban için biriktirelim dedim.
Bebeğin de bir sürü ihtiyacı var dedim saydım.
Bebek arabasını bebek doğunca amcası alçak
Beşiğini babannenesi alcak dedi.
Yanı gidip kafalarına göre alcaklar
Benim ilk çocuğum herşey istediğim gibi olsun kullanışlı olsun istiyorum ama herkes kendi kafasına göre alcak .
Sende gidersin diyor ama ben doğum yapmış halimle nereye gidicem. Ailesi gizli saklı alır zaten.
Biz niye almıyoruz diyorum
Islerimiz bir . Ailem benim onlar alsın Doğum parası odycm ben diyor
Kendi ihtiyaçlarımı söylüyorumhastane için elzem olanları
zaten bir çocuk ben doguruyormusum gibi bir laf etti.
Bende kızdım AÇIKÇASI
Evlenmeyi ailesine güveniyor.
Çocuğu için ailesine güveniyor.
Ben ne istedim de bana bunu demeyi hak gördü
Çevremdekilere bakıyorum. Binbir türlü şey yapıyorlar el üstundeler . Evlendigime pisman ettigini soyledim. Hâlâ sinirliyim çünkü.
Inşallah canım bukadar yuksek cikip ta olede olsa yasadi bile deseler yeter allahim bana hikmetiOkudum şimdi canım ümidimizi kaybetmiyoruz, Allah büyükelinden tutacaktır inşallah
Ben çok duydum aslında bebeğin down sendromlu olacak denilip sağlıklı doğan, sağlıklı denilip de engelli olan,o yüzden en iyisini Rabbim bilir canım senin yüreğini yakmasin inşallahInşallah canım bukadar yuksek cikip ta olede olsa yasadi bile deseler yeter allahim bana hikmeti
Haklısın valla canım ya kıyamam sana üzülme inşallah toplar esin kendini. Ama ben sana diyim bak doğuma kadar çabala. Inan çocuk olunca o iletişim hepten kopar hatta yerini kavgaya bırakır Allah korusun. Çünkü çocuk doğunca ilk zamanlar hatta sonrası bile çok gerginlik oluyor. Uykusuzluk yorgunluk vs girince işin icine
Aynen ole ama aldirmiycam korkuyom o vicdani yasayamam ben kalbi atan bebek ben sonlandircam olmaz eşimle konusmadim ama sonuç kötü gelse de dusunuyom aldirmamakBen çok duydum aslında bebeğin down sendromlu olacak denilip sağlıklı doğan, sağlıklı denilip de engelli olan,o yüzden en iyisini Rabbim bilir canım senin yüreğini yakmasin inşallahgüzel yorumlar gelir umut olurlar sana
Allahim seni duyuyor bizleri kalbimizi bozmayalim. Inşallah birgün bunlara yapilanlara uzaktan bakacaz uzdugimuze demeyecek.Sağol desteklerin için ama olmuyor.
Ben bu evlilikten ümidimi kestim
Ders çalışma bahanesiyle yanında da yatmycm bu gece.
Kalbim çok kırgın.
Aynen canım ailem şükür arkamda bunları düşündüğüm için şükür ediyom.allah ole insanlari sabir versin korusun ezdirmesin.Hayirli geceler kizlar,
Bugün annemdeydim cok güzel vakit gecirdik özlemisim cok.
Arkadaslar 20-30 sayfa okumusumdur belki. Allah hepimize sabir kocalarimiza da akil fikir versin.
Dertlerinizi paylasmissiniz. Insallah tez zamanda düzelir.
Kolay degil biliyorum ama ben pazar günü sadiclik yaptigin geline bakinca kendi halime binlerce sükür ettim. En azindan bizim arkamizda anne babamiz ve ailemiz var o kizcagizin annesi rahmetli olmus babasinlada arasi bozukmus aile zaten varmi yokmu belli degil! Inanirmisiniz oglan tarafini görseniz dügünü herseyi resmen belese getirmis. Daha kiz genc 18 yasinda el yaninda büyümüs damat tarafida firsat bilmis demek.. okadar acidim ki anlatsam aglamaYa baslarim.
Demek istedigim beterin beteri var. Halimize sükür edelim bol bol dua edelim.
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?