- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.881
Sana ve tatli bidikaGünaydın bitterimm B Bitterlokumu
Günaydın canım aynen ole birden döktük icimizi. Tabiki yine hayat devam ediyor konuştukça yasiyon gibi o ani unutumaiyon ama merhametliyiz onlar gibi olamayiz insallah ileriki hayatlarımız güzel olur.Gunaydinn canlarrr
:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallahSana ve tatli bidikada canm
Inşallah kuzum.Bu sabah herkes silkelensin aksam ki derdi sikintiyi dunde biraksin ve kendi hayatini mahvetmesin bu sabah yuzunde tebessumle gulucukle uyansin
Cuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallah
Guatr varya o hamilelerdede çıkıyormuş hormonlarla ilgili onlemini almak için gelisimi etkiliyor gibi bisi iyot eksikligi varmis falan biraz düşmüş bakalim şimdi nasıl bide hapatip b çıktı bende mikrobu oda haftaya aldim randevu enfeksiyon buda tehlikeli onlem almak gerekiyor bebege bulamaması için hamilelikte çıktı hepCuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi
Günaydın canlarımım. Aynen bugün güzel bi gün olsun inşallahhava misss gibi güzel güneşli... ayy şimdi sahilde oturup kahvaltı yapmak vardı. Hafta sonu gideriz artık bizde bugün temizlik yapacağım bakalım benim toto yerinden kalkarsa tabi
Oh en iyisi biraz bak kendine ye ic benim bura küçük uzak bende gitmiyom yakin olsa carsi falanBende kahvaltı yapicam yumurta bitmiş.
Koca kişisi hala yatıyor.
Yumurta getir diyorum yok.
Para alıp dışarda kahvaltı edicem bu sefer tutumluluk bilincine uymucak . Disardaki kahvaltıda aynı çünkü.
Oh en iyisi biraz bak kendine ye ic benim bura küçük uzak bende gitmiyom yakin olsa carsi falan
Canım yaa geçer gider inşallah hepsi Allah şifa versinGuatr varya o hamilelerdede çıkıyormuş hormonlarla ilgili onlemini almak için gelisimi etkiliyor gibi bisi iyot eksikligi varmis falan biraz düşmüş bakalim şimdi nasıl bide hapatip b çıktı bende mikrobu oda haftaya aldim randevu enfeksiyon buda tehlikeli onlem almak gerekiyor bebege bulamaması için hamilelikte çıktı hep
Yavrum sen hamilesin yani boşver şimdi tutumu sen beslen ki bebek de beslensin. Ben hiç yumurta yiyemiyorum yaa inşalalh mide bulantıları geçince yerim bendeBende kahvaltı yapicam yumurta bitmiş.
Koca kişisi hala yatıyor.
Yumurta getir diyorum yok.
Para alıp dışarda kahvaltı edicem bu sefer tutumluluk bilincine uymucak . Disardaki kahvaltıda aynı çünkü.
Bende öyle merkeze uzak oturuyorum. Ne biçim yerse bi bakkal yok yaa ekmek olmayınca aç kaldın resmen. Ben fazla alıp buzluğa atıyorum artık ekmeği. O derece yaniOh en iyisi biraz bak kendine ye ic benim bura küçük uzak bende gitmiyom yakin olsa carsi falan
Yavrum sen hamilesin yani boşver şimdi tutumu sen beslen ki bebek de beslensin. Ben hiç yumurta yiyemiyorum yaa inşalalh mide bulantıları geçince yerim bende
Kacta sinavin. Sen örgün mü okuyorsunAy keşke kendime biraz zaman ayırsam sınav var bugün(
1 de canımKacta sinavin. Sen örgün mü okuyorsun
Adam kalkmıyorsa yakınsa da aç duracağına git al bari canımGeçer canım illaki.
Şimdi onun için aşağıya inmem gerekçek markete gidip almam lazım.
Simitte istiyorum
Yorucu oluyordur senin için örgün. Ne kadar var okulun bitmesine1 de canım
Digeri 2 buçuk gibi
Örgün evet canm
Aminnn insaallah cnmAynen canım ailem şükür arkamda bunları düşündüğüm için şükür ediyom.allah ole insanlari sabir versin korusun ezdirmesin.
Hayirli sabahlarGünaydın canlar:)
Günaydin kuzuGünaydın kizlar
Günaydın canlarımım. Aynen bugün güzel bi gün olsun inşallahhava misss gibi güzel güneşli... ayy şimdi sahilde oturup kahvaltı yapmak vardı. Hafta sonu gideriz artık bizde bugün temizlik yapacağım bakalım benim toto yerinden kalkarsa tabi
Gecmis olsun tatlimGuatr varya o hamilelerdede çıkıyormuş hormonlarla ilgili onlemini almak için gelisimi etkiliyor gibi bisi iyot eksikligi varmis falan biraz düşmüş bakalim şimdi nasıl bide hapatip b çıktı bende mikrobu oda haftaya aldim randevu enfeksiyon buda tehlikeli onlem almak gerekiyor bebege bulamaması için hamilelikte çıktı hep
Allah zihib acikligi versin canimmAy keşke kendime biraz zaman ayırsam sınav var bugün(
Dha ile geçtim canım önünde iki sene var dahaYorucu oluyordur senin için örgün. Ne kadar var okulun bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?