Sana ve tatli bidika da canm
:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallah

Günaydın canlarımım. Aynen bugün güzel bi gün olsun inşallah hava misss gibi güzel güneşli... ayy şimdi sahilde oturup kahvaltı yapmak vardı. Hafta sonu gideriz artık bizde bugün temizlik yapacağım bakalım benim toto yerinden kalkarsa tabi

:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallah
Cuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi

Cuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi
Guatr varya o hamilelerdede çıkıyormuş hormonlarla ilgili onlemini almak için gelisimi etkiliyor gibi bisi iyot eksikligi varmis falan biraz düşmüş bakalim şimdi nasıl bide hapatip b çıktı bende mikrobu oda haftaya aldim randevu enfeksiyon buda tehlikeli onlem almak gerekiyor bebege bulamaması için hamilelikte çıktı hep

Bende kahvaltı yapicam yumurta bitmiş.
Koca kişisi hala yatıyor.
Yumurta getir diyorum yok.
Para alıp dışarda kahvaltı edicem bu sefer tutumluluk bilincine uymucak . Disardaki kahvaltıda aynı çünkü.

Para alıp dışarda kahvaltı edicem bu sefer tutumluluk bilincine uymucak . Disardaki kahvaltıda aynı çünkü.
Oh en iyisi biraz bak kendine ye ic benim bura küçük uzak bende gitmiyom yakin olsa carsi falan

Canım yaa geçer gider inşallah hepsi Allah şifa versin

Yavrum sen hamilesin yani boşver şimdi tutumu sen beslen ki bebek de beslensin. Ben hiç yumurta yiyemiyorum yaa inşalalh mide bulantıları geçince yerim bende

Oh en iyisi biraz bak kendine ye ic benim bura küçük uzak bende gitmiyom yakin olsa carsi falan
Bende öyle merkeze uzak oturuyorum. Ne biçim yerse bi bakkal yok yaa ekmek olmayınca aç kaldın resmen. Ben fazla alıp buzluğa atıyorum artık ekmeği. O derece yani

Yavrum sen hamilesin yani boşver şimdi tutumu sen beslen ki bebek de beslensin. Ben hiç yumurta yiyemiyorum yaa inşalalh mide bulantıları geçince yerim bende

Geçer canım illaki.
Şimdi onun için aşağıya inmem gerekçek markete gidip almam lazım.
Simitte istiyorum

Aynen canım ailem şükür arkamda bunları düşündüğüm için şükür ediyom.allah ole insanlari sabir versin korusun ezdirmesin.
Aminnn insaallah cnm

Günaydın canlar:)
Hayirli sabahlar

Günaydın kizlar
Günaydin kuzu

Bosver ne temizligi kizz. Bende yapmam gerekiyor da simdi kardesim aradi kahavlti hazirla geliyorum diye benimde isime geldi yanii. Sen keyfine bak kuzum canin nezaman isterse ozamab yap

Gecmis olsun tatlim kötü degil dimi hamilelikte guatr?
Ay keşke kendime biraz zaman ayırsam sınav var bugün (
Allah zihib acikligi versin canimm sinavdan sonra kendine mutlaka zaman ayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…