- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.901
Aminnn insaallah cnm
Hayirli sabahlar
Günaydin kuzu
Bosver ne temizligi kizz. Bende yapmam gerekiyor da simdi kardesim aradi kahavlti hazirla geliyorum diye benimde isime geldi yanii. Sen keyfine bak kuzum canin nezaman isterse ozamab yap
Gecmis olsun tatlimkötü degil dimi hamilelikte guatr?
Allah zihib acikligi versin canimmsinavdan sonra kendine mutlaka zaman ayir
Beni unuttun mu kuzu
Canim hayirlisiyla gir sinavlarinaYarın da yine 2 sınav var.
Tek cumartesi günü kaldı bana(
Canım ben 2 gün yapmasam her yer toz oluyor o da beni sinir ediyo gördükçe. Aman zaten dip bucak yapacak halim yok bi süpürge bi toz bitti gittiAminnn insaallah cnm
Hayirli sabahlar
Günaydin kuzu
Bosver ne temizligi kizz. Bende yapmam gerekiyor da simdi kardesim aradi kahavlti hazirla geliyorum diye benimde isime geldi yanii. Sen keyfine bak kuzum canin nezaman isterse ozamab yap
Gecmis olsun tatlimkötü degil dimi hamilelikte guatr?
Allah zihib acikligi versin canimmsinavdan sonra kendine mutlaka zaman ayir
Canım ben 2 gün yapmasam her yer toz oluyor o da beni sinir ediyo gördükçe. Aman zaten dip bucak yapacak halim yok bi süpürge bi toz bitti gitti
Anladım canım hayırlısıyla biter insallah. Benim de açık öğretimden 2 sene kaldı ama dondurdum ben bebekten sonra devam edicemDha ile geçtim canım önünde iki sene var daha
Işte benim de sıkıntım o :) açık pembe bi fayans :)iyi ozamab hemen yaparsin bende hergün süpürge cekmek zorundayim yerler beyaz olunca hersey gözüküyor
Acik pembe fayans miiiIşte benim de sıkıntım o :) açık pembe bi fayans :)
Acele etme canim kendi dr un zaten senin sorunlarini bildigi icin bide diger drlara yenden ugrasmak gereksiz yarin yada diger gun daha iyi olur ve korkma ilac veriyolar troit icin:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallah
Çok haklısın canım bunu hep yapıyoruz. Dolap ağzına kadar dolu ama yiyecek bişey yok derim ben hep. Sonra öyle insanlar aklıma gelip utaniyorumzarifinci aynen kesinlikle stresi atmam lazım
gulse14 inşallah canm ben doğunca dondurcam şimdi çok şükür rahatım
Ilk dönem çok zorlandım..
Bu dönem daha iyiyim
Ama duygusal olarak cabuk etkileniyorm
Kızlar az önce hem fırına hem markete gittim.
Bi amca baya düşkün olduğu da belli simit aldı onu yedi.
Içimden ne kadar şukursuz olduğumuz geçti.
Ben yumurta yok diye çıngar cikariyorum
Insanlar kuru ekmekle kahvaltı yapıyor
Kalkar kalakrGünaydın canlarımım. Aynen bugün güzel bi gün olsun inşallahhava misss gibi güzel güneşli... ayy şimdi sahilde oturup kahvaltı yapmak vardı. Hafta sonu gideriz artık bizde bugün temizlik yapacağım bakalım benim toto yerinden kalkarsa tabi
Evet tedavi edilmezse zarar veriyor ve sen hic bisey anlamiyon ki zaten rahatsiz falanda olmuyon cok duserse de zarar veriyor yukselirsede zarar veriyor ki en cokta rahim ve yumurtaliklara kisirliga kadar anne olmak istersen once guatir tedavisi yapiyolar hamilelikte de duşuk yapmaya neden oluyor o yuzden muhakkak tedavi goruyonCuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi
Anladım canım bende hiç öyle bişey çıkmadığı için bilmiyordumEvet tedavi edilmezse zarar veriyor ve sen hic bisey anlamiyon ki zaten rahatsiz falanda olmuyon cok duserse de zarar veriyor yukselirsede zarar veriyor ki en cokta rahim ve yumurtaliklara kisirliga kadar anne olmak istersen once guatir tedavisi yapiyolar hamilelikte de duşuk yapmaya neden oluyor o yuzden muhakkak tedavi goruyon
Rabbi yessir velatu essir rabbi temmim bill hayr. (Anlami: rabbim kolaylastir zorlastirma rabbim bu isimimde bana hayirlisini ver.) die dua ederk gir sinava insallah guzel geccekAy keşke kendime biraz zaman ayırsam sınav var bugün(
Çok haklısın canım bunu hep yapıyoruz. Dolap ağzına kadar dolu ama yiyecek bişey yok derim ben hep. Sonra öyle insanlar aklıma gelip utaniyorum
Orgun derken ne oluyor ben bilmiyom1 de canım
Digeri 2 buçuk gibi
Örgün evet canm
Tamam kuzum bunu biliyodum ama uygulamiyodym hatırlatmam için sagolRabbi yessir velatu essir rabbi temmim bill hayr. (Anlami: rabbim kolaylastir zorlastirma rabbim bu isimimde bana hayirlisini ver.) die dua ederk gir sinava insallah guzel geccek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?