Yarın da yine 2 sınav var.
Tek cumartesi günü kaldı bana (

Canım ben 2 gün yapmasam her yer toz oluyor o da beni sinir ediyo gördükçe. Aman zaten dip bucak yapacak halim yok bi süpürge bi toz bitti gitti

Canım ben 2 gün yapmasam her yer toz oluyor o da beni sinir ediyo gördükçe. Aman zaten dip bucak yapacak halim yok bi süpürge bi toz bitti gitti
iyi ozamab hemen yaparsin bende hergün süpürge cekmek zorundayim yerler beyaz olunca hersey gözüküyor

zarifinci aynen kesinlikle stresi atmam lazım

gulse14 inşallah canm ben doğunca dondurcam şimdi çok şükür rahatım
Ilk dönem çok zorlandım..
Bu dönem daha iyiyim
Ama duygusal olarak cabuk etkileniyorm

Kızlar az önce hem fırına hem markete gittim.
Bi amca baya düşkün olduğu da belli simit aldı onu yedi.

Içimden ne kadar şukursuz olduğumuz geçti.
Ben yumurta yok diye çıngar cikariyorum
Insanlar kuru ekmekle kahvaltı yapıyor

:) dahiliyeye geldim troit cikti hamilelikte yoktu bakalim duzelmis mi:) bugün doktorum olsaydi kadin ada ugrardim baskasina alayim diye düşündüm birsürü tahlil ugrastirir diye yarin veya persembe cuma giderim insallah
Acele etme canim kendi dr un zaten senin sorunlarini bildigi icin bide diger drlara yenden ugrasmak gereksiz yarin yada diger gun daha iyi olur ve korkma ilac veriyolar troit icin

Çok haklısın canım bunu hep yapıyoruz. Dolap ağzına kadar dolu ama yiyecek bişey yok derim ben hep. Sonra öyle insanlar aklıma gelip utaniyorum

Kalkar kalakr

Cuma günü gidersin artık ona canım. Ben hiç bilmiyorum bu troit zararlı mi yani simdi
Evet tedavi edilmezse zarar veriyor ve sen hic bisey anlamiyon ki zaten rahatsiz falanda olmuyon cok duserse de zarar veriyor yukselirsede zarar veriyor ki en cokta rahim ve yumurtaliklara kisirliga kadar anne olmak istersen once guatir tedavisi yapiyolar hamilelikte de duşuk yapmaya neden oluyor o yuzden muhakkak tedavi goruyon

Anladım canım bende hiç öyle bişey çıkmadığı için bilmiyordum

Ay keşke kendime biraz zaman ayırsam sınav var bugün (
Rabbi yessir velatu essir rabbi temmim bill hayr. (Anlami: rabbim kolaylastir zorlastirma rabbim bu isimimde bana hayirlisini ver.) die dua ederk gir sinava insallah guzel geccek

Çok haklısın canım bunu hep yapıyoruz. Dolap ağzına kadar dolu ama yiyecek bişey yok derim ben hep. Sonra öyle insanlar aklıma gelip utaniyorum

Bende utandım acikcasi.

Ya sis eşleriniz hata yapınca sizi üzünce nasıl davraniyosunuz

Bizimki özür dilemez gönül almaz demiştm ya bunu öğretmek istitorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…