Bende utandım acikcasi.

Ya sis eşleriniz hata yapınca sizi üzünce nasıl davraniyosunuz

Bizimki özür dilemez gönül almaz demiştm ya bunu öğretmek istitorum ona
Ben çekip gidiyorum mutfağa ya da yatak odasına kendi kendime takiliyorum hiç konuşmuyorum ama benim eşim 1 saat bile dayanamaz gelip hemen sarılır. Aynı şekilde o bana küserse ben de onun sevdiği bişey yaparım hemen giderim yanına gülerim. Biz hiç küs kalamıyoruz. Bide ağlayinca da hemen üzülüp geliyolar:)

Ne güzelmiş

Bende öyle yapıyorum salondaysak yatak odasına gidiyorum
Anca dizi bitince geliyor. Geldiginde de hiç konuşmuyor zaten

Anca ben başka yerde yatmaya götürürsem işi o zaman yerine yat diyip kızıyor.
Yine gönül almak yok

Acele etme canim kendi dr un zaten senin sorunlarini bildigi icin bide diger drlara yenden ugrasmak gereksiz yarin yada diger gun daha iyi olur ve korkma ilac veriyolar troit icin
Troit ilaci kullaniyom kontrollere geliyom canim baska doktora aldim kontrol amacli dayanamadım

Seninki de çok gaddarmiş yaa. Ben çok sulu gözüm hemen ağlarım. Hiç kıyamaz o zaman benimki. Ne istersem yapar. Sen hiç ağlıyor musun. Tabi bunu abartmamak lazım :)

Seninki de çok gaddarmiş yaa. Ben çok sulu gözüm hemen ağlarım. Hiç kıyamaz o zaman benimki. Ne istersem yapar. Sen hiç ağlıyor musun. Tabi bunu abartmamak lazım :)
Ağlıyorum nasıl ağlamam.
Bi ağlamaya başlayınca eskilerde aklima grliyor.
Durdurmaiyorum kendimi ama hiç onun yanında ağlamam.

Bazen ağlarken gelir yatmak için
Kafamı kapatır öyle ağlarım.
Ama hiç dönüp bakmaz bile
Üstüne ağlıck ne var der

Valla senin koca benim fikirlerimi aşıyor kuzum. Dünden beri ne desem adamın tepki vereceği bişey bulamadım. Benim eşim de sinirlidir kızınca çok ağır konuşur ama özür dilemeyi bilir gönlümü alır. Çalışırken bile akşama kadar arıyor beni ben kızıyorum artık yeter arama gelince konuşalım diye. Bak aklıma ne geldi. Suya 786 besmele oku aranizin güzel olması için niyet et. Önce sen iç sonra eşine içir

Yapayım canm sen peki sinirlenince ya da normal zamanda ona nasıl davranırsın.

Acaba ben mi yanlış davranıyorum bilmiyorum ki

O zaman canim sende bundan sonra şu aglamayi uzulmeyi bir kenara birak bundan sknra biraz fikir değisikligi yap bakalkm nasil olçak ters etki yapicaksin zaten esin biliyor ama sen şimarma ve daha fazla isteme die boyke davraniyor sende bundan sinra sabahlari kalkip kafaya takmiycan guzek giyincen makyajini yapcan parfumunu surcen kendine ozen gostercen bir bekar genc kiz edasiyla mutlu olmaya calis gulucen ama ona sen nie neden die hic bisey sorup istekte bulunmiycan tel acip disariya cikcam de hayatim ihtiyacim var alisveris yapcam de ve aksam hani tv izliyor yaa sende arkaş veya komsu varsa çagir eve cay icin sohbet edin veya sen git aksamlara onun yakininda oturma oo tv izliyir die sen sikildigjni belli etme ve kendini ugrastiracak seyler bul onunda gozune girmesini sagla ama bu surecte de sakin uzuluo moral bozuklugu yok hep motuvasyon tam gaz ve kendinden cok emin edasiyla hir kac hafta biyle davran bakalim fark etcekmi vede bakalim o zaman oo sana yaklasiyomu adam desin nie konusmuyon jie birlikte yaomiyoruz die bir dene bakalim

Yapayım canm sen peki sinirlenince ya da normal zamanda ona nasıl davranırsın.

Acaba ben mi yanlış davranıyorum bilmiyorum ki
Kuzum ben hep güler yüzlüyum eşime karşı o isten gelince öper sarılırım. O duşa girer zaten hemen ben gider kıyafetlerini hazırlarım sonra yemeği hazırlarım yeriz. Tabi yemek yerken çenem durmaz o gün neler yaptım mesela annemle ne konuştum falan onları bile anlatırım. O da bana anlatır. Canı sıkkınsa teselli ederim. Sonra çay yaparım birlikte tv izleriz. Çoğunlukla dizilerle dalga geçeriz. Sonra o bazen erken yatar bazen birlikte yatarız. Yani benim de ekstra yaptığım bişey yok ama erkekler çocuk gibi hep simartilmak ister. Sen ona o ilgiyi ver ki o da sana istediğin ilgiyi versin. Sen özür dilemeyi bil ki o da öğrensin

Canım benim kiyamam sana keske çocuk olmasa degismez bu adam be baksana sana yapilanlar neler yasamissin sende kuzum

Bunları bende yaptım ama hiç fayda görmedim olumlu olarak..

Canım onu da denedim bir ara.
Zaten eve geldiğimizde farklı odalarda oluruz genelde. Ben tv izlemeyi sevmem.
Bu ara sinavlarim da var zaten

Dışarı çıkarken tesetturluym evde giyinirim süslenirim kendime kısa bi elbise aldım mesela onu giydim. Ne gereksiz bişey bu diyor.

Onun için süslenmeyi çok uzun zmaan önce bıraktım.
Kendim için eve gelince süsleniyorum canım isterse.

Akşam vakti komşuya da gidemem canm eve geç geliyoruz

Kuzucum senin eşin kaç yaşında. Valla ben bi eşofman giysem benimki daha bol bişey yok mu diye kızıyor. Hep tayt giyerim kışın yazında şort elbise falan. Seninki gerçekten ilginç bi adam. Ama karakteri öyle belki de

Bizde seni canım ❤

Bende evde hep tayt giyerim canm yazında elbise tarzı.
Karakteri sessiz ama baskalariyla gayet güzel muhabbetler edebiliyor.

27 yaşına girdi

Dün artık elbiseye öyle diyince
Dedimki birgün bensiz git bana begendigin tarz kıyafet al
Merak ediyorum hoşlandığın tarzı dedim.
Çok uyanıksın dedi.

Oysa denesin en azından zevkini görmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…