- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.941
Normalde aldigin kıyafetleri eşinle alsan onun da fikrini alsan da olur. Hem biseyler paylaşmış olursunuz. Benim eşim de dışarda sessiz sakin bi insan evde deli dolu dışardan görenlere anlatsam inanmazlar asla. Herkes farklı işte canım inşallah aranız çok güzel olurBende evde hep tayt giyerim canm yazında elbise tarzı.
Karakteri sessiz ama baskalariyla gayet güzel muhabbetler edebiliyor.
27 yaşına girdi
Dün artık elbiseye öyle diyince
Dedimki birgün bensiz git bana begendigin tarz kıyafet al
Merak ediyorum hoşlandığın tarzı dedim.
Çok uyanıksın dedi.
Oysa denesin en azından zevkini görmüş olurum
786 defa besmele cek demissin euzubillahir mineysatani racim bismilahi rahmani rahim diyerek mi yoksa sadeve bismillahi rahmani rahim yeter miValla senin koca benim fikirlerimi aşıyor kuzum. Dünden beri ne desem adamın tepki vereceği bişey bulamadım. Benim eşim de sinirlidir kızınca çok ağır konuşur ama özür dilemeyi bilir gönlümü alır. Çalışırken bile akşama kadar arıyor beni ben kızıyorum artık yeter arama gelince konuşalım diye. Bak aklıma ne geldi. Suya 786 besmele oku aranizin güzel olması için niyet et. Önce sen iç sonra eşine içir
Normalde aldigin kıyafetleri eşinle alsan onun da fikrini alsan da olur. Hem biseyler paylaşmış olursunuz. Benim eşim de dışarda sessiz sakin bi insan evde deli dolu dışardan görenlere anlatsam inanmazlar asla. Herkes farklı işte canım inşallah aranız çok güzel olur
Sadece besmele canım. 786 tane olacak tam786 defa besmele cek demissin euzubillahir mineysatani racim bismilahi rahmani rahim diyerek mi yoksa sadeve bismillahi rahmani rahim yeter mi
Valla gülüm Allah kolaylık versin sanaCanım eşim müsait olmuyor gün içinde vakit ayıramıyor
Ben denk geldikçe alıyorum
Aldığım herşeye bahane buluyor laf olsun diye gıcık etmek için
Mağazaya gittiğimizde de ben karışmam istediğini al diyor.fikir belirtmedigi için bi ise yaramış olmuyor yani alışveriş yapmamız.
Yoruldun dimi yat dinlen kuzum bişey yapma sakınHeryerim agriyor hastane mahvediyor insani.
Valla gülüm Allah kolaylık versin sana
Ay kızlar bdv de bir konu okudum çok güldümr
Kadin kaynanasını sevmiyomus.
Çocuk yapmak içinde kaynanin elden ayaktan düşmesini bekliyomus.
Çünkü çocuk bakma bahanesiyle ona gelirmiş
T Tatlianne20gulse14 B Bitterlokumu zarifinci
Temizlik şimdi bitti benim bende bittim azıcık iş yaptım hemen baş ağrısı tuttu. Sen nasilsin canımNasılsınız:)
e yok yani yaa bazıları da çok abartıyor artik
Bazıları kaynanası eşinin resmini ekrana koymuş yok whatsapp a koymuş diye bile neler saydırıyor. Çok şaşırıyorum öyle olanlara. Valla ben kaynanamı çok seviyorum. Ama eşimin annanesine ve dayılarına gıcığım orası ayrı meseleAynen... ya:ed
Belki sen ondan önce olcen
Çocuğun olmaycak belki.
Bin türlü ihtimal vard
Bazıları kaynanası eşinin resmini ekrana koymuş yok whatsapp a koymuş diye bile neler saydırıyor. Çok şaşırıyorum öyle olanlara. Valla ben kaynanamı çok seviyorum. Ama eşimin annanesine ve dayılarına gıcığım orası ayrı mesele
Normal karsiliyom artık bunlari:))))) çeken bilirAy kızlar bdv de bir konu okudum çok güldümr
Kadin kaynanasını sevmiyomus.
Çocuk yapmak içinde kaynanin elden ayaktan düşmesini bekliyomus.
Çünkü çocuk bakma bahanesiyle ona gelirmiş
T Tatlianne20gulse14 B Bitterlokumu zarifinci
Normal karsiliyom artık bunlari:))))) çeken bilir
Mesela benim o esim wapsab profilj yapamaz annesinin korkusundan engelliyor bikere kusken koymuştu duruyordu degistirmis bende aynı foto 2 3 senedir duruyor değiştiriyordim kiskaniyordu esimede laf çarpıyordu millet anasinin babasinin fotosunu koyuyor. Diye halbuki kendi face instgram wapsab zehir gibi biliyor asiklar gibi fotolat koyuyor onun yüzünden sosyal medyasında uzağım wapsab engelledi beni allahtan aç demedim cunki cevrim içimi degilmi kontrol edip laf sokuyordu amannBazıları kaynanası eşinin resmini ekrana koymuş yok whatsapp a koymuş diye bile neler saydırıyor. Çok şaşırıyorum öyle olanlara. Valla ben kaynanamı çok seviyorum. Ama eşimin annanesine ve dayılarına gıcığım orası ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?