Normalde aldigin kıyafetleri eşinle alsan onun da fikrini alsan da olur. Hem biseyler paylaşmış olursunuz. Benim eşim de dışarda sessiz sakin bi insan evde deli dolu dışardan görenlere anlatsam inanmazlar asla. Herkes farklı işte canım inşallah aranız çok güzel olur

786 defa besmele cek demissin euzubillahir mineysatani racim bismilahi rahmani rahim diyerek mi yoksa sadeve bismillahi rahmani rahim yeter mi

Canım eşim müsait olmuyor gün içinde vakit ayıramıyor
Ben denk geldikçe alıyorum
Aldığım herşeye bahane buluyor laf olsun diye gıcık etmek için

Mağazaya gittiğimizde de ben karışmam istediğini al diyor.fikir belirtmedigi için bi ise yaramış olmuyor yani alışveriş yapmamız.

Valla gülüm Allah kolaylık versin sana

Aynen... ya:ed
Belki sen ondan önce olcen
Çocuğun olmaycak belki.
Bin türlü ihtimal var d
Bazıları kaynanası eşinin resmini ekrana koymuş yok whatsapp a koymuş diye bile neler saydırıyor. Çok şaşırıyorum öyle olanlara. Valla ben kaynanamı çok seviyorum. Ama eşimin annanesine ve dayılarına gıcığım orası ayrı mesele

Ay biz de o yokta
Ben birkere eşimle yeni evliyiz foto attım diye kaynanama gelin seni çatlatmak için foto atmış demişler diye bana engelle foto atma bir yere demişti.

Mesela benim o esim wapsab profilj yapamaz annesinin korkusundan engelliyor bikere kusken koymuştu duruyordu degistirmis bende aynı foto 2 3 senedir duruyor değiştiriyordim kiskaniyordu esimede laf çarpıyordu millet anasinin babasinin fotosunu koyuyor. Diye halbuki kendi face instgram wapsab zehir gibi biliyor asiklar gibi fotolat koyuyor onun yüzünden sosyal medyasında uzağım wapsab engelledi beni allahtan aç demedim cunki cevrim içimi degilmi kontrol edip laf sokuyordu amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…