- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.961
AynenMesela benim o esim wapsab profilj yapamaz annesinin korkusundan engelliyor bikere kusken koymuştu duruyordu degistirmis bende aynı foto 2 3 senedir duruyor değiştiriyordim kiskaniyordu esimede laf çarpıyordu millet anasinin babasinin fotosunu koyuyor. Diye halbuki kendi face instgram wapsab zehir gibi biliyor asiklar gibi fotolat koyuyor onun yüzünden sosyal medyasında uzağım wapsab engelledi beni allahtan aç demedim cunki cevrim içimi degilmi kontrol edip laf sokuyordu amann
Sendeki kaynananin başka bi boyutu. O ne kız öyle abooooMesela benim o esim wapsab profilj yapamaz annesinin korkusundan engelliyor bikere kusken koymuştu duruyordu degistirmis bende aynı foto 2 3 senedir duruyor değiştiriyordim kiskaniyordu esimede laf çarpıyordu millet anasinin babasinin fotosunu koyuyor. Diye halbuki kendi face instgram wapsab zehir gibi biliyor asiklar gibi fotolat koyuyor onun yüzünden sosyal medyasında uzağım wapsab engelledi beni allahtan aç demedim cunki cevrim içimi degilmi kontrol edip laf sokuyordu amann
Ilginç valla bu insanlar yaaAy biz de o yokta
Ben birkere eşimle yeni evliyiz foto attım diye kaynanama gelin seni çatlatmak için foto atmış demişler diye bana engelle foto atma bir yere demişti.
Bizimki kendi surekli aktif biliyor esim kullanır face senede bir paylaşır cok foto koymaz birkere arkadaslariyla beraber paylasmis bende bilmiyom kullanmadigim için heryerden engellemis biz nisbet yapiyomusuz bisiler allah akıl versin seytani seylerden uzağım ilgilenmiyom artik ole face hiç bisi keyfim yokAynen
Bende bişey paylaşsam ona haber veriyorlar.
O da bana soruyor
Bişey mi var
Bunu kim3 dedin
Bizden çok geziyonuz falan diye.
Engellemiştim haber ucuranlari
Benim kv tam tersi gidin gezin diyor. Eşime kadın bunalıyor evde gezdir diyor. Bana mesela bi şeylerin resmini atıyor söyle alsın sana diyor eşim için. Tabi kimse dört dörtlük değil ama bu konularda çok iyi benimkiAynen
Bende bişey paylaşsam ona haber veriyorlar.
O da bana soruyor
Bişey mi var
Bunu kim3 dedin
Bizden çok geziyonuz falan diye.
Engellemiştim haber ucuranlari
Hiç sorma alttan almazsam cingenlik olurdu. Ama suyuna gittigim için azcık anne kız gibi goren senden iyisi yok bunlar gectim artik.Sendeki kaynananin başka bi boyutu. O ne kız öyle aboooo
Benim de yok kuzum sadece whatsapp var benim bide buraya takiliyorum hiç de bi yokluk hissetmiyorum hayatimdaBizimki kendi surekli aktif biliyor esim kullanır face senede bir paylaşır cok foto koymaz birkere arkadaslariyla beraber paylasmis bende bilmiyom kullanmadigim için heryerden engellemis biz nisbet yapiyomusuz bisiler allah akıl versin seytani seylerden uzağım ilgilenmiyom artik ole face hiç bisi keyfim yok
Sen 4 senede huyunu öğrenmişsin idare ediyorsun artık bi şekilde ama kendini çok da yıpratma başkaları için canımHiç sorma alttan almazsam cingenlik olurdu. Ama suyuna gittigim için azcık anne kız gibi goren senden iyisi yok bunlar gectim artik.
Aynen bende arkadaşça wapsab olmasa da olur bir yakin arkadaş vardı onuda kiskandilar esimi doldurmus ne konuşturan adam konusma der oldu oda evli istanbula gelin gitti birtane dert ortagim vardı kestim arada gizli konuşurum onlan kimse kalmadi şimdi buraya takiliyomSen 4 senede huyunu öğrenmişsin idare ediyorsun artık bi şekilde ama kendini çok da yıpratma başkaları için canım
Duymadim desem nersen istediler onu hastanede sordun mu hiçKızlar ya iq testi nerede yapılır acaba?
Allah akil fikir versin sen boyke dusunursen yaa allah kayanan olunce sana evlat vermesse nenolcak tuafffAy kızlar bdv de bir konu okudum çok güldümr
Kadin kaynanasını sevmiyomus.
Çocuk yapmak içinde kaynanin elden ayaktan düşmesini bekliyomus.
Çünkü çocuk bakma bahanesiyle ona gelirmiş
T Tatlianne20gulse14 B Bitterlokumu @zarifinci
Zeka testi galiba hastaneye sorcanKızlar ya iq testi nerede yapılır acaba?
Benim yaşadığım yerde pek arkadaşım yok bütün arkadaşlarım izmirde nerdeyse her gün biriyle bi şekilde konuşuyorum ben aramasam onlar arar. Ama dost görmüyorum kimseyi kendime. Kimseye derdimi anlatmam o yüzden onlar anlatır dinlerim ama ben anlatmam. Onlar da beni dört dörtlük yaşıyorum sanırAynen bende arkadaşça wapsab olmasa da olur bir yakin arkadaş vardı onuda kiskandilar esimi doldurmus ne konuşturan adam konusma der oldu oda evli istanbula gelin gitti birtane dert ortagim vardı kestim arada gizli konuşurum onlan kimse kalmadi şimdi buraya takiliyom
Bu cocukluk ayni mahallede yasadiklarimi biliyor herseyi gordu duydu ozel hayati anlatmam ama kayinvalide bilir bende onun uzakta annemle anlatmadimi ona derdim ama asla kotu yere birak hep güzel konuşurduk bende ona sabır düzelecek bura yokken ama şimdi yok odaBenim yaşadığım yerde pek arkadaşım yok bütün arkadaşlarım izmirde nerdeyse her gün biriyle bi şekilde konuşuyorum ben aramasam onlar arar. Ama dost görmüyorum kimseyi kendime. Kimseye derdimi anlatmam o yüzden onlar anlatır dinlerim ama ben anlatmam. Onlar da beni dört dörtlük yaşıyorum sanır
Olsun üzülme biz varızBu cocukluk ayni mahallede yasadiklarimi biliyor herseyi gordu duydu ozel hayati anlatmam ama kayinvalide bilir bende onun uzakta annemle anlatmadimi ona derdim ama asla kotu yere birak hep güzel konuşurduk bende ona sabır düzelecek bura yokken ama şimdi yok oda
ayy biran guldurdun :) beni dayi ve ananae die okuyuncaBazıları kaynanası eşinin resmini ekrana koymuş yok whatsapp a koymuş diye bile neler saydırıyor. Çok şaşırıyorum öyle olanlara. Valla ben kaynanamı çok seviyorum. Ama eşimin annanesine ve dayılarına gıcığım orası ayrı mesele
Boşverdim artık:)Olsun üzülme biz varız
Ya ben kızımı götürdüm sabah ateşi inmedi, gelmişken bakarlarsa diye kadın doğum bölümüne geçtim,bı doktor baktı sağolsun randevusuz falan ama elimde kistin ne olduğu büyüklüğü ile ilgili kağıt yok ne kisti bilmiyorum yarın tekrar gel hemen almam lazım dedi,çok akıllı ben de tamam dedim çıktım geldim,burda size yazmasam bı iki kişiye daha sormasam gitcem yarın artık nedir ne değildir bilmeden
Hangi saatime denk geldi de ben böyle kaldım anlamıyorum ya
Ben kac gündür bakmıyorum bdv rejimine girdim ..Allah akil fikir versin sen boyke dusunursen yaa allah kayanan olunce sana evlat vermesse nenolcak tuafff
Kaynana fobisi varsa demek..ayy biran guldurdun :) beni dayi ve ananae die okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?