Aynen
Bende bişey paylaşsam ona haber veriyorlar.
O da bana soruyor
Bişey mi var
Bunu kim3 dedin
Bizden çok geziyonuz falan diye.
Engellemiştim haber ucuranlari

Sendeki kaynananin başka bi boyutu. O ne kız öyle aboooo

Aynen
O da bana soruyor
Bişey mi var
Bunu kim3 dedin
Bizimki kendi surekli aktif biliyor esim kullanır face senede bir paylaşır cok foto koymaz birkere arkadaslariyla beraber paylasmis bende bilmiyom kullanmadigim için heryerden engellemis biz nisbet yapiyomusuz bisiler allah akıl versin seytani seylerden uzağım ilgilenmiyom artik ole face hiç bisi keyfim yok

Aynen
O da bana soruyor
Bişey mi var
Bunu kim3 dedin
Benim kv tam tersi gidin gezin diyor. Eşime kadın bunalıyor evde gezdir diyor. Bana mesela bi şeylerin resmini atıyor söyle alsın sana diyor eşim için. Tabi kimse dört dörtlük değil ama bu konularda çok iyi benimki

Benim de yok kuzum sadece whatsapp var benim bide buraya takiliyorum hiç de bi yokluk hissetmiyorum hayatimda

Hiç sorma alttan almazsam cingenlik olurdu. Ama suyuna gittigim için azcık anne kız gibi goren senden iyisi yok bunlar gectim artik.
Sen 4 senede huyunu öğrenmişsin idare ediyorsun artık bi şekilde ama kendini çok da yıpratma başkaları için canım

Sen 4 senede huyunu öğrenmişsin idare ediyorsun artık bi şekilde ama kendini çok da yıpratma başkaları için canım
Aynen bende arkadaşça wapsab olmasa da olur bir yakin arkadaş vardı onuda kiskandilar esimi doldurmus ne konuşturan adam konusma der oldu oda evli istanbula gelin gitti birtane dert ortagim vardı kestim arada gizli konuşurum onlan kimse kalmadi şimdi buraya takiliyom

Benim yaşadığım yerde pek arkadaşım yok bütün arkadaşlarım izmirde nerdeyse her gün biriyle bi şekilde konuşuyorum ben aramasam onlar arar. Ama dost görmüyorum kimseyi kendime. Kimseye derdimi anlatmam o yüzden onlar anlatır dinlerim ama ben anlatmam. Onlar da beni dört dörtlük yaşıyorum sanır

Bu cocukluk ayni mahallede yasadiklarimi biliyor herseyi gordu duydu ozel hayati anlatmam ama kayinvalide bilir bende onun uzakta annemle anlatmadimi ona derdim ama asla kotu yere birak hep güzel konuşurduk bende ona sabır düzelecek bura yokken ama şimdi yok oda

Olsun üzülme biz varız

ayy biran guldurdun :) beni dayi ve ananae die okuyunca

Allah akil fikir versin sen boyke dusunursen yaa allah kayanan olunce sana evlat vermesse nenolcak tuafff
Ben kac gündür bakmıyorum bdv rejimine girdim ..ama rejimde de böyle tatlardan mahrum kalıyor insan bazen.. devam ediyor.mu? Linkini atsana bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…