- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.981
E benim de sıkıntım onlar ne yapayım :)ayy biran guldurdun :) beni dayi ve ananae die okuyunca
Illaki birilerinden çekiyoz yaaa nasil kurtuluncak :)E benim de sıkıntım onlar ne yapayım :)
Rabbim nezamn alirsa canlarimizi:))Illaki birilerinden çekiyoz yaaa nasil kurtuluncak :)
Valla eşim razı olsa şu yerden taşınsak kurtuluruz da biz. Benim eşim annesinden babasından çok annane ve dayisina bağlı. Bundan 7 8 ay önce kadar izmire taşınacaktık ordan ev bile tuttuk koli falan ayarladık evi toplamak için izin vermediler. Eşim de ailemi ezemem ben dedi oturduk totomuzun üzerine. Boşanma noktasına geldik yinede yok dediler. Amann neler neler anlatsam dağ olurIllaki birilerinden çekiyoz yaaa nasil kurtuluncak :)
Canım benim yaaa kiyamam bize vallaha.Valla eşim razı olsa şu yerden taşınsak kurtuluruz da biz. Benim eşim annesinden babasından çok annane ve dayisina bağlı. Bundan 7 8 ay önce kadar izmire taşınacaktık ordan ev bile tuttuk koli falan ayarladık evi toplamak için izin vermediler. Eşim de ailemi ezemem ben dedi oturduk totomuzun üzerine. Boşanma noktasına geldik yinede yok dediler. Amann neler neler anlatsam dağ olur
Öyle de olur canim...iyi demişsinBende evde hep tayt giyerim canm yazında elbise tarzı.
Karakteri sessiz ama baskalariyla gayet güzel muhabbetler edebiliyor.
27 yaşına girdi
Dün artık elbiseye öyle diyince
Dedimki birgün bensiz git bana begendigin tarz kıyafet al
Merak ediyorum hoşlandığın tarzı dedim.
Çok uyanıksın dedi.
Oysa denesin en azından zevkini görmüş olurum
Baskalarinin ev deki sorunlarina çomak sokmaya ne kadar meraklilar birakkn herkes kendi hayatini yaşasin sonra anlaşamiyolar diolar biz temeli sarsiyoz demiyolardaValla eşim razı olsa şu yerden taşınsak kurtuluruz da biz. Benim eşim annesinden babasından çok annane ve dayisina bağlı. Bundan 7 8 ay önce kadar izmire taşınacaktık ordan ev bile tuttuk koli falan ayarladık evi toplamak için izin vermediler. Eşim de ailemi ezemem ben dedi oturduk totomuzun üzerine. Boşanma noktasına geldik yinede yok dediler. Amann neler neler anlatsam dağ olur
Aynen canım çok haklisinBaskalarinin ev deki sorunlarina çomak sokmaya ne kadar meraklilar birakkn herkes kendi hayatini yaşasin sonra anlaşamiyolar diolar biz temeli sarsiyoz demiyolarda
Ben senin esmer biri olduğunu tahmin etmiştim canim.Allah daim etsin berberliğinizi kıskananlar catlasin.. Sağlıklı mutlu günler insallah...Profil koydum besdakkalina benle eşim
2 sene olmuştur bu fotoProfil koydum besdakkalina benle eşim
Esmer kiz olegorundugune bakma orda aydinlikli cikmis:)Ben senin esmer biri olduğunu tahmin etmiştim canim.Allah daim etsin berberliğinizi kıskananlar catlasin.. Sağlıklı mutlu günler insallah...
Fotoyu geldin görünce Allah mutlu etsin inşallah hepProfil koydum besdakkalina benle eşim
Memleket nere bacim guney dogu dogu tarafina benziyonEsmer kiz olegorundugune bakma orda aydinlikli cikmis:)
Sağol kuzum benim:) hepimizi mutlu mesut etsinFotoyu geldin görünce Allah mutlu etsin inşallah hep
Doguluk var bende erzurum ben eşim bartınMemleket nere bacim guney dogu dogu tarafina benziyon
Bu da çok guzelmis bayıldımBuda gelinlik halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?