- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.001
Bende öyle diyecektim doğululara benziyorsunDoguluk var bende erzurum ben eşim bartın
Aynen sessizler...Kaldır fotolarini bu ara erkek üye çok :)
Hic fark etmez heryer ayni benim icin nereli olursan ol insan olduktan sonra hic onemli degil evet guzel gelin olmussun canmDoguluk var bende erzurum ben eşim bartın
Kaldirdim kuzum biliom koymuyom :)Kaldır fotolarini bu ara erkek üye çok :)
Tabiiki önemli olan insan olmasıHic fark etmez heryer ayni benim icin nereli olursan ol insan olduktan sonra hic onemli degil evet guzel gelin olmussun canm
Evden alma oldu ışte kinam oldu düğün falan olmadi guzeldi huzur olsun da yetrrHic fark etmez heryer ayni benim icin nereli olursan ol insan olduktan sonra hic onemli degil evet guzel gelin olmussun canm
Aynen ama annem bilir babam bilmez annem ankarali babam dil bilmediginden bizde bilmiyoz ankaraya zamaninda göçmüş atalar koy bilmezlerHic fark etmez heryer ayni benim icin nereli olursan ol insan olduktan sonra hic onemli degil evet guzel gelin olmussun canm
Gecen erkek kardesim 14yaşinda gelmis abla erkeklerde kk uye olabilir mi die soruyor nie dedim bir erkek hocalari surekli burayi takip ediyirmuş
Aynen canim mutluluk olduktan sonra hersey guzelEvden alma oldu ışte kinam oldu düğün falan olmadi guzeldi huzur olsun da yetrr
Hayirlisi olsun canimEvden alma oldu ışte kinam oldu düğün falan olmadi guzeldi huzur olsun da yetrr
Aaaa!!!! İnanmıyorumne güldüm be
Amin canım benimHayirlisi olsun canim
Ben sokkk!!Gecen erkek kardesim 14yaşinda gelmis abla erkeklerde kk uye olabilir mi die soruyor nie dedim bir erkek hocalari surekli burayi takip ediyirmuş
Neye bakiyorlarsa acepAaaa!!!! İnanmıyorum
Sadece bugün 3 tanesini sutladikGecen erkek kardesim 14yaşinda gelmis abla erkeklerde kk uye olabilir mi die soruyor nie dedim bir erkek hocalari surekli burayi takip ediyirmuş
Ya: ))) okuzlerSadece bugün 3 tanesini sutladik
Belki ağa bir balık takılır diye bakarlarNeye bakiyorlarsa acep
Evli falan dinlemiyorlar bozuldu..Belki ağa bir balık takılır diye bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?