- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.021
Aynen canım ya!!!Evli falan dinlemiyorlar bozuldu..
Kan temiz çıktı dahiliyedeki ilc iyi gelmis kadin doguma baya var galiba beklesem mi gitsmmi skldim ya burdanAynen canım ya!!!
Neyin linkini canimBen kac gündür bakmıyorum bdv rejimine girdim ..ama rejimde de böyle tatlardan mahrum kalıyor insan bazen.. devam ediyor.mu? Linkini atsana bakayım...
İyiyim cnm bende yemeği koydum ocağaTemizlik şimdi bitti benim bende bittim azıcık iş yaptım hemen baş ağrısı tuttu. Sen nasilsin canım
Canim gitmeyecem demiştinKan temiz çıktı dahiliyedeki ilc iyi gelmis kadin doguma baya var galiba beklesem mi gitsmmi skldim ya burdan
Aman iyi canim ..peki ne kistiymiş söyledimi birşeyMerhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim
Geçmiş olsun canimAman iyi canim ..peki ne kistiymiş söyledimi birşey
Bdv bölümünde bir konu açılmış da onun canimNeyin linkini canim
Son anda aldım birine kontrol içinCanim gitmeyecem demiştin
İyi peki bekliyonmu halen !!!Son anda aldım birine kontrol için
Girdim şimdi çıktım otobus bekliyomİyi peki bekliyonmu halen !!!
Girdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Allahım sen büyüksün !!Girdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Aynen kuzum benim bana kendini kaptirma baska gebelik için de folic yazdi sonlandirilir diye güzelce anlatti herseyiniAllahım sen büyüksün !!
Hımm.. demek öyleAynen kuzum benim bana kendini kaptirma baska gebelik için de folic yazdi sonlandirilir diye güzelce anlatti herseyini
Yok demedi sormadim ki ayin 10nunda kendi doktoruma iyice dicem oluyor bole heral ya gen yada normal bisi bilmiyomHımm.. demek öylepeki neden böyle olurmus acaba bunun hakkında bisey dedimi ...!!!
Bende hazırladım ama daha pişirmedim. Bezelye yemeği ve bulgur pilavı yapacağımİyiyim cnm bende yemeği koydum ocağa
Profil koydum besdakkalina benle eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?