- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.041
Bir ara koyarim kaldiririmAa ben göremedim kız neyse sağlık olsun :)
Güzel duruyor canim begendim
Bizde seni seviyoruz canimGünaydın canlarim .. dün telefon aniden kapanınca açamadım birdaha ... neler kaçırmışım diye onları okuyum dediydim ..
“Hayat iste bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz bugünümüze şükürler olsun....”
Seviyorum sizleri
Ay kızlar bdv de bir konu okudum çok güldümr
Kadin kaynanasını sevmiyomus.
Çocuk yapmak içinde kaynanin elden ayaktan düşmesini bekliyomus.
Çünkü çocuk bakma bahanesiyle ona gelirmiş
T Tatlianne20gulse14 @Bitterlokumu zarifinci
Iyim tatlim sen nasilsinnNasılsınız:)
Ben sabahtan hastanelerde geçti otobus bekliyomKardesim sabah aradi abla kahvalti hazirla geliyorum diye. Yaninda da arkadasini getirmis
Iyi oldu valla geldikleri bende 2 yudum bisey yemis oldum
Simdi esim gelir yemegim ocakta
Siz neler yaptiniz
Nasil durumun canim? Insallah haberler iyidir.Ben sabahtan hastanelerde geçti otobus bekliyom
Güzel ama aşırı gösteriyor her şeyi. Ama temiz olunca da güzel parlıyorGüzel duruyor canim begendiminanirim benimde öyle maleseff
Bizde seni seviyoruz canim
delirmis bu millet yaa
Okurum az sonra yorumlari
Iyim tatlim sen nasilsinn
Basa gelen cekilir canim. Bende pisman oldum beyaz aldigima ama dedigin gibi temizleyince mikemmel duruyorGüzel ama aşırı gösteriyor her şeyi. Ama temiz olunca da güzel parlıyor
Benim ev kira o yüzden bi gün burdan taşınırsam kurtulcam inşallah :)Basa gelen cekilir canim. Bende pisman oldum beyaz aldigima ama dedigin gibi temizleyince mikemmel duruyor
Dahiliye vardi canım ona geldim kendi doktorum yoktu baskasina aldim sonucumu beklerken girerim diye girdim oda dedi anlattim nededini ilerlemismi diye kontrole geldim deidm doktorum yok kafa bogaz ödem var dedi ense kalinligi var dedi sıkıntılı normal degil dedim sonucum bir aya cikacak deidm normal gozukmuor dedi bisi diyemem boleleri ya oluyor kalbi duruyor yada anormallik oluyor dedi cinsiyeti sordum tahmini kız gibi dediNasil durumun canim? Insallah haberler iyidir.
Sayfalari üstünden gecerek okudum kacirmis olabilirim cnm kusura bakma
Olabilir cnmYok demedi sormadim ki ayin 10nunda kendi doktoruma iyice dicem oluyor bole heral ya gen yada normal bisi bilmiyom
Inşallah canim inşallah ole olur korkuom bir yandan doktor zor dedi bende dedim almak istemezsem dedim cunki istemiyom dedim bakmasi zor üzülürsun sen bilirsin dediT Tatlianne20 kuzum üzülme sen inşallah yinede sağlıkla doğar bebeğin. Allahtan umut kesilmez. Vardır Rabbimin bi bildiği.
Bende hazırladım ama daha pişirmedim. Bezelye yemeği ve bulgur pilavı yapacağım
Güzel duruyor canim begendiminanirim benimde öyle maleseff
Bizde seni seviyoruz canim
delirmis bu millet yaa
Okurum az sonra yorumlari
Iyim tatlim sen nasilsinn
Allah sana doğru yolu göstersin canım. Çok zor bi karar. Allah yardımcın olsunInşallah canim inşallah ole olur korkuom bir yandan doktor zor dedi bende dedim almak istemezsem dedim cunki istemiyom dedim bakmasi zor üzülürsun sen bilirsin dedi
Iyi ozaman cnm ya sen en azindan kurzulacaksinBenim ev kira o yüzden bi gün burdan taşınırsam kurtulcam inşallah :)
Kelebegimm hakkinizda hem senin hemde bebek icin hayirlisi neyse o olsun. Bak birsürü var senin durumunda olan ve bebegini saglikli kucagina alan. Eger olmazsa bile öbür dünyada kavusacaksiniz insallah melegin olacak senin. Dualarimi eksik etmiyorum salavat haric gün icerisinde de dua ediyorum senin icin. Rabbim en kisa zamanda güzel haberler almayi nasip etsin.Dahiliye vardi canım ona geldim kendi doktorum yoktu baskasina aldim sonucumu beklerken girerim diye girdim oda dedi anlattim nededini ilerlemismi diye kontrole geldim deidm doktorum yok kafa bogaz ödem var dedi ense kalinligi var dedi sıkıntılı normal degil dedim sonucum bir aya cikacak deidm normal gozukmuor dedi bisi diyemem boleleri ya oluyor kalbi duruyor yada anormallik oluyor dedi cinsiyeti sordum tahmini kız gibi dedi
Amin inşallahAmin kızlar amin hep kiza bir yakınlık vardi ikisi de olsa uzulmem saglikli olsunlar yeter ama çok aklima kız geliyordu hayırlısı olsun sonucum belki temiz gelir gerek kalmaz inşallah
İnsallah amin amin...Iyi ozaman cnm ya sen en azindan kurzulacaksin
Kelebegimm hakkinizda hem senin hemde bebek icin hayirlisi neyse o olsun. Bak birsürü var senin durumunda olan ve bebegini saglikli kucagina alan. Eger olmazsa bile öbür dünyada kavusacaksiniz insallah melegin olacak senin. Dualarimi eksik etmiyorum salavat haric gün icerisinde de dua ediyorum senin icin. Rabbim en kisa zamanda güzel haberler almayi nasip etsin.
Kardesim sabah aradi abla kahvalti hazirla geliyorum diye. Yaninda da arkadasini getirmis
Iyi oldu valla geldikleri bende 2 yudum bisey yemis oldum
Simdi esim gelir yemegim ocakta
Siz neler yaptiniz
Kuzum bende sınavdan çıktım iyi geçti.
Dün kötü geçen sınavdan 60 aldım çok şükür
Çan 45.
Hoca herkesi zorlamış.
Soruları alan bi kişi 73 almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?