- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.241
Gecmis olsun canim yaaBenim astım bronşitim var.. bi gün iyiysem 5gun kötüyüm... Surekli bir tıkanıklık hali. İlaç kullanmaktan fenalık geldi
Baktir kuzum dikkat et çocuk uyurken dinlen sendeKızım uyudu. Dagittiklarini topladım. Yemekteyize bakıyorum... Kemiklerim agriyo yaa. Bi kan değerlerime baktırmak istiyorum
Insallah canim belki guzel bir haberdirRabbim hayırlara çıkarsın inşaallah.. bir kaç zamandır kendimi hep hamile olarak görüyorum rüyamda... inşaAllah hayırlı birseydir
Sinirim tepemde yaa.. iş aldığım kadın aradı. Yaa dünyanın işini yüklüyor sonrasında ilgilenmiyor bi de arayıp haklı gibi cemkiriyo. Teli de yüzüme kapatiyo. Afilli bir mesaj dosedim.. almicam artık is .offffBaktir kuzum dikkat et çocuk uyurken dinlen sende
İnşaallah canim..Insallah canim belki guzel bir haberdir
Benimde enseme yakın omuzum sisti sinirden.. gece uyku yok yine...Başim fena agriyor uzun zamandir kalabaliga girmedim sanirim ondan kafa kazan
Aksam esine msj yaptir oraya zeytinyagiyla uvalasin hemen rahatlar olmassa bir tane yaki yapistir iyi gelir canm gecmis olsunBenimde enseme yakın omuzum sisti sinirden.. gece uyku yok yine...
Sağol canım...kocam bana yaptirmasin da masaj. Onunki eksik kalsinAksam esine msj yaptir oraya zeytinyagiyla uvalasin hemen rahatlar olmassa bir tane yaki yapistir iyi gelir canm gecmis olsun
Hayırlısı olsun kuzum sinirlerini bozma yükün çoksa yukleniyorsa yorma hakkında hayırlısıSinirim tepemde yaa.. iş aldığım kadın aradı. Yaa dünyanın işini yüklüyor sonrasında ilgilenmiyor bi de arayıp haklı gibi cemkiriyo. Teli de yüzüme kapatiyo. Afilli bir mesaj dosedim.. almicam artık is .offff
Gönderdim gitti işleri...Hayırlısı olsun kuzum sinirlerini bozma yükün çoksa yukleniyorsa yorma hakkında hayırlısı
Benimde heryerim agriyor dün artık bi ovala dedim normal de dokundurmam huylanirim agridan dokunan yerler hep agriyor omuzlar boyun sirt diz kapaklar basladi zor eğilip kalkiyon 3 4 gündürAksam esine msj yaptir oraya zeytinyagiyla uvalasin hemen rahatlar olmassa bir tane yaki yapistir iyi gelir canm gecmis olsun
Salla ozaman uzme de bolesi hayirmis iyi bir iş gelr insallahGönderdim gitti işleri...
İnşaallah.. ama bu kadından almam daha.. elişi yapicam büyük ihtimal.. havlu falanSalla ozaman uzme de bolesi hayirmis iyi bir iş gelr insallah
Bende ozeniyordum bizimki izin vermedi zahmet hep.İnşaallah.. ama bu kadından almam daha.. elişi yapicam büyük ihtimal.. havlu falan
Eşim karışmıyor öyle işlere... Rahat rahat yapıyorum.. eskiden de yapıyordum iyi paralar kazandım..Bende ozeniyordum bizimki izin vermedi zahmet hep.
Maşallah rast gelsin.igne oyasi yapasin var suan useniyom ilerde gelistirirsem onu yapacam bilmiyom aktif bisiler istiyom bende buralarda pek yok küçükEşim karışmıyor öyle işlere... Rahat rahat yapıyorum.. eskiden de yapıyordum iyi paralar kazandım..
Kiyamam kuzum sana ikinizde çok gecmis olsun tez zamanda düzelir inşallah kuzum ben geliyim corbasini yaparim kuzumun.Selam kizlaar ben geldi. Benim oğlan hasta oldu beni de etti galiba. Dün geceden beri baş ağrısı burun akıntısı çok fena olduk. Bugün de ne yesem çıkardım hep yattım telefonu elime bile alamadım. Hala başım ağrıyor. Bir an önce 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum. Koca gelecek simdi dünden yemek var ama yetmez. Oğluma çorba yapmam lazım off gelin de bi el atın kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?