Baktir kuzum dikkat et çocuk uyurken dinlen sende
Sinirim tepemde yaa.. iş aldığım kadın aradı. Yaa dünyanın işini yüklüyor sonrasında ilgilenmiyor bi de arayıp haklı gibi cemkiriyo. Teli de yüzüme kapatiyo. Afilli bir mesaj dosedim.. almicam artık is .offff

Hayırlısı olsun kuzum sinirlerini bozma yükün çoksa yukleniyorsa yorma hakkında hayırlısı

Aksam esine msj yaptir oraya zeytinyagiyla uvalasin hemen rahatlar olmassa bir tane yaki yapistir iyi gelir canm gecmis olsun
Benimde heryerim agriyor dün artık bi ovala dedim normal de dokundurmam huylanirim agridan dokunan yerler hep agriyor omuzlar boyun sirt diz kapaklar basladi zor eğilip kalkiyon 3 4 gündür

Eşim karışmıyor öyle işlere... Rahat rahat yapıyorum.. eskiden de yapıyordum iyi paralar kazandım..
Maşallah rast gelsin.igne oyasi yapasin var suan useniyom ilerde gelistirirsem onu yapacam bilmiyom aktif bisiler istiyom bende buralarda pek yok küçük

Selam kizlaar ben geldi. Benim oğlan hasta oldu beni de etti galiba. Dün geceden beri baş ağrısı burun akıntısı çok fena olduk. Bugün de ne yesem çıkardım hep yattım telefonu elime bile alamadım. Hala başım ağrıyor. Bir an önce 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum. Koca gelecek simdi dünden yemek var ama yetmez. Oğluma çorba yapmam lazım off gelin de bi el atın kızlar bana

Kiyamam kuzum sana ikinizde çok gecmis olsun tez zamanda düzelir inşallah kuzum ben geliyim corbasini yaparim kuzumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…