- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.261
Allah razi olsun canım benim düşünmen yeterKiyamam kuzum sana ikinizde çok gecmis olsun tez zamanda düzelir inşallah kuzum ben geliyim corbasini yaparim kuzumun.
Rabbim yardımcın olsun canımSelam kizlaar ben geldi. Benim oğlan hasta oldu beni de etti galiba. Dün geceden beri baş ağrısı burun akıntısı çok fena olduk. Bugün de ne yesem çıkardım hep yattım telefonu elime bile alamadım. Hala başım ağrıyor. Bir an önce 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum. Koca gelecek simdi dünden yemek var ama yetmez. Oğluma çorba yapmam lazım off gelin de bi el atın kızlar bana
Amin canim sağolRabbim yardımcın olsun canım
Simdi yemek yicez canim sonra uğrarım ben yine
Ben oturmuş ölen kedim icin ağlıyorum
Ahaha benim gibi desene:)))Yan gelip yatiyoz canim :))
Onumde semizotu var ve ben KK de takilmayi tercih ediyorum. Usendim yemek yapmaya.
Aaaa kuzum niye boyle yapiyon hakkında ney ile hayirlisi ise o olsun canım üzülme bir is çıkar karşına inşallah sil göz yaslarini rabbim baska dert vermesinBen oturmuş ölen kedim icin ağlıyorumyine aklıma düştü
Sarimsakli yogurtla salatadi nede güzel olur :))Onumde semizotu var ve ben KK de takilmayi tercih ediyorum. Usendim yemek yapmaya.sen napiyorsun?
Tamm ben sesleniyom yinede sen gor islerini yavri kolay gelsinSimdi yemek yicez canim sonra uğrarım ben yine
Yemek yapacagim vosvosum. Gecen gun yaptim salatasini. ^.^Sarimsakli yogurtla salatadi nede güzel olur :))
Oh maşallah biandan iki dogra iki yaz bende dünden var yemegim mutfak topladım oglen çamaşır duruyor asilcaj makinede uzandım öle bakiyomOnumde semizotu var ve ben KK de takilmayi tercih ediyorum. Usendim yemek yapmaya.sen napiyorsun?
Yorma kendini canim beklesin isler :)Oh maşallah biandan iki dogra iki yaz bende dünden var yemegim mutfak topladım oglen çamaşır duruyor asilcaj makinede uzandım öle bakiyom
Oh tatilini bekliyoz biz de dört gözle dinlen eccuk yoruluyon:))Müşteri bekliyorum he bı de akşama olmasını dört gözle bekliyorum cünküüü yarınnnnn tatilllll :)))
Usendim kiz. Yikayasim yok hic.Oh maşallah biandan iki dogra iki yaz bende dünden var yemegim mutfak topladım oglen çamaşır duruyor asilcaj makinede uzandım öle bakiyom
Ne yalan yapmiyom bi ara esimin isyerinden ziyarete caya geldiler oglen evi topladim hep temizledim o ondan beri mutfak yemek çamaşır pek yormuyom kuzum senin fıstık nasil napiyorYorma kendini canim beklesin isler :)
Sen beni boşver asıl sen yorma kendini dikkat ediyorsun dimi?Oh tatilini bekliyoz biz de dört gözle dinlen eccuk yoruluyon:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?