- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.461
İyi aksamlar , iyi gezmeler canimSürekli geziyorum
Sen nasılsın cnm
Sağol can sen nasılsınİyi aksamlar , iyi gezmeler canim
Ben biraz uzandım canim , çayımı içtim canim sağol bir dahakine !!!!Sağol can sen nasılsın
Gel çay içelim
Ben biraz uzandım canim , çayımı içtim canim sağol bir dahakine !!!!
En guzeli yapiyosunda bazen olmuyir hele ben hic yapamam yaa kimseyi kirmiyim kismeye surat asmiyim bir kere yaosam uc kere yapamamMesela benim eşim hep der annemin ne olduğunu biliyorum diye...
Atsan atılmaz satsan satılmaz diye... Vallahi yapsam da yapmasam da kötü gelin oluyodum,yapmiorum artık.
Bari yalan söylememiş olsunlar
Canim özledik seni nerelerdesin ?? Napiosun???Iyiyim güzel yürekli anne ♡♡♡♡♡sen nasılsın durumun nasıl canem
İyiyim şükür , kızın yemeğini yedirdim de dinleniyorum öyle ...Afiyet olsun canım benim
Sende sağol
İyisin inşallah
Kimseyi kirmiyayim diye diye kendimi paramparça ettim... O yüzden sıkıntı yok benim açımdan,..En guzeli yapiyosunda bazen olmuyir hele ben hic yapamam yaa kimseyi kirmiyim kismeye surat asmiyim bir kere yaosam uc kere yapamam
İyiyim şükür , kızın yemeğini yedirdim de dinleniyorum öyle ...
Canim annen başka biriyle evli diye olabilir mi??Ay ay bende annemden uzağım sadece.
Anem başkasıyla evli.
Tek gelse bile eşim yatılı kalmasını istemiyor.
Çok kavga ettik.
Ama yok yani.
Asla kabul etmiyor.
Bir kötülüğünude görmedi
iyiyim şükür sağol sen nasılsın neypyrsn cansim biliyorsun bir sıktım oldumu sana söylerim iyiki varsın ♡♡♡:))))Canim özledik seni nerelerdesin ?? Napiosun???
Betül :)) canim ellerinden öper...amin amin Allahim bütün isteyenlere versin en yakın zamanda insallah...Maşallah ne güzel cnm
İsmi ne meleğinin
Rabbim sizlere bağışlasın
Maşallah ismi de güzelBetül :)) canim ellerinden öper...amin amin Allahim bütün isteyenlere versin en yakın zamanda insallah...
Tamam baskasiyla evli olabilir ki zaten yanliz geliyir diosun yanliz olmasinada izin vermiyorsa o daha da uzucu olmali allah buyuk olsun en azinda hayatta ve gun icinde de olsa gorebiliyon ve konusabiliyon uzme kendini canimAy ay bende annemden uzağım sadece.
Anem başkasıyla evli.
Tek gelse bile eşim yatılı kalmasını istemiyor.
Çok kavga ettik.
Ama yok yani.
Asla kabul etmiyor.
Bir kötülüğünude görmedi
Tamam baskasiyla evli olabilir ki zaten yanliz geliyir diosun yanliz olmasinada izin vermiyorsa o daha da uzucu olmali allah buyuk olsun en azinda hayatta ve gun icinde de olsa gorebiliyon ve konusabiliyon uzme kendini canim
Ben buralardayım Allah’in izniyle dinlerim her zaman..sende iyiki varsin seviliyorsun....iyiyim şükür sağol sen nasılsın neypyrsn cansim biliyorsun bir sıktım oldumu sana söylerim iyiki varsın ♡♡♡:))))
Offf baska sehirdemi.??gelip hemen tekrar nasil gitsin yaaa arkasindan kovlayan var gibi ne diyim belki pisman olur ve izin verirYok canım başka sehirde
İsmi de güzelmisBetül :)) canim ellerinden öper...amin amin Allahim bütün isteyenlere versin en yakın zamanda insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?