Mesela benim eşim hep der annemin ne olduğunu biliyorum diye...
Atsan atılmaz satsan satılmaz diye... Vallahi yapsam da yapmasam da kötü gelin oluyodum,yapmiorum artık.
Bari yalan söylememiş olsunlar
En guzeli yapiyosunda bazen olmuyir hele ben hic yapamam yaa kimseyi kirmiyim kismeye surat asmiyim bir kere yaosam uc kere yapamam

En guzeli yapiyosunda bazen olmuyir hele ben hic yapamam yaa kimseyi kirmiyim kismeye surat asmiyim bir kere yaosam uc kere yapamam
Kimseyi kirmiyayim diye diye kendimi paramparça ettim... O yüzden sıkıntı yok benim açımdan,..

Ay ay bende annemden uzağım sadece.
Anem başkasıyla evli.
Tek gelse bile eşim yatılı kalmasını istemiyor.

Çok kavga ettik.
Ama yok yani.
Asla kabul etmiyor.
Bir kötülüğünude görmedi
Tamam baskasiyla evli olabilir ki zaten yanliz geliyir diosun yanliz olmasinada izin vermiyorsa o daha da uzucu olmali allah buyuk olsun en azinda hayatta ve gun icinde de olsa gorebiliyon ve konusabiliyon uzme kendini canim

Tamam baskasiyla evli olabilir ki zaten yanliz geliyir diosun yanliz olmasinada izin vermiyorsa o daha da uzucu olmali allah buyuk olsun en azinda hayatta ve gun icinde de olsa gorebiliyon ve konusabiliyon uzme kendini canim

Yok canım başka sehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…