- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.481
Rabbim inşaallah sana da nasip etsin... Gönlünden geçenin hayırlısini versin❤Maşallah ismi de güzel
Allah razı olsun canım benim
❤❤❤❤
Teşekkürler canim sağollasın... senin kızın adı ne ??İsmi de güzelmismasaallah
Amin amin aminn..Rabbim inşaallah sana da nasip etsin... Gönlünden geçenin hayırlısini versin❤
Melike...❤❤Teşekkürler canim sağollasın... senin kızın adı ne ??
Adı çok guzelmis beğendim .. masallah .. Allah sizlere bağışlasın ....Melike yusra...❤❤
Amin inşaallah canim.. .❤Adı çok guzelmis beğendim .. masallah .. Allah sizlere bağışlasın ....
Aynen öyle şimdilik...İyi hâller modunda desene...!!
O da çok zor canım yaaAy ay bende annemden uzağım sadece.
Anem başkasıyla evli.
Tek gelse bile eşim yatılı kalmasını istemiyor.
Çok kavga ettik.
Ama yok yani.
Asla kabul etmiyor.
Bir kötülüğünude görmedi
Duruma göre hareket et bakalım...Aynen öyle şimdilik...
Öyle yapcam canım sağolDuruma göre hareket et bakalım...
Mutfağa gidiver...Çok aciktim yaa..
Yedim şükur.. eşim anca geldiMutfağa gidiver...
Aminn inşallahhRabbim inşaallah sana da nasip etsin... Gönlünden geçenin hayırlısini versin❤
Erkekler bu konularda çok önyargılı ve gereksiz tepkililer.. Yani annene tavır alınacak bir durum varsa (-ki aslında bence yok) buna sen karar verirsin. Madem görmek istemiyof, kendi görmesin seni niye engelliyor? Annen geldiği gün evde olmasın..Ay ay bende annemden uzağım sadece.
Anem başkasıyla evli.
Tek gelse bile eşim yatılı kalmasını istemiyor.
Çok kavga ettik.
Ama yok yani.
Asla kabul etmiyor.
Bir kötülüğünude görmedi
Betül :)) canim ellerinden öper...amin amin Allahim bütün isteyenlere versin en yakın zamanda insallah...
Herkesin çocuğunu Allah bağışlasın, hepsi hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah..Melike...❤❤
Başka belirti var mi??Yaa acaba ben hamile falan olabilir miyim? Diye kendime sormadan edemiyorum... Çok yorgunum, uykuya doyamama vs.vs
Adet olmadım henüz.. bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum... bilmiyorumkii umitlenmekte istemiyorum..Başka belirti var mi??
Amin amin canimErkekler bu konularda çok önyargılı ve gereksiz tepkililer.. Yani annene tavır alınacak bir durum varsa (-ki aslında bence yok) buna sen karar verirsin. Madem görmek istemiyof, kendi görmesin seni niye engelliyor? Annen geldiği gün evde olmasın..
Herkesin çocuğunu Allah bağışlasın, hepsi hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah..
Gününe daha var mi , geçti mi??Adet olmadım henüz.. bu ay kendimi çok tuhaf hissediyorum... bilmiyorumkii umitlenmekte istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?