- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.501
Tamam canim iyi geceler ...grsrzzz..Size iyi muhabbetler. Ben yatıyorum, iyi geceler, bol yıldızlı tatlı rüyalar.. .
2gun geçti...Gününe daha var mi , geçti mi??
Pazara kadar yok o canimT Tatlianne20 tatlicim uyudun mu
Niye canim hayirdir onemli bir durum yok degil miPazara kadar yok o canim
Yok canım.. kaynanası gil köye mı gelmişti cenazeleri varmış onlarda gitmişler..pazara kadar yokum dediNiye canim hayirdir onemli bir durum yok degil mi
Hımm.. istersen test yap ya da biraz daha bekle.. hakkkinda en iyisi olsun canim ...2gun geçti...
Bir iki gün daha beklicem galiba.. bakalım hayırlısı olsunHımm.. istersen test yap ya da biraz daha bekle.. hakkkinda en iyisi olsun canim ...
İmsallah hamişsindir..Bir iki gün daha beklicem galiba.. bakalım hayırlısı olsun
Hayırlısı...❤ Bir istiyorum bir istemiyorum,, karisigim yaniİmsallah hamişsindir..
Sağol cnmNefis görünüyor canimellerine sağlık
Benim midem bulaniyo. .. psikolojik galibaNaparsınız
Yarin bir test alip rahatla istersen ki ben olsam dayanamam beklemeye ne gerek var kafayi yemktense bekledikce stres yada umit etmektense alip biraz rahatlamak daha guzel. Ve cocuk varmi canimBenim midem bulaniyo. .. psikolojik galiba
Sabah olsun hayr olsun inşaallah.. evet canım 2bucuk yaşında kızım var şükürYarin bir test alip rahatla istersen ki ben olsam dayanamam beklemeye ne gerek var kafayi yemktense bekledikce stres yada umit etmektense alip biraz rahatlamak daha guzel. Ve cocuk varmi canim
HAyirlisi insallah tabiki canim masallah allah bagişlasin guzelligiSabah olsun hayr olsun inşaallah.. evet canım 2bucuk yaşında kızım var şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?