- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.521
Bende kahvaltı yaptım. A101 e beşik gelecekmiş.
175 tl.
Sizce iyi mi boyu. Kaç yaşına kadar kullanır sizce?
En iyisi park yatak canım.. yine de sen bilirsin... Hem toplama özelliğide var.artik yatmayinca toplar kaldirirsinKullanışlı mi peki canm
En iyisi park yatak canım.. yine de sen bilirsin... Hem toplama özelliğide var.artik yatmayinca toplar kaldirirsin
İkna edebilirsen aldir canım... Diğer gösterdiğin beşikte uzun süre yatamazBende park yatak istiyorumda eşim istemiyor
Kullanışlı mi peki canm
En fazla 1-2 yas canim ..Bende kahvaltı yaptım. A101 e beşik gelecekmiş.
175 tl.
Sizce iyi mi boyu. Kaç yaşına kadar kullanır sizce?
7.aydan snra bebek kıpırdanmaya başlar ve büyür o yuzden 60*120ler eninden dar gelir. Daha buyuk enli olabilir ki bi süre sonra atlayabilir beşikten ben olsam ya 70*130 park yatak yada büyüyebilen beşik alırdım ve tekerlekli alırdm çünkü ilk aylar aynı odada sonra başka odaya taşımak için. Ve büyümesi sonra yatak oldugu için daha kullanışlı
Benimkisi de ona benzer canim , benim kız da hareketli olduğu icin sürekli kalkıyor uyandığında hemen indiriyorum dikkatli olmak gerekir ..park yatak da iyi diyorlar en iyisini sen bilirsin ...Böyle diyince biraz sogudm doğru kalkmak isticek düşerse o da var
Arayı düzelttik aldık biletleri canım. Beni üzdüğü ile kaldıDurumları n’aptın canim ???gulse14
Hadi bakalım...hayırlısı olsun...Arayı düzelttik aldık biletleri canım. Beni üzdüğü ile kaldı
Arada sokuyor yinede lafını zaten gideceksin falan diye ama duymazlıktan geliyorum. Altı üstü 2 hafta dayanacak bensiz. Ben ailemsiz aylardır duruyorumHadi bakalım...hayırlısı olsun...
İlk önce kırıp sonra yapmaları da absürt.zaten yapacaksın niye kalp kiriosun..
Yasasin kadın gücü..!!!Arayı düzelttik aldık biletleri canım. Beni üzdüğü ile kaldı
Al benden de o kadar ..Hadi bakalım...hayırlısı olsun...
İlk önce kırıp sonra yapmaları da absürt.zaten yapacaksın niye kalp kiriosun..
Her beşiğe dikkat etmek gerekiyor. Benimki park yatak çok memnunum ama oğlum 2 kez içinden dışarı atlamaya çalışırken düştü. O yüzden fermuari açık bırakıyorum genelde. Çocuklar çook dikkat istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?