- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.541
Sagol canim. Kız kardeşime de bilet aldım dönerken yanımda getircem onu da annemler arkadan gelecek. Yanı kardeşim doğuma kadar bende inşallahYasasin kadın gücü..!!!sevindim canim..hayirlisi olsun insallah..
Hımm.. ne güzel sevindim canim hem sana yardımcı olur.. hemde yeğeniyle vakit geçirir teyzesi... kızkardeşin okumuyor mu??Sagol canim. Kız kardeşime de bilet aldım dönerken yanımda getircem onu da annemler arkadan gelecek. Yanı kardeşim doğuma kadar bende inşallah
Okuyor canım. Ben zaten bayramda gideceğim okul kapanmış olacak. Gelirken benimle gelecek. Daha yaşi küçük 9 yaşında :)Hımm.. ne güzel sevindim canim hem sana yardımcı olur.. hemde yeğeniyle vakit geçirir teyzesi... kızkardeşin okumuyor mu??
Her beşiğe dikkat etmek gerekiyor. Benimki park yatak çok memnunum ama oğlum 2 kez içinden dışarı atlamaya çalışırken düştü. O yüzden fermuari açık bırakıyorum genelde. Çocuklar çook dikkat istiyor
Sagol canim. Kız kardeşime de bilet aldım dönerken yanımda getircem onu da annemler arkadan gelecek. Yanı kardeşim doğuma kadar bende inşallah
Aynen 2 defa beşik alıp para vereceğine 1 kez al iyisini al benceAnladım canım yani her türlü dikkat şart diyosun
Bu beşikte uygun ama küçük işte
Dün yeterince ağladım kuzum :) bileti alınca moralim düzeldi :)Bugün baya neşeli ve mutlusun canm masallah
Aynen 2 defa beşik alıp para vereceğine 1 kez al iyisini al bence
Evet hatirlarsan sen bi beşik resmi paylaşmıştın. Benimki de ona benziyor. Kraft marka sadecePark yatak mi oneriyodun canm sende
Hımm.. küçükmüş daha.!!!!Okuyor canım. Ben zaten bayramda gideceğim okul kapanmış olacak. Gelirken benimle gelecek. Daha yaşi küçük 9 yaşında :)
Masallah canim...!!Dün yeterince ağladım kuzum :) bileti alınca moralim düzeldi :)
Evet annem onu 39 yaşında doğurduHımm.. küçükmüş daha.!!!!
Ne güzel ...Evet annem onu 39 yaşında doğurdukaza bebeği :) şimdi iyi ki olmuş diyoruz ama anneme arkadaş oluyor evde
Nereyi boyuyor sun kizz????Şuan boya yapiorum desem....mahvoldum yorgunluktan
Amin canim sağolNe güzel ...Masallahh..iyi ki doğmuş o zaman ..Allah bağışlasın ..!!
Kolay gelsin...Şuan boya yapiorum desem....mahvoldum yorgunluktan
Kolay gelsin canım evi mi boyuyorsunuzŞuan boya yapiorum desem....mahvoldum yorgunluktan
Alçıdan kütüphanem var. Kırmızıya boyamistim bir ara.. canım sıkıldı diğer duvarla aynı renk yaptım. Krem.. belim koptu...elim koptuNereyi boyuyor sun kizz????
Baya zor olmuştur kırmızı kremle kapatmak. Eline sağlıkAlçıdan kütüphanem var. Kırmızıya boyamistim bir ara.. canım sıkıldı diğer duvarla aynı renk yaptım. Krem.. belim koptu...elim koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?