Aha benim koca tipi. Ben nereye sen oraya kafasında. Bu sebeple çok ayrılık noktasına geldim ama çok seviyorum eşimi. Sadece tek eksi noktası bu
Bende öyle kuzum sevdiğimden bisi edemiyoruz yasimiz ilerlesin kin olur bunlar hep sevgi kalmaz ama allah onlara günah yazar.
Canım benim 800 daha okudum, elimden geldiğince okumaya çalışıyorum bacım. Rabbim yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı olsun inşallah
Allah binkere razi olsun sizlerden kuzum cok sağol inşallah yavruma sizin sayenizde guzel haber alirim

T Tatlianne20 kız yanlış yere yazmışım olduklarımı :/
olsun kuzum ben okunanlari gonulden rabbime teslim edecem önemli değil kuzum

Sürekli geziyorum

Sen nasılsın cnm
Bende dün kv vardi köye gittik bize geldik bugun de öğlen gitmişler uyumusz adamla şimdi kalktim :)
Iyiyim güzel yürekli anne ♡♡♡♡♡sen nasılsın durumun nasıl canem
ıyiyim kuzum sizin sayenizde rabbim sukur sabrını veriyor. :)

Aynen pazar ben yatarimda bizimki iş çıkar normalde yatmaz o ama çok yoruluyor. Sen naptin canım nasilsn nasıl gidiyor. Halen bulaniyor miden
Bugün çok iyiydim canım çok şükür. Geçer inşallah artık bulantılar. Bizde eşimle dün bi kriz yaşadık ama çözdük bugün. Aldım biletleri gideceğim bayramda ailemin yanına Allahın izniyle

Kızlar bizde kaynanamdaydik
Anca eve geldik
Komşu da çağırdı ama ben gitmek istemedim
Gecenin bu saatinde.

Ben uzandım

Esimin cumartesi çıktığı pazar iptal olacakmis. Bu yüzden farklı bir pazara bakmaya gidicek.
Tezgah açmak için
Yarın tek boş günümüz de öyle geçicek yani

Ayy nekadar sevindim desem azdır inan çok sevindim ya. Olsun cocuk var diye engel degil bisi öle öle alsitircan hep onlarin suyuna gitmek olmuyor. Bende çocuğum olduğunda bakalim bayramlarda ne etcek.ozaman oteki gelinler kocalariylan benim gibi durmaz ailesine de gider.ozaman görür oda. Hersey yavas yavas kuzum ben sabrediyom birazdaha:)

Eşin pazarcimiydi canim ?? Neler satıyor ??

Gözlerimiz yollarda kaldı canim özledik seni..
Fazla bekletmek istemedim kv ler pazara gider sandim bugun koyden geldik oglen cay demledik ordan meşhur ispit yapti bide dolmasi halasi koymustu onlari isittik yaptik mangal vardı dünden salata falan yeyip gittiler kayin babam aksam 1 de işe gitcek firinci olunca. Uyudum biraz bizimki yatiyor kalktim bekletmeiym dedim arkileri:)

İyi şûkûr iyi olmana sevdim yüreği güzel insan ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…