- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.561
Akşam akşam iş çıkardın deseneAlçıdan kütüphanem var. Kırmızıya boyamistim bir ara.. canım sıkıldı diğer duvarla aynı renk yaptım. Krem.. belim koptu...elim koptu
Bende öyle kuzum sevdiğimden bisi edemiyoruz yasimiz ilerlesin kin olur bunlar hep sevgi kalmaz ama allah onlara günah yazar.Aha benim koca tipi. Ben nereye sen oraya kafasında. Bu sebeple çok ayrılık noktasına geldim ama çok seviyorum eşimi. Sadece tek eksi noktası bu
Allah binkere razi olsun sizlerden kuzum cok sağol inşallah yavruma sizin sayenizde guzel haber alirimCanım benim 800 daha okudum, elimden geldiğince okumaya çalışıyorum bacım. Rabbim yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı olsun inşallah
olsun kuzum ben okunanlari gonulden rabbime teslim edecem önemli değil kuzumT Tatlianne20 kız yanlış yere yazmışım olduklarımı :/
Bende dün kv vardi köye gittik bize geldik bugun de öğlen gitmişler uyumusz adamla şimdi kalktim :)Sürekli geziyorum
Sen nasılsın cnm
ıyiyim kuzum sizin sayenizde rabbim sukur sabrını veriyor. :)Iyiyim güzel yürekli anne ♡♡♡♡♡sen nasılsın durumun nasıl canem
Hoşgeldin kuzum. Yat dinlen valla hiç yorma kendini evden dışarı çıkmak bike yorgunluk veriyor insanaSelam kızlar dün koyde kaldık bugün geldik bize 4 gibi bisiler yedik koyden kalan seyleri falan.7 gibide gittiler eşimle uyumusuz koltukta şimdi kalktim bizimki yatıyor dinlensin bende size bakayim dedim merak ettim.aklım sizde hep.Asiyemmm2121 gulse14 zarifinci @lyyyss D __Dahlia__ @Bayan Papatya
Aynen acikir biraz bisiler var kalkarsa corba yaparim hazirlarim sofrayi 7 buçuk gibi uyuduk uykusunu alirsa gece kalkar :)Hoşgeldin kuzum. Yat dinlen valla hiç yorma kendini evden dışarı çıkmak bike yorgunluk veriyor insana
Neyse yarın pazar zaten yatarsınız öğlene kadar :)Aynen acikir biraz bisiler var kalkarsa corba yaparim hazirlarim sofrayi 7 buçuk gibi uyuduk uykusunu alirsa gece kalkar :)
Aynen pazar ben yatarimda bizimki iş çıkar normalde yatmaz o ama çok yoruluyor. Sen naptin canım nasilsn nasıl gidiyor. Halen bulaniyor midenNeyse yarın pazar zaten yatarsınız öğlene kadar :)
Bugün çok iyiydim canım çok şükür. Geçer inşallah artık bulantılar. Bizde eşimle dün bi kriz yaşadık ama çözdük bugün. Aldım biletleri gideceğim bayramda ailemin yanına Allahın izniyleAynen pazar ben yatarimda bizimki iş çıkar normalde yatmaz o ama çok yoruluyor. Sen naptin canım nasilsn nasıl gidiyor. Halen bulaniyor miden
Ayy nekadar sevindim desem azdır inan çok sevindim ya. Olsun cocuk var diye engel degil bisi öle öle alsitircan hep onlarin suyuna gitmek olmuyor. Bende çocuğum olduğunda bakalim bayramlarda ne etcek.ozaman oteki gelinler kocalariylan benim gibi durmaz ailesine de gider.ozaman görür oda. Hersey yavas yavas kuzum ben sabrediyom birazdaha:)Bugün çok iyiydim canım çok şükür. Geçer inşallah artık bulantılar. Bizde eşimle dün bi kriz yaşadık ama çözdük bugün. Aldım biletleri gideceğim bayramda ailemin yanına Allahın izniyle
Gözlerimiz yollarda kaldı canim özledik seni..Selam kızlar dün koyde kaldık bugün geldik bize 4 gibi bisiler yedik koyden kalan seyleri falan.7 gibide gittiler eşimle uyumusuz koltukta şimdi kalktim bizimki yatıyor dinlensin bende size bakayim dedim merak ettim.aklım sizde hep.Asiyemmm2121 gulse14 zarifinci @lyyyss D __Dahlia__ @Bayan Papatya
Eşin pazarcimiydi canim ?? Neler satıyor ??Kızlar bizde kaynanamdaydik
Anca eve geldik
Komşu da çağırdı ama ben gitmek istemedim
Gecenin bu saatinde.
Ben uzandım
Esimin cumartesi çıktığı pazar iptal olacakmis. Bu yüzden farklı bir pazara bakmaya gidicek.
Tezgah açmak için
Yarın tek boş günümüz de öyle geçicek yani
Ymrta cnm üretip satiylllarEşin pazarcimiydi canim ?? Neler satıyor ??
Fazla bekletmek istemedim kv ler pazara gider sandim bugun koyden geldik oglen cay demledik ordan meşhur ispit yapti bide dolmasi halasi koymustu onlari isittik yaptik mangal vardı dünden salata falan yeyip gittiler kayin babam aksam 1 de işe gitcek firinci olunca. Uyudum biraz bizimki yatiyor kalktim bekletmeiym dedim arkileri:)Gözlerimiz yollarda kaldı canim özledik seni..
Nasılsın kuzum nasıl geçti sınavlarYmrta cnm üretip satiylllar
İyi şûkûr iyi olmana sevdim yüreği güzel insan ♡♡♡Bende öyle kuzum sevdiğimden bisi edemiyoruz yasimiz ilerlesin kin olur bunlar hep sevgi kalmaz ama allah onlara günah yazar.
Allah binkere razi olsun sizlerden kuzum cok sağol inşallah yavruma sizin sayenizde guzel haber alirim
olsun kuzum ben okunanlari gonulden rabbime teslim edecem önemli değil kuzum
Bende dün kv vardi köye gittik bize geldik bugun de öğlen gitmişler uyumusz adamla şimdi kalktim :)
ıyiyim kuzum sizin sayenizde rabbim sukur sabrını veriyor. :)
Misafirlikte yedirdiler anlaşılanBende burda sozde kilo vericektim aldim sanki
Sen nasilsn ne ediyon çocuk nasıl nasıl gidiyor tatli dillim.İyi şûkûr iyi olmana sevdim yüreği güzel insan ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?