- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.581
İyi diyelim iyi olalım şükür. ..oglanda iyi teyzoşu seni ve bebişi kocaman öpüyoruzSen nasilsn ne ediyon çocuk nasıl nasıl gidiyor tatli dillim.
Oh uğur melekleri öptü iyi geldi. Sukur iyi olmanız bizde kocaman yuregimizle öpüyoruz❤ yemek ne yaptin kuzum bugün :)İyi diyelim iyi olalım şükür. ..oglanda iyi teyzoşu seni ve bebişi kocaman öpüyoruz
Oy kurban size ..bugün yemekte makarna ...mercimek çorbası. .salata. .Oh uğur melekleri öptü iyi geldi. Sukur iyi olmanız bizde kocaman yuregimizle öpüyoruz❤ yemek ne yaptin kuzum bugün :)
Nasılsın kuzum nasıl geçti sınavlar[/QUO ıyi canm pzt sinav var yine
Bizde sizlere mis afiyet olsun canım.:)Oy kurban size ..bugün yemekte makarna ...mercimek çorbası. .salata. .
Aynen vallahi. Çoktandır aklımdaydi.. kapandı şükür...Akşam akşam iş çıkardın desenekendine ,yoruldun iyice ..
Sağol canım benim...Bizde sizlere mis afiyet olsun canım.:)
Hoşgeldin canimFazla bekletmek istemedim kv ler pazara gider sandim bugun koyden geldik oglen cay demledik ordan meşhur ispit yapti bide dolmasi halasi koymustu onlari isittik yaptik mangal vardı dünden salata falan yeyip gittiler kayin babam aksam 1 de işe gitcek firinci olunca. Uyudum biraz bizimki yatiyor kalktim bekletmeiym dedim arkileri:)
Amin inşallah. ..Sevindim canım guzel sonuçlar alirsin meslegini alirsin bir yerlere gelirsin hadi inşallah
Hosbulduk kuzum napiyonuz nasılsıniz bakemmHoşgeldin canim
Ayyy sevindim kizz hadi gozun aydin nasil aldin bari insallah mutlu gidersinBugün çok iyiydim canım çok şükür. Geçer inşallah artık bulantılar. Bizde eşimle dün bi kriz yaşadık ama çözdük bugün. Aldım biletleri gideceğim bayramda ailemin yanına Allahın izniyle
Sorma cnm ya hergun yuruyuste yapiyzda banamisin demiyoMisafirlikte yedirdiler anlaşılan
Naptin temiz hava iyi geldi galibaBende burda sozde kilo vericektim aldim sanki
Napiyon nasilsn bacım kolay gelsin havasi yaradi sana oh gezSorma cnm ya hergun yuruyuste yapiyzda banamisin demiyo
Hahahha biraz oyle oldu sanirmNaptin temiz hava iyi geldi galiba
Iyidir cnm dugun telasi az kaldi haftaya bugun.. sen napiyosn bebis naslNapiyon nasilsn bacım kolay gelsin havasi yaradi sana oh gez
Valla iyidir canim sen biraktigin gibi ayni gidiyor degisik bisey yok bizde klasik isteHosbulduk kuzum napiyonuz nasılsıniz bakemm
Suan skinti yok beklemekteyim kuzum.Iyidir cnm dugun telasi az kaldi haftaya bugun.. sen napiyosn bebis nasl
Aynen fazla ayrılık iyi degil:)Valla iyidir canim sen biraktigin gibi ayni gidiyor degisik bisey yok bizde klasik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?