Ellerim de yazacak hal kalmadı yahuu... Yarinda camları silip Perdeleri yikadim mı tamamdır Allahın izniyle .. aslında şimdi mi silsem camları
Dinlen bu saatte olmaz canım soğuk bide cam diyorsun bulaşık demiyon yani üşüteceksin kim vercek canını

Kokudan tikandim zaten... Daha yeni çay iciorum sıcak sıcak kendime geleyim,,kizmda uyusa bende rahat etsem
Afiyet olsun bu kadar yorma yazik kendine bende yapabildigim kadar artık temiz olcan aşırı değil hastalik sende ararsin bugünleri hasta olursan kimse bakmaz kocan bile biyerde cekiyor kahir iki dussen

Afiyet olsun bu kadar yorma yazik kendine bende yapabildigim kadar artık temiz olcan aşırı değil hastalik sende ararsin bugünleri hasta olursan kimse bakmaz kocan bile biyerde cekiyor kahir iki dussen
Öyle ama.. ne bileyim.. yok kız Allah razı olsun eşim hasta olsam hiç ses etmez, kalkmama izin vermez hep o yapar... masaallah.. ama o hasta olsun burnundan getiriyorum...
Biraz nankorum

Rabbim huzurumuzu daim etsin inşallah

Öyle ama.. ne bileyim.. yok kız Allah razı olsun eşim hasta olsam hiç ses etmez, kalkmama izin vermez hep o yapar... masaallah.. ama o hasta olsun burnundan getiriyorum...
Biraz nankorum
Allah razı olsun bizimkide yapar ama bazıları ole düşünce olmuyor ama sen yorma fazla yinede cocuk napiyor nasilnasil

Ee bi zahmet kiyaman sana kuzum
yarin bi iş var aklımda canım.. bak sana da sorayim...
Şimdi ben yeni kosem aldım kendime sütlükahve rengi
. Benim ayaklı abajurum ve pufum var. Bordo kadife kumaşla kaplamak istiyorum uyar mı sencee. Sutlu kahveye

yarin bi iş var aklımda canım.. bak sana da sorayim...
Şimdi ben yeni kosem aldım kendime sütlükahve rengi
. Benim ayaklı abajurum ve pufum var. Bordo kadife kumaşla kaplamak istiyorum uyar mı sencee. Sutlu kahveye
Güzel olur ama takım gibi de olabilir renkli bisi katabilin olede olur ama kuzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…