- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.601
Dinlen bu saatte olmaz canım soğuk bide cam diyorsun bulaşık demiyon yani üşüteceksin kim vercek canınıEllerim de yazacak hal kalmadı yahuu... Yarinda camları silip Perdeleri yikadim mı tamamdır Allahın izniyle .. aslında şimdi mi silsem camları
Kokudan tikandim zaten... Daha yeni çay iciorum sıcak sıcak kendime geleyim,,kizmda uyusa bende rahat etsemDinlen bu saatte olmaz canım soğuk bide cam diyorsun bulaşık demiyon yani üşüteceksin kim vercek canını
Afiyet olsun bu kadar yorma yazik kendine bende yapabildigim kadar artık temiz olcan aşırı değil hastalik sende ararsin bugünleri hasta olursan kimse bakmaz kocan bile biyerde cekiyor kahir iki dussenKokudan tikandim zaten... Daha yeni çay iciorum sıcak sıcak kendime geleyim,,kizmda uyusa bende rahat etsem
Öyle ama.. ne bileyim.. yok kız Allah razı olsun eşim hasta olsam hiç ses etmez, kalkmama izin vermez hep o yapar... masaallah.. ama o hasta olsun burnundan getiriyorum.Afiyet olsun bu kadar yorma yazik kendine bende yapabildigim kadar artık temiz olcan aşırı değil hastalik sende ararsin bugünleri hasta olursan kimse bakmaz kocan bile biyerde cekiyor kahir iki dussen
Bende öyle kuzum sevdiğimden bisi edemiyoruz yasimiz ilerlesin kin olur bunlar hep sevgi kalmaz ama allah onlara günah yazar.
Allah binkere razi olsun sizlerden kuzum cok sağol inşallah yavruma sizin sayenizde guzel haber alirim
olsun kuzum ben okunanlari gonulden rabbime teslim edecem önemli değil kuzum
Bende dün kv vardi köye gittik bize geldik bugun de öğlen gitmişler uyumusz adamla şimdi kalktim :)
ıyiyim kuzum sizin sayenizde rabbim sukur sabrını veriyor. :)
Allah razı olsun bizimkide yapar ama bazıları ole düşünce olmuyor ama sen yorma fazla yinede cocuk napiyor nasilnasilÖyle ama.. ne bileyim.. yok kız Allah razı olsun eşim hasta olsam hiç ses etmez, kalkmama izin vermez hep o yapar... masaallah.. ama o hasta olsun burnundan getiriyorum...
Biraz nankorum
Amin canım seninde ❤Rabbim huzurumuzu daim etsin inşallah
Hayırlı geceler kuZum napiyon nasılsınHayırlı geceler
Uyuttum şimdi.. yerine yatircam..oyyy kuzum o benimAllah razı olsun bizimkide yapar ama bazıları ole düşünce olmuyor ama sen yorma fazla yinede cocuk napiyor nasilnasil
Maşallah canım sende dinlen kuzumUyuttum şimdi.. yerine yatircam..oyyy kuzum o benim
Dayanamadım oturma odasının camini sildimMaşallah canım sende dinlen kuzum
Hasta olursanusutursen karışmam dinlen artik inan annem eskisi gibi degil halen var huylari devam ama yiprandi bayaDayanamadım oturma odasının camini sildim
Bıraktım vallahi... Az dinlenip yaticam artık.. sabaha devam inşaallahHasta olursanusutursen karışmam dinlen artik inan annem eskisi gibi degil halen var huylari devam ama yiprandi baya
Ee bi zahmet kiyaman sana kuzumBıraktım vallahi... Az dinlenip yaticam artık.. sabaha devam inşaallah
Ee bi zahmet kiyaman sana kuzum
Güzel olur ama takım gibi de olabilir renkli bisi katabilin olede olur ama kuzimyarin bi iş var aklımda canım.. bak sana da sorayim...
Şimdi ben yeni kosem aldım kendime sütlükahve rengi
. Benim ayaklı abajurum ve pufum var. Bordo kadife kumaşla kaplamak istiyorum uyar mı sencee. Sutlu kahveye
Şöyle düşünüyorum,. Fon perde ve küçük kirlentlerimi yeşil yapicam. Abajurla puf bordo olacak...Güzel olur ama takım gibi de olabilir renkli bisi katabilin olede olur ama kuzim
Renkli bir ev olur göz zevkin nasıl olursa ama perdelerim nasil fonlari yesil şu yesili olabilirŞöyle düşünüyorum,. Fon perde ve küçük kirlentlerimi yeşil yapicam. Abajurla puf bordo olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?