Renkli bir ev olur göz zevkin nasıl olursa ama perdelerim nasil fonlari yesil şu yesili olabilir
Ben hep koyu renk kullandım.. biranda koltuklarimi sütlükahve yaptım.. o yüzden yeşil istiyorum bakım galerimde var mı istedigim yeşil atayim

Günaydın kızlar.
Eşim pazara babasının yanına gidicek.
Ondan önce patlıcan ve biber almaya gitti.
Bana onları kizarttircak o arada kendide babasına bişeyleri bırakmaya gidicek.
Kahvaltıdan sonra da yine işi var .

Her zaman işi var

Benim gece kasiklarim çok ağrıdı kızlar..

Dün beyazları yıkadım astım.
Ama lekeler iyi çıkmamış. 1 saat yıkandı. Ona rağmen.

Şimdi renklileri yıkıyorm 1 sat 50 dk. Siz neleri hangi derecede yikiyoosunuz ya.
Deterjan ne kullaniyosinuz

Beyazlari pamuklu 1.50 dk 60 c de renkliler sentetik 1.40 dk 40 veya 50 c de yikiyoz ve areil veya omo kullaniyoz

Ayyy sevindim kizz hadi gozun aydin nasil aldin bari insallah mutlu gidersin
Biraz trip biraz göz yaşı eşim kıyamadı önceki akşam gönlümü almak için gezmeye götürdü ertesi gün de tekrar konuyu açtım tamam alalım git dedi. Bileti aldık tabi ara ara laf soktu da aramız iyi şimdi çok şükür :)

Aynen canım öyle. Senin için de iyi olur inşallah

Ben omo kullanıyorum. Beyazları genelde 90 derece bazen 60 derece. Renklileri hep 40 derecede yıkıyorum. Ama benim beyazlar da hiç kar gibi beyaz olmuyor

Napiyonuz canlarrr
Biz kahvaltı yaptık yeni birazdan kalkıp bulaşıkları toplayacağım sonra oturma odasını eşim evdeyken temizlicem çünkü koltuklarım çok ağır kaldıramıyorum. Altlarını temizlemem lazım. Sonra bi duş alırım. Sonra sahile gidicez oğlanı biraz oynaticaz orda gelirken bir pazar yaparız. Balık istiyor canım balık da alcam. Benim bugünkü planlar böyle

Senin adina çok sevindim canim

Ben omo kullanıyorum. Beyazları genelde 90 derece bazen 60 derece. Renklileri hep 40 derecede yıkıyorum. Ama benim beyazlar da hiç kar gibi beyaz olmuyor
Beyazlarda en guzel ariel cikariyor ve ariel leke çikarici sivi var oda cok iyi her beyaz yikamada biraz torsilin ustune doksen temiz olurlar canlar

Guzelmis valla iyi gezmeler

Beyazlarda en guzel ariel cikariyor ve ariel leke çikarici sivi var oda cok iyi her beyaz yikamada biraz torsilin ustune doksen temiz olurlar canlar
Sagol canim. Bizim bebiş doğunca ariel alırım zaten heralde çünkü bebeklerin kaka lekeleri hiç çıkmıyor :)

Sen neler yapıyorsun bitterimmm B Bitterlokumu
Ay hic sormayin bizim buraya cevre asvalt calismasi var olçu aliyolar ve herkesin evi bahcesi ne kadar girmişse ona gore olcup cizip yikima karar veriyolar bu sabahta bizim evdelerdi bizde onlarin telaşindaydik cok şukur ev girmedi ama bahce de yikim olcak tekrar bize kalan mesafede tekrar babamlar bahce duvari örcekler bizde boyle iste canm

Hımm bahçeniz küçülecek yani ama Allahtan eve girmemiş canım. Allah kolaylık versin. Sizin ev müstakil galiba. Ne güzel bahçesi de var

Günaydın kızlar bizde dün uyumustuk gece 2 gibi kaldi bizimki 5 kadar oturduk sonra uyuduk 10bucukda kalktim kahvalti yaptik ben montu koyde unutmusum cebinde kimlik var bide bizimki arizlardan sonra oraya gider alırim yanıma birini alıp dedi.bende beyazlar yikaniyor şimdi.kizlar beyazlar konusunda kaynanama hayranim o çok guzel yikiyor.ondan gördüm desem yeridir. Beyazları aksamdan makineye koyup birkere calistiriyor. Az abc çamaşır suyu katıyor bekletiyor ole sonra sabah 3 sate yakın calistiriyor ön yikamada bembeyaz karşı taraf gözükür gibi bende arada ole yaparım çok kirlenince girilince toptan bide dün yaptım 50dak çalıştı simdi 2 saate attim yumuşatıcı koydum guzel cikiyor.

Şimdi den kolay gelsin size kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…