- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.621
Ben hep koyu renk kullandım.. biranda koltuklarimi sütlükahve yaptım.. o yüzden yeşil istiyorum bakım galerimde var mı istedigim yeşil atayimRenkli bir ev olur göz zevkin nasıl olursa ama perdelerim nasil fonlari yesil şu yesili olabilir
Olur kuzum ama arada açık tonları kullan borda yesil kahve bogmasin acik tonlarla karisik olsun uyumlu bakBen hep koyu renk kullandım.. biranda koltuklarimi sütlükahve yaptım.. o yüzden yeşil istiyorum bakım galerimde var mı istedigim yeşil atayim
Bulamadım.. koltuklarim açık yaa zaten ..dur bakalım yarın yapayım da bakalım nasıl durcak...Olur kuzum ama arada açık tonları kullan borda yesil kahve bogmasin acik tonlarla karisik olsun uyumlu bak
Aynen degisiklik iyi olur kuZumBulamadım.. koltuklarim açık yaa zaten ..dur bakalım yarın yapayım da bakalım nasıl durcak...
Beyazlari pamuklu 1.50 dk 60 c de renkliler sentetik 1.40 dk 40 veya 50 c de yikiyoz ve areil veya omo kullaniyozGünaydın kızlar.
Eşim pazara babasının yanına gidicek.
Ondan önce patlıcan ve biber almaya gitti.
Bana onları kizarttircak o arada kendide babasına bişeyleri bırakmaya gidicek.
Kahvaltıdan sonra da yine işi var .
Her zaman işi var
Benim gece kasiklarim çok ağrıdı kızlar..
Dün beyazları yıkadım astım.
Ama lekeler iyi çıkmamış. 1 saat yıkandı. Ona rağmen.
Şimdi renklileri yıkıyorm 1 sat 50 dk. Siz neleri hangi derecede yikiyoosunuz ya.
Deterjan ne kullaniyosinuz
Biraz trip biraz göz yaşı eşim kıyamadı önceki akşam gönlümü almak için gezmeye götürdü ertesi gün de tekrar konuyu açtım tamam alalım git dedi. Bileti aldık tabi ara ara laf soktu da aramız iyi şimdi çok şükür :)Ayyy sevindim kizz hadi gozun aydin nasil aldin bari insallah mutlu gidersin
Aynen canım öyle. Senin için de iyi olur inşallahAyy nekadar sevindim desem azdır inan çok sevindim ya. Olsun cocuk var diye engel degil bisi öle öle alsitircan hep onlarin suyuna gitmek olmuyor. Bende çocuğum olduğunda bakalim bayramlarda ne etcek.ozaman oteki gelinler kocalariylan benim gibi durmaz ailesine de gider.ozaman görür oda. Hersey yavas yavas kuzum ben sabrediyom birazdaha:)
Ben omo kullanıyorum. Beyazları genelde 90 derece bazen 60 derece. Renklileri hep 40 derecede yıkıyorum. Ama benim beyazlar da hiç kar gibi beyaz olmuyorGünaydın kızlar.
Eşim pazara babasının yanına gidicek.
Ondan önce patlıcan ve biber almaya gitti.
Bana onları kizarttircak o arada kendide babasına bişeyleri bırakmaya gidicek.
Kahvaltıdan sonra da yine işi var .
Her zaman işi var
Benim gece kasiklarim çok ağrıdı kızlar..
Dün beyazları yıkadım astım.
Ama lekeler iyi çıkmamış. 1 saat yıkandı. Ona rağmen.
Şimdi renklileri yıkıyorm 1 sat 50 dk. Siz neleri hangi derecede yikiyoosunuz ya.
Deterjan ne kullaniyosinuz
Biz kahvaltı yaptık yeni birazdan kalkıp bulaşıkları toplayacağım sonra oturma odasını eşim evdeyken temizlicem çünkü koltuklarım çok ağır kaldıramıyorum. Altlarını temizlemem lazım. Sonra bi duş alırım. Sonra sahile gidicez oğlanı biraz oynaticaz orda gelirken bir pazar yaparız. Balık istiyor canım balık da alcam. Benim bugünkü planlar böyleNapiyonuz canlarrr
Senin adina çok sevindim canimBiraz trip biraz göz yaşı eşim kıyamadı önceki akşam gönlümü almak için gezmeye götürdü ertesi gün de tekrar konuyu açtım tamam alalım git dedi. Bileti aldık tabi ara ara laf soktu da aramız iyi şimdi çok şükür :)
Beyazlarda en guzel ariel cikariyor ve ariel leke çikarici sivi var oda cok iyi her beyaz yikamada biraz torsilin ustune doksen temiz olurlar canlarBen omo kullanıyorum. Beyazları genelde 90 derece bazen 60 derece. Renklileri hep 40 derecede yıkıyorum. Ama benim beyazlar da hiç kar gibi beyaz olmuyor
Guzelmis valla iyi gezmelerBiz kahvaltı yaptık yeni birazdan kalkıp bulaşıkları toplayacağım sonra oturma odasını eşim evdeyken temizlicem çünkü koltuklarım çok ağır kaldıramıyorum. Altlarını temizlemem lazım. Sonra bi duş alırım. Sonra sahile gidicez oğlanı biraz oynaticaz orda gelirken bir pazar yaparız. Balık istiyor canım balık da alcam. Benim bugünkü planlar böyle
Sagol canim. Bizim bebiş doğunca ariel alırım zaten heralde çünkü bebeklerin kaka lekeleri hiç çıkmıyor :)Beyazlarda en guzel ariel cikariyor ve ariel leke çikarici sivi var oda cok iyi her beyaz yikamada biraz torsilin ustune doksen temiz olurlar canlar
Ay hic sormayin bizim buraya cevre asvalt calismasi var olçu aliyolar ve herkesin evi bahcesi ne kadar girmişse ona gore olcup cizip yikima karar veriyolar bu sabahta bizim evdelerdi bizde onlarin telaşindaydik cok şukur ev girmedi ama bahce de yikim olcak tekrar bize kalan mesafede tekrar babamlar bahce duvari örcekler bizde boyle iste canmSen neler yapıyorsun bitterimmm B Bitterlokumu
Hımm bahçeniz küçülecek yani ama Allahtan eve girmemiş canım. Allah kolaylık versin. Sizin ev müstakil galiba. Ne güzel bahçesi de varAy hic sormayin bizim buraya cevre asvalt calismasi var olçu aliyolar ve herkesin evi bahcesi ne kadar girmişse ona gore olcup cizip yikima karar veriyolar bu sabahta bizim evdelerdi bizde onlarin telaşindaydik cok şukur ev girmedi ama bahce de yikim olcak tekrar bize kalan mesafede tekrar babamlar bahce duvari örcekler bizde boyle iste canm
Şimdi den kolay gelsin size kuzumAy hic sormayin bizim buraya cevre asvalt calismasi var olçu aliyolar ve herkesin evi bahcesi ne kadar girmişse ona gore olcup cizip yikima karar veriyolar bu sabahta bizim evdelerdi bizde onlarin telaşindaydik cok şukur ev girmedi ama bahce de yikim olcak tekrar bize kalan mesafede tekrar babamlar bahce duvari örcekler bizde boyle iste canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?