- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.641
Saol canmŞimdi den kolay gelsin size kuzum
Çamaşır suyu yıpratıyor diye ben koymuyorum hiç. Benim annem de koyar. Ben bi deterjan bi yumuşatıcı o kadar. Perdelerime sadece özel tül deterjanı aldım o çok güzel yapıyorGünaydın kızlar bizde dün uyumustuk gece 2 gibi kaldi bizimki 5 kadar oturduk sonra uyuduk 10bucukda kalktim kahvalti yaptik ben montu koyde unutmusum cebinde kimlik var bide bizimki arizlardan sonra oraya gider alırim yanıma birini alıp dedi.bende beyazlar yikaniyor şimdi.kizlar beyazlar konusunda kaynanama hayranim o çok guzel yikiyor.ondan gördüm desem yeridir. Beyazları aksamdan makineye koyup birkere calistiriyor. Az abc çamaşır suyu katıyor bekletiyor ole sonra sabah 3 sate yakın calistiriyor ön yikamada bembeyaz karşı taraf gözükür gibi bende arada ole yaparım çok kirlenince girilince toptan bide dün yaptım 50dak çalıştı simdi 2 saate attim yumuşatıcı koydum guzel cikiyor.
Onu maşesef ariel de tam çıkarmıyo hafif sarı leke kalıyo canım :)Sagol canim. Bizim bebiş doğunca ariel alırım zaten heralde çünkü bebeklerin kaka lekeleri hiç çıkmıyor :)
Ben ayda bikere toptan yaparim kuzum kaynanam cok yapar yıpranır temiz yapiyor ama bide perdelerede atar o çamaşır suyu bende asla atmam. Ama normal de temiz cikar bi ara hep koyu gibidi :)Çamaşır suyu yıpratıyor diye ben koymuyorum hiç. Benim annem de koyar. Ben bi deterjan bi yumuşatıcı o kadar. Perdelerime sadece özel tül deterjanı aldım o çok güzel yapıyor
Ya harbimi kiz yeni duydum:)Kızlar perdelerinize bulaşık deterjanı tableti atın makinenin içine
Denemek lazim denerim:) ee sen neler yaparsın nasilsn hoşgeldinVallahi çok güzel yıkıyo. Özel tül deterjanı yerine bu yöntemi kullanıyorum ben canım
Gece emerse önce onu bıraktırmaya çalışabilirsin , memenin ucuna acı birşeyler sürebilirsin , normal süt içiyor mu?Ay beni sormayın kızlar 18 aylık kızım var sütten kesmek istiyorum artık. İkinciyi de düşünüyorum. Nası kesicem diye düşünüp duruyprum. Konu açtım kimse yazmadı
Bi tanıştığımda zor biraktirdi ama acı surdi arkadasimizin dediği gibi sonra biberone sut yaptı bu daha tatli pis oldu bu falan ole alismistiAy beni sormayın kızlar 18 aylık kızım var sütten kesmek istiyorum artık. İkinciyi de düşünüyorum. Nası kesicem diye düşünüp duruyprum. Konu açtım kimse yazmadı
Iyi kuzum sen nasilsin???)))minik_prince napiyon nasılsın canım
Bende iiim canim odai topladim mutfagi bulasik yikadim beyazlar ascam falan ev işleri senin nasıl geciyor gununIyi kuzum sen nasilsin???)))
Ben biraz tembelimde:))))yerindeyim haylaBende iiim canim odai topladim mutfagi bulasik yikadim beyazlar ascam falan ev işleri senin nasıl geciyor gunun
Bende tekim evde yapacak kimse yok adam pazarlarida işe gidiyor mecbur yapiyom kuzumBen biraz tembelimde:))))yerindeyim hayla( kiz yardim edecek hickimse yokmu sen dinlen
Ablan kardesin gorumcen haftada 1kez gelib yardim ederse iyi olur:))Bende tekim evde yapacak kimse yok adam pazarlarida işe gidiyor mecbur yapiyom kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?