- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.661
Ahh yaa cokk gecmiss olsunn iyiki ordaymissin en azindan bide gormesen iyice bitene kadar baticaktiKızlar başıma ne geldi bilseniz
Bulaşık yıkarken ayaklarımın islandiğini farkettim
Su dışarı akmış borudan
Bütün mutfak şu oldu
Allah'tan eşim vardı.
O halıları kaldirdi
Yapmaya çalıştı.
Tıkanmış boru
Kustu bide .
Bende anca onu temizledim
Sinirlene sinirlene
Canim ben simdi kızı çıkardım dışarı gezdiriyorum... sonra uyku saati gelir zaten sonrası da biraz temizlik yaparım ..
Aynen eşim olmasa ben haliyii falan kaldiramazdim .Ahh yaa cokk gecmiss olsunn iyiki ordaymissin en azindan bide gormesen iyice bitene kadar baticakti
Malesef yoklar gurbetteyyim hepside erkek iki tarafta yavas yavas yapiyom yormuyom pek arada misafirim gelince genel oluyorAblan kardesin gorumcen haftada 1kez gelib yardim ederse iyi olur:))
Evet oyle yap biraz ishini yap sora uzan dinlen sora yeniden kalk yavash yavash boyle boyle yap hepsini birden yapib kendini yorma:))Malesef yoklar gurbetteyyim hepside erkek iki tarafta yavas yavas yapiyom yormuyom pek arada misafirim gelince genel oluyor
Sen zaten geceden yaptin dinlen eccuk.Bende kalan islerimi yapmayi çok isterdim ama. İlaç alıp uzanicam biraz. Başım catliyo
Op minigi kzuum hava güzel kolay gelsin simdiden kuzumCanim ben simdi kızı çıkardım dışarı gezdiriyorum... sonra uyku saati gelir zaten sonrası da biraz temizlik yaparım ..
Sen mi kustun esinmi kokuyormuydu bideKızlar başıma ne geldi bilseniz
Su dışarı akmış borudan
Bütün mutfak şu oldu
Allah'tan eşim vardı.
O halıları kaldirdi
Yapmaya çalıştı.
Tıkanmış boru
Kustu bide .
Sinirlene sinirlene
Sağol kuzum sen napiyon cocuk falan varmiEvet oyle yap biraz ishini yap sora uzan dinlen sora yeniden kalk yavash yavash boyle boyle yap hepsini birden yapib kendini yorma:))
Aynen iyiki varmis esin fazla yorma kendiniAynen eşim olmasa ben haliyii falan kaldiramazdim .
Masanin altindaydi cunku
Ayy!! Kötü olmuş canim .. Allah kolaylıklar versinKızlar başıma ne geldi bilseniz
Su dışarı akmış borudan
Bütün mutfak şu oldu
Allah'tan eşim vardı.
O halıları kaldirdi
Yapmaya çalıştı.
Tıkanmış boru
Kustu bide .
Sinirlene sinirlene
Çamaşır asıp dinlenicem..hava esiyo çamaşır yıka yıka kurutSen zaten geceden yaptin dinlen eccuk.
Op minigi kzuum hava güzel kolay gelsin simdiden kuzum
Sen mi kustun esinmi kokuyormuydu bide
Bende beyazlari astim bizimkinin is üslerini attim simdide uzandim kuzumÇamaşır asıp dinlenicem..hava esiyo çamaşır yıka yıka kurut
Anladim kuzum fazla yorma vakit var islerini bitir biraz dinlen sonra derslerini çalış kafani takmaOf of yarın sınavda var..
Ben evde neyle uğraşıyorum.
Eşimde iş için dışarı cikti
Geçmiş olsun canim.. o durum devam ediyor mu?? gecikme..Bende kalan islerimi yapmayi çok isterdim ama. İlaç alıp uzanicam biraz. Başım catliyo
Anladim kuzum fazla yorma vakit var islerini bitir biraz dinlen sonra derslerini çalış kafani takma
Oyl e yapcam mecburen .Yaparsın canım yorma aksilikler olur sabır cek dinlen biraz sende
Yok canim calishmalara bu aydan start verdik bakalim kismetse inshAllah :)))Sağol kuzum sen napiyon cocuk falan varmi
Yok canım.. dün hastalandım.. bugün karın ağrısından kipirdayamiyorum yaa.Geçmiş olsun canim.. o durum devam ediyor mu?? gecikme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?