Hımm bahçeniz küçülecek yani ama Allahtan eve girmemiş canım. Allah kolaylık versin. Sizin ev müstakil galiba. Ne güzel bahçesi de var
Yok canim kuculmiycek cok sukur biz ucuz atlattik sadece yarim mtre kadar iceriye alincak duvar bizim bahçemiz cok buyuk meyve agaclarimiz da var bostande ekeriz yazin sogan cekirdek maydonoz domates ne cikmişsa yeriz ve evet mustakil

Gece emerse önce onu bıraktırmaya çalışabilirsin , memenin ucuna acı birşeyler sürebilirsin , normal süt içiyor mu?
Hayır canım ya ne inek sütü içiyo ne de yoğırt yiyo. Sadece beyaz peynir yiyo. Önce gündğz alıştırmam daha iyi olmaz mı geceden mi başlayım yoksa direk ikisine birden mi

Ayyybiz bu durumu kac kere yasamistim o yuzden cok iyi bilirim cok kotu beyninden kaynar sular dokulur resmen sinirden allah tan esin evdeymiste sana yardim etmis canm

Hayır canım ya ne inek sütü içiyo ne de yoğırt yiyo. Sadece beyaz peynir yiyo. Önce gündğz alıştırmam daha iyi olmaz mı geceden mi başlayım yoksa direk ikisine birden mi
Genelde bebekler oo farkli tata alismadigi icin gunduz icmek istemezlar ama gece uyku sersemliginden ne ictiklerinin fazla farkinda olmazlar genelde geceden alistir ki gunduz o içtigi tada alişsin

Yok canim calishmalara bu aydan start verdik bakalim kismetse inshAllah :)))
Inşallah canım allah gönlüne göre verir ❤
Yok canım.. dün hastalandım.. bugün karın ağrısından kipirdayamiyorum yaa.
Geçmiş olsun usutmussundur dedim sana hasta olcan sen anladin onu dinlemiyon

Dolaşıyoruz canım
Sen nasılsın
Evde uzaniyom yemek yapacam ama ne etcem bilmiyom ole bakinip duruyom bisi yapmak istemiyom gibi bisi

Evde yim valla oturmsm sen nasılsın neypyrsn cansim
Bende uzaniyom halen kalkmadim yemek dusunuyom ama ne etcem bilmiyom.

Ben gelirim yardımına kurban olurum ben sana. .
Allah razi olsun binkere kiyamam sana sende yoruluyon çocuk falan demen yeter:)
poğaca yaptım canım onu bekliyorum fırın önünde:) bir taraftan çocuklara yemek hazırlıyorum.bir taraftan kahve içiyorumsen ne yapıyorsun? nasılsın canım
Oh afiyet olsun bende bi yapacam kaldı öle hep istiyom bisiler yapaim :)

Yok canim kuculmiycek cok sukur biz ucuz atlattik sadece yarim mtre kadar iceriye alincak duvar bizim bahçemiz cok buyuk meyve agaclarimiz da var bostande ekeriz yazin sogan cekirdek maydonoz domates ne cikmişsa yeriz ve evet mustakil
Ohh ne güzel. Şehir olarak neresi

Canim peynir yiyorsa güzel devam et , ama yoğurt da yedirmeye çalış...
Çoçuğunun durumuna göre hareket et bence !! karnı tok olunca emmek istemeyebilir bence , ilgisini başka yöne çekebilirsin , yavaş yavaş bıraktırmaya çalış , birden olmayabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…