sağol canım.netten buldum ben tarifi çok güzel oldu .bitti bile nerdeysetekrar istiyorlar

Kizlaaar iyi akşamlar. Bugün çok yoğundum hiç giremedimm baya da bi konuşmuşsunuz vaktim yok okuyamadim geçmişi. Fazla bişey kaçırmadım inşallah :)

Yok kuzum kim ne etti kim ne yapti ayni seyler kzum sen naptin bakem
Valla çok yoruldum bugün şimdi oğlanı uyutuyorum. Sadace oturma odasını temizleyecektim adam evdeyken her yeri temizlettim sonra sahile gittik ordan pazara sonra eve geldik çocuğun karnını doyur banyo yaptır falan balık aldık onu yaptım sonra bulaşık sonra eşime pasta ve kurabiye yaptım kilim vardı onu yıkadım daha şimdi bitti işler bende bittim. Bi duş alcam o kadar

Oh oh maşallah kuzum iyi ettin ben tektim mont köyde kalmis kimlikte içinde bizimli hem ise gitti onuda almaya gitti 1 saatlik yol aksam yemek yedik 8 gibi çıktı bende tv izliom tekim hava iyi1olursa bende dip köşe guzel yapcam ara ara yapiyom yinede çok utulencek var daha belki onlari yaparim

Kuzum yapsak her gün iş var dünyanın işi bitmez. En güzeli azıcık yap azıcık yat olduğu kadar olmadığı kader

Aynen ya bitmez işler bitmezzz:)
Benim de şansıma mesela 2 gün canım temizlik yapmak istemedi yapmadım ya o yapmadigim zaman misafir gelir çat kapı :) kendime o zaman bi kızıyorum ne vardı yapmadım diye ama bazen insanın tembelliği tutuyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…