- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.721
Sen bide bebek olunca gör kuzum. Iyi degerlendir bu günleriniAynen öle oluyor ama insanız bizde herzamn olmuyor vücut ihtiyaç duyuyor dinlenmeye
Inşallah o gunler de gelir hep asama aşamaSen bide bebek olunca gör kuzum. Iyi degerlendir bu günlerini
Gelir kuzum Allahın izniyle. Bi bakarsın büyümüş bile. Şimdi zaman geçmiyor gibi geliyor ama bebek doğunca öyle bi hızlı geçiyor ki yetişemiyorum günler çok kısa diyeceksinInşallah o gunler de gelir hep asama aşama
Aynen kuzum hemşeriyiz sannrmKızzz daha önce niye demiyorsun izmir diye bacım. Hemşeri miyiz :)
Oo ne güzel olmuş :) neresindesin :)Aynen kuzum hemşeriyiz sannrm
Kuzum özelden yazarım şimdi çok detay olmuş olur kendimle ilgiliOo ne güzel olmuş :) neresindesin :)
iyi canım bakınıyom öyle 14 haftalık olmuşsun maşaALLAHIyim kuzum uzaniyom sen nasılsın canim:)
Dogru canim haklisin olsun hic onemli değil ben sadece merak ettim öylesine sordumKuzum özelden yazarım şimdi çok detay olmuş olur kendimle ilgili
Dogru canim haklisin olsun hic onemli değil ben sadece merak ettim öylesine sordum
Baban babannenle yaşıyor sanırım. Sık gidiyorsun. En güzeli canım. Bende her cuma babaannemi ararım hep ağlıyor özledim diyeAnladm canm olsun
Bizde babannemlere geldik
Baban babannenle yaşıyor sanırım. Sık gidiyorsun. En güzeli canım. Bende her cuma babaannemi ararım hep ağlıyor özledim diye
Anladım canımYok canım.
Ayrı yaşıyorlar
Erkek kardeşim babamnemle yasiyor
Babamlarda arda bugün gelmiş ondan bizde geldik
Şükür oldu inşallah kaybetmem az kaldi 10 15 inde araya caz bakalim inşallah hayirli haberle gelirimiyi canım bakınıyom öyle 14 haftalık olmuşsun maşaALLAH
Aynen öle olcak canım zaman şu gibi akıp geçiyor.Gelir kuzum Allahın izniyle. Bi bakarsın büyümüş bile. Şimdi zaman geçmiyor gibi geliyor ama bebek doğunca öyle bi hızlı geçiyor ki yetişemiyorum günler çok kısa diyeceksin
amin canım inşAllah sonuucunnu alınca beni etiketleŞükür oldu inşallah kaybetmem az kaldi 10 15 inde araya caz bakalim inşallah hayirli haberle gelirim
Tamm canım kesin yazarım buraya haber veririm sizlere:)amin canım inşAllah sonuucunnu alınca beni etiketle
Ben haftasonları pek giremiyorum o yüzden bu saate kaldım.. misafirlerim vardı o saatlerde.. sayfaların hepsini okuyamadım senin bebeğin durumu ne zaman netleşiyor?
Çok geçmiş olsun ben de o durumu hem banyoda hem de mutfakta farklı zamanlarda birkackere yaşadım . Çok zor ve çok yorucu ..Kızlar başıma ne geldi bilseniz
Bulaşık yıkarken ayaklarımın islandiğini farkettim
Su dışarı akmış borudan
Bütün mutfak şu oldu
Allah'tan eşim vardı.
O halıları kaldirdi
Yapmaya çalıştı.
Tıkanmış boru
Kustu bide .
Bende anca onu temizledim
Sinirlene sinirlene
İnşallah, biz de senin kadar endişeli, meraklı ama bir o kadar da umutluyuz.Olsun canim arada etiket yapiyom ne yapiyorsunuz ne ediyorsunuz merak ediyom sizleri 10 15 20 aroycaz bu ay inşallah güzel haberle gelirim canım
Sağol canım benim ❤İnşallah, biz de senin kadar endişeli, meraklı ama bir o kadar da umutluyuz.
İnşallah umudun kucağında olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?